Материалдар


Тақырып
Талдықорған қаласының ет-сүт өнімдерінің микробиологиялық көрсеткіштері мен айран өндірісінің технологиясы
Талдықорғандағы итальяндық-ағылшын стильдеріндегі уникалды тұрғын үйдің сәулет және интерьерлік жобасы
Талейранның дипломатиялық тактикасы: ерте буржуазиялық кезеңнен Империя дәуірі мен Вена конгресіне дейін
Талкотт Парсонстың әлеуметтік теориялары: құрылымдық-функционализм және білім беру әлеуметтануындағы рөлі
Талшық-оптикалық байланыс жүйелеріндегі желілік кодтардың талаптары мен негізгі түрлері
Талшықтар, қойма зиянкестері және топырақ өңдеу: агротехника мен өсімдік қорғау негіздері
Талшықты-оптикалық кәбіл: негізгі элементтері, маркировкасы, ТОБЖ түрлері және сигналдардың өшу мен дисперсия себептері
Талшықтылар класы (Mastigophora): морфологиясы, тіршілік ерекшеліктері және жүйеленуі
Талшықтық-оптикалық байланыс жүйелерін ұйымдастыру: принциптері, құрылымы және негізгі техникалық параметрлері
Талшықтық-оптикалық байланыс жүйелеріндегі тығыздау әдістері: уақыттық, кеңістіктік, жиіліктік және спектральдық
Талғар қаласының жергілікті қоғамдастық жиналысының регламенті және диплом алдындағы тәжірибе есебі
Талғат Бигелдинов: екі дүркін Кеңес Одағының Батыры және ИЛ-2 штурмовигінің ерлік тағдыры
Талғат Рысқұлбековтің естелігі: Қайрат Рысқұлбеков және 1986 жылғы Желтоқсанның шындығы
Тамақ биотехнологиясының даму ерекшеліктері: жеміс-жидек және сүт өнімдерін өңдеудегі инновациялар
Тамақ пен сусын ұсынудың кәсіби ережелері және мейрамхана қызмет көрсету әдістері
Тамақ технологиясы және биотехнология: кафедра тарихы мен қолдану негіздері
Тамақ физиологиясы: биотехнология бакалаврларына арналған оқу-әдістемелік құрал
Тамақ шикізаттарын түйіршіктеу жабдығын жөндеу және агроөнеркәсіп кешенін дамытудағы шағын және орта кәсіпкерліктің рөлі
Тамақ өнімдері өндірісінің технологиялық жабдықтары: оқу-әдістемелік материалдар (5В072700 - Азық-түлік өнімдерінің технологиясы)
Тамақ өнімдері өндірісінің технологиясы пәнінің оқу-әдістемелік кешені (6M072700 - Азық-түлік тағамдарының технологиясы)
Тамақ өнімдерін консервілеу технологиясы және шикізат пен қосымша материалдарды дайындау
Тамақ өнімдерін консервілеу әдістері мен консервілер өндірісінің технологиялық негіздері
Тамақ өнімдерін консервілеудің теориялық негіздері мен әдістері
Тамақ өнімдерінің сапасын бағалау: зертханалық әдістер, құрал-жабдықтар, ассортимент және сапа көрсеткіштері
Тамақ өнімдерінің химиялық құрамы: неорганикалық және органикалық заттар, витаминдер, ферменттер және энергетикалық құндылық
Тамақ өндірісіндегі бөлшектерге арналған көміртекті және легирленген болаттардың механикалық қасиеттерін салыстыру
Тамақ өндірістерінің жалпы технологиясы (TOZHT 3303): оқу-әдістемелік бағдарлама
Тамақтан улану: микробты және микробсыз түрлері, қоздырғыштары, клиникасы және профилактикасы
Тамақтан улануды болдырмау бойынша он негізгі ереже
Тамақтан уланудың алдын-алу, диагностикасы және емін ұйымдастыру
Тамақтандыру және нан-тоқаш өндірісіндегі дипломдық жобаларды дайындау, жазу және қорғау: әдістемелік нұсқаулық
Тамақтану валеологиясы: қоректік заттар, витаминдер, тамақтану нормалары мен шектеулері
Тамақтану гигиенасы: қағидалар, ұсыныстар және балаларға арналған ерекшеліктер
Тамақтану мен диетология: денсаулықты сақтау, рацион және ұлттық тағамдардың рөлі
Тамақтану мәдениеті: отбасылық және мерекелік дастарханды ұйымдастыру, безендіру және ұсыну ережелері
Тамақтанудың негізгі қағидалары және ассимиляция мен диссимиляция үдерістері
Тамақтанудың физиологиялық негіздері және халық денсаулығын сақтау
Тамақтық концентраттар, дәмдік заттар және тамақтық қоспаларға қойылатын гигиеналық талаптар
Тамыз төңкерісі мен егемендік: Мәңгілік Ел ұлттық идеясының қалыптасуы (1990-2016)
Тамыр және тамыр жүйелерінің морфологиясы, жіктелуі және анатомиялық құрылысы
Тамыр және түйнекті жемістілер: қант қызылшасы мен картоптың ботаникасы, сорттары және агротехникасы
Тамыр мен тамыр жүйесінің морфологиясы және анатомиялық құрылымының қалыптасуы
Тамырдың анатомиялық құрылысы: бастапқы және қайталама тіндер, морфология және симбиоздық бейімделулері
Тамырдың бірінші реттік құрылысы және тамырлық жүйе: тәжірибелік сабаққа арналған әдістемелік ұсыныс
Танатология негіздері: өлу процесі, мәйіттік құбылыстар және өлім мерзімін анықтау
Танк-контейнерлер: құрылымы, IMO бойынша жіктелуі және тасымалдау мен сақтаудың техникалық талаптары
Таннан Минге дейінгі Қытай: феодалдық қатынастар, шаруалар көтерілістері және моңғолдық шапқыншылық; Швейцариядағы реформация (Цвингли, Кальвин)
Таным және шығармашылық: гносеология, субъект-объект қатынасы және танымның шекаралары
Таным және шығармашылық: теориялық негіздері мен практикалық аспектілері
Таным мен тілдің арақатынасы: тілдік сана, ішкі қажеттіліктер және гештальт теориясы
Пәндер



Реферат Курстық жұмыс Диплом Материал Диссертация Практика Презентация Сабақ жоспары Мақал-мәтелдер 1‑10 бет 11‑20 бет 21‑30 бет 31‑60 бет 61+ бет Негізгі Бет саны Қосымша Іздеу Ештеңе табылмады :( Соңғы қаралған жұмыстар Қаралған жұмыстар табылмады Тапсырыс Антиплагиат Қаралған жұмыстар kz