Материалдар


Тақырып
Өсімдік ресурстары мен ұлпалық биология: грек жаңғағы, дәрілік түймедақ, митохондриялар және мезенхима
Өсімдік тіршілігінің негізгі факторлары және олардың егіншілік маңызы
Өсімдік тіршілігінің негізгі факторлары және олардың егіншілікке әсері
Өсімдік тамырларының мамандануы мен морфологиялық түрленістері
Өсімдік физиологиясы: минералдық қоректену, орта факторлары және тыңайтқыштар
Өсімдік шаруашылығы практикумы - агрономия мамандығы студенттеріне арналған оқу құралы
Өсімдік шаруашылығы: жерді өңдеу, агротехника, тыңайтқыштар және негізгі егістік дақылдары
Өсімдік шаруашылығындағы өндірістік өнімді талдаудың әдістемесі мен факторлық модельдері
Өсімдік шикізатын электроплазмолиздеуге арналған электроплазмолизатор параметрлерін есептеу
Өсімдік шикізатының топырақ химиясы: пәннің мақсаты, тарихи даму және топырақ түзілу факторлары
Өсімдік эфир майлары мен өсімдік майлары: химиялық құрамы, фармакологиялық қасиеттері және өндірістік маңызы
Өсімдік ұлпалары: жіктелуі, құрылысы және қызметтері
Өсімдік ұлпалары: түзуші, негізгі және жабындық ұлпалардың құрылысы мен қызметі
Өсімдік ұлпаларын микроскоптық зерттеу: зертханалық сабаққа арналған әдістемелік ұсыныс
Өсімдік ұлпаларының жіктелуі және меристема түрлері
Өсімдік ұлпаларының жіктелуі және түзуші мен жабындық ұлпалардың анатомиялық-физиологиялық ерекшеліктері
Өсімдік ұлпаларының жіктелуі, құрылысы және қызметтері
Өсімдік ұлпаларының морфологиясы мен қызметтері: негізгі, арқаулық, өткізгіш және бөліп шығарушы ұлпалар
Өсімдік өнімдері мен астықтың сапа және қауіпсіздік көрсеткіштерін жіктеу және анықтау әдістері
Өсімдікті талдауда қоректенуді диагностикалау әдістері: В.В. Церлинг бойынша азот, фосфор және калийді анықтау шкалалары
Өсімдікті қорғау құралдарын бүрку технологиясы: бүріккішті таңдау, реттеу және тамшылардың мөлшерін оңтайландыру
Өсімдіктің генеративтік мүшелері: өркен, бүршік және жапырақтың морфологиясы мен қызметі
Өсімдіктің өткізгіш ұлпалары: сүрек (ксилема) және қабық (флоэма) құрылысы мен қызметі
Өсімдіктану: өсімдік құрылымы, ұлпалары, мүшелері және қоректену
Өсімдіктекті биологиялық белсенді қоспаларды қолдану арқылы диеталық-профилактикалық ашытылған сүт өнімдерінің технологиялары және ультрапастерленген сүттің сақтау мен ашыту кезіндегі физика-химиялық өзгерістері
Өсімдіктер - автотрофты организмдер: морфологиялық құрылысы, көбеюі және фотосинтезі
Өсімдіктер гендік инженериясының даму перспективалары мен практикалық қолдану бағыттары
Өсімдіктер гендік инженериясының негіздері: рекомбинанттық ДНҚ, қор белоктарын оңтайландыру және фотосинтезді жетілдіру
Өсімдіктер географиясының тарихы, зоналдық формациялары және эндемизм
Өсімдіктер мен адам: әсері, халықтық ем және шипалы өсімдіктерді қорғау
Өсімдіктер мен жануарлар биотехнологиясы: клеткалық әдістер, гендік инженерия және қолданбалары
Өсімдіктер мен жануарлар: жүйелену, құрылым, қоршаған ортамен байланыс және симбиоз
Өсімдіктер мен жануарлардың гаметогенезінің салыстырмалы сипаттамасы
Өсімдіктер мен жануарлардың онтогенезі: даму сатылары, оргогенез және реттелуі
Өсімдіктер мен жануарлардың тіршілік формалары: Раункиер мен Кашкаров классификациялары
Өсімдіктер мен жануарлардың өзара ықпалы: экологиялық рөлдері мен әсерлері
Өсімдіктер мен топырақтарды агрохимиялық зерттеу әдістері: теория және зертханалық практикум
Өсімдіктер онтогенезі: фазалар, органогенез және клеткалық бөліну мен созылып өсу механизмдері
Өсімдіктер систематикасы және жоғарғы сатыдағы өсімдіктердің жалпы сипаттамасы
Өсімдіктер тіршілігінің негізгі факторлары мен егіншілік заңдылықтары
Өсімдіктер токсикологиясы және жануарлардың улануы: ветеринариялық оқу-әдістемелік кешен
Өсімдіктер физиологиясы: азотпен қоректену, жапырақтың анатомиялық құрылысы және фотосинтетикалық пигменттер
Өсімдіктер физиологиясы: су алмасуы, осмостық қысым және плазмолиз құбылыстары
Өсімдіктер экологиясы және антропогендік әсерлер: Қазақстандағы жойылу қаупі мен Қызыл кітаптың маңызы
Өсімдіктер ұлпаларының құрылымдық ерекшеліктері мен қызметтері: бөліп шығарушы, жабындық, тірек, түзуші және өткізгіш ұлпалар
Өсімдіктер әлемі және дәрілік өсімдіктер: жіктелуі, қолданылуы мен лимонның емдік қасиеттері
Өсімдіктер әлемі: биологиялық әртүрлілік, таралуы және адамзатқа маңызы
Өсімдіктер әлемінің пайда болуы, дамуы және экологиялық қорғау
Өсімдіктер, бактериялар, вирустар, саңырауқұлақтар және қыналардың морфологиясы мен көбеюі
Өсімдіктер, жануарлар және микроағзалар селекциясы: генетикалық негіздер, әдістер және Қазақстандағы жетістіктер
Пәндер



Реферат Курстық жұмыс Диплом Материал Диссертация Практика Презентация Сабақ жоспары Мақал-мәтелдер 1‑10 бет 11‑20 бет 21‑30 бет 31‑60 бет 61+ бет Негізгі Бет саны Қосымша Іздеу Ештеңе табылмады :( Соңғы қаралған жұмыстар Қаралған жұмыстар табылмады Тапсырыс Антиплагиат Қаралған жұмыстар kz