Рефераттар


Тақырып
Сүт безінің қатерлі ісігі бар науқастардың оңалтуы және күтімі
Сүт безінің қатерлі ісігі: анатомиясы, эпидемиологиясы, патогенезі, жіктелуі, клиникасы, диагностикасы және емі
Сүт бездері және лактацияның бұзылыстары: агалактия, гипогалактия және лакторея
Сүт және сүт өнімдері: қабылдау ережелері, қауіпсіздік және зертханалық сынау
Сүт және сүт өнімдерін консервілеудің технологиялық негіздері
Сүт және сүт өнімдерін тасымалдау: ветеринариялық бақылау, қауіпсіздік талаптары және түрлері
Сүт және сүт өнімдерін өндіру желісіндегі пастеризаторды жөндеудің технологиялық аспектілері
Сүт және сүт өнімдерін өндіру технологиясы мен сапасы
Сүт және сүт өнімдерінің сапасын бағалау әдістері мен жақсарту жолдары
Сүт және сүт өнімдерінің сапасын сараптау әдістері
Сүт және сүт өнімдерінің түрлері мен өндіру технологиясы
Сүт және сүт өнімдерінің қауіпсіздігі мен сапасын бақылау: сату және шикізат талаптары, табиғилығын анықтау әдістері
Сүт және сүт өнімдерінің құрамы, қауіпсіздігі және сапа көрсеткіштері
Сүт компоненттерін түрлендіру: құрам, қасиеттері мен технологиялық өңдеу
Сүт консервілерін сақтау технологиясы және сапаға қойылатын талаптар
Сүт консервілерін өндіру технологиясы және консервілеу тәсілдері
Сүт пен ауру мал сүтінің ветеринариялық-санитариялық сараптамасы: санитарлық көрсеткіштер, зерттеу әдістері және бағалау
Сүт пен сүт өнімдерін стандарттаудың негіздері және Қазақстан мен халықаралық стандарттау жүйесі
Сүт пен сүт өнімдерін өңдеудің физика-химиялық үрдістері және сыйымдылықтары
Сүт пен сүт өнімдерінің шығу тарихы, классификациясы және сапа көрсеткіштері: өңдеу технологиясы мен дүкендегі қаймақ пен сүзбенің сапасын зерттеу
Сүт қышқылды өнімдер: сүттік ферментация әдістері және өндірістік технологиясы
Сүт қышқылды өнімдерді өндіру технологиялық үдерісінің автоматты реттеу жүйесін талдау
Сүт қышқылды өнімдердің сипаттамасы және айран мен простокваша дайындау технологиясы мен гигиенасы
Сүт қышқылын өндіруші микроорганизмдер: таксономиясы, физиологиясы және сүт өнеркәсібіндегі рөлі
Сүт қышқылының ашу процесі, бактерия түрлері және өндірістік қолданылуы
Сүт құрамы мен сүт ақуыздарының классификациясы және биологиялық маңызы: ана сүтінің ерекшеліктері
Сүт құрамын өзгерту және өңдеу технологиялары
Сүт өнімдері өндірісінің жабдықтарының орналасуы, технологиясы және сапасын сараптау
Сүт өнімдері: қауіпсіздік талаптары мен сәйкестендіру рәсімдері
Сүт өнімдерін өндіруде сүт қышқылды ашу процестерін қолдану
Сүт өндірісінде қолданылатын буландыру қондырғылары: жіктелуі мен көп корпусты жүйелері
Сүт өндірісіндегі қалдықсыз технологиялар және сүт өнімдерін өндірудің санитарлық-гигиеналық талаптары
Сүтке арналған пастерлеу және салқындату қондырғыларының технологиясы мен түрлері
Сүтке арналған құбырлы және пластиналы қыздырғыштардың технологиялық сипаттамасы мен салыстырмалы талдауы
Сүтті бағыттағы сиырларды азықтандырудың өнімділікке әсері және тұқымдық жақсарту әдістерінің тиімділігі
Сүтті ветеринариялық санитариялық сараптау және ауру мал сүтін бағалау әдістері
Сүтті ветеринариялық-санитариялық сараптау: санитарлық-гигиеналық талаптар, сапа көрсеткіштері және талдау әдістері
Сүтті гомогенизаторлар: құрылымы, жұмыс істеу принциптері және өндірістік қолданылуы
Сүтті залалсыздандыру мен құюға арналған бу негізіндегі түйіспелі қондырғылардың құрылымы және технологиялық есептеулері
Сүтті сақтау және тасымалдау технологиялары мен сапасын бақылау
Сүтті сақтау қондырғылары және сақтау технологиялары
Сүтті сиырлардың биохимиялық және гематологиялық қан зерттеулері: көрсеткіштер мен ветеринариялық диагностика
Сүтті тасымалдау және сақтау жабдықтарының конструкциясы мен технологиялық талаптары
Сүттіген өсімдігі: сипаттамасы, таралуы, химиялық құрамы және малдардың улануы
Сүттің ветеринариялық-санитариялық және токсикологиялық бағалануы: биохимиялық тексеру әдістері мен залалсыздандыру
Сүттің құрамы мен санитарлық сапасын бағалау: сынама алу және патогендік микроорганизмдерді анықтау әдістері
Сүттің құрамы мен физико-химиялық қасиеттері және сүт өнімдерін өндірудегі ферменттердің рөлі
Сүттегі ластаушылардың тағамдық сапаға әсері және құс жұмыртқасы мен субөнімдердің ветеринариялық-санитарлық сарапталуы
Сүттегі соматикалық жасушаларды анықтауға арналған аппараттар мен әдістер
Сүттенуші және сауылмайтын сиырларды азықтандыру және күту: гигиеналық ережелер мен талаптар
Пәндер



Реферат Курстық жұмыс Диплом Материал Диссертация Практика Презентация Сабақ жоспары Мақал-мәтелдер 1‑10 бет 11‑20 бет 21‑30 бет 31‑60 бет 61+ бет Негізгі Бет саны Қосымша Іздеу Ештеңе табылмады :( Соңғы қаралған жұмыстар Қаралған жұмыстар табылмады Тапсырыс Антиплагиат Қаралған жұмыстар kz