Материалдар


Тақырып
Азаматтық құқықтың түсінігі, пәні және негізгі қағидалары
Азаматтық құқықтың тұжырымдамасы, қағидалары, жүйесі мен қайнар көздері
Азаматтық құқықтың ұғымы, пәні мен жүйесі: қағидалар, қайнар көздері, қатынастар мен мәмілелер
Азаматтық-құқықтық міндеттеме: ұғымы, пайда болуы, орындау және қамтамасыз ету мәселелері
Азаматтық-құқықтық шарттар: ұғымы, принциптері және жасасу тәртібі
Азаматтық-құқықтық шарттардың жіктелуі мен ерекшеліктері
Азаматтық-құқықтық қатынастар: ұғымы, элементтері және объектілері
Азаматтық-құқықтық қатынастар: ұғымы, элементтері мен ерекшеліктері
Азаматтық-құқықтық қатынастар: ұғымы, элементтері, мазмұны және түрлері
Азаматтық-құқықтық қатынастарды реттейтін құжаттар: қолхат, кепілхат және сенімхат
Азаматтықтың халықаралық-құқықтық мәселелері: адам құқықтары, азаматсыздық және қос азаматтық (Қазақстан тәжірибесі)
Азаттық қозғалысының идеологиясының қалыптасуы және ұлт зиялыларының қызметі: Ресей отаршылығы, өңдеу өнеркәсібі, Мемлекеттік Думалар және жәдидтік ағартушылық
Азжылдық және көпжылдық арамшөптер: өкілдері, биологиясы және күресу шаралары
Азия даму банкі мен Халықаралық валюта қоры: құрылымы, қызметтері және Қазақстанның қатысуы
Азия және Африка елдерінің жаңа және қазіргі заман тарихы: оқу-әдістемелік кешен (5В011400 - Тарих)
Азия және Африка елдерінің жаңа тарихы: пәнге кіріспе және жаңа заман қарсаңындағы қоғамдар мен өркениеттер
Азия туризмінің ерекшеліктері, кедергілері және аймақтық дамуы
Азия-Тынық мұхит аймағының 2000-2015 жж. әлеуметтік-экономикалық және геосаяси ерекшеліктері: АТЭС пен Азия жолбарыстары
Азияның географиясы мен экономикалық ерекшеліктері: Орталық және Шығыс Азияға академиялық шолу
Азияның су ресурстары мен гидрологиялық режимдері
Азобояулар және метилоранж: сипаттамасы, синтезі және қолданылуы
Азот (N) және фосфор (P) элементтерінің биологиялық рөлі мен медицинада қолданылатын қосылыстары
Азот тобының элементтері: азот пен фосфордың қасиеттері, биологиялық маңызы және қолданылуы
Азот тыңайтқыштарының агрохимиялық негіздері және аммоний нитрат пен аммоний сульфатын зертханалық алу
Азот қышқылының өндірісі: технологиялық схемалар және теориялық негіздер
Азотты органикалық қосылыстар: аминдер, анилин, амин қышқылдары және белоктар
Азық қоректілігін алмасу энергиясы бойынша бағалау әдістері
Азық-түлік биотехнологиясы: ашыту, микроорганизмдер және өндірістік технологиялар
Азық-түлік емес тауарлардың сапасын сараптаудың әдістері
Азық-түлік микрофлорасы мен санитарлық сараптама: ластану, консервтеу және тағамдық уланулар
Азық-түлік нарығындағы тұтынушылардың құқықтарын қорғау: халықаралық тәжірибе және Қазақстандағы мәселелер
Азық-түлік тізбегі мен желісі: өндірушілер, тұтынушылар, ыдыратушылар және энергия ағысы
Азық-түлік тауарларын танудағы тауарлық сараптама: мақсаттары, принциптері және құрылымы
Азық-түлік тауарларының сапасын бақылау: сапа әдістері мен деңгейлері және пестицидтермен ластанудың гигиеналық сипаттамасы
Азық-түлік тауартануы: жіктелуі, сапаны бағалау әдістері және астық-ұн өнімдерінің тағамдық құндылығы
Азық-түлік тоңазытқыларының тарихы және балық-ет өнімдерін сақтау технологиясы мен ұсынымдары
Азық-түлік шикізаты мен тағам өнімдерінің қауіпсіздігі: түсінігі, деңгейлері және қамтамасыз ету жолдары
Азық-түлік шикізатын ұсақтаудың теориясы мен жаңа заманғы жабдықтары: оқу-әдістемелік материалдар
Азық-түлік қауіпсіздігі және аграрлық саясат: Еуропа мен АҚШ тәжірибесінің Қазақстанға сабақтары
Азық-түлік өнімдерінің биохимиясы: тәжірибелік сабақтарға арналған әдістемелік нұсқау
Азық-түлік өнімдерінің жалпы технологиясы: құрамдық заттар және өндірістік үрдістер
Азық-түлік өнімдерінің сапасы мен химиялық құрамы
Азық-түлік өнімдерінің сапасының нашарлауы: экологиялық және өндірістік факторлар
Азық-түлік өнімдерінің технологиясы және тамақ технологының рөлі
Азықтарды зоотехникалық талдау кезіндегі зертханалық қауіпсіздік ережелері
Азықтардың химиялық құрамы: майлар мен макро- және микроэлементтердің түрлері мен биологиялық маңызы
Азықтардың химиялық құрамы: майлар, макро- және микроэлементтер мен азық қоректілігін бағалау
Азықтық өсімдіктерді биологиялық консервілеу үшін сүт қышқылы бактериялары штамдарын іріктеу және сипаттау
Азықтың сапалық көрсеткіштері: протеиндік, минералдық және витаминдік қоректілігі
Азғындалған жартылай өткізгіштердің Ферми-Дирак сипаттамасы және заряд тасымалдаушылардың қозғалғыштығы
Пәндер



Реферат Курстық жұмыс Диплом Материал Диссертация Практика Презентация Сабақ жоспары Мақал-мәтелдер 1‑10 бет 11‑20 бет 21‑30 бет 31‑60 бет 61+ бет Негізгі Бет саны Қосымша Іздеу Ештеңе табылмады :( Соңғы қаралған жұмыстар Қаралған жұмыстар табылмады Тапсырыс Антиплагиат Қаралған жұмыстар kz