Рефераттар


Тақырып
Қан сарысуындағы жалпы кальций мен бейорганикалық фосфорды анықтау әдістері, реактивтері және нормалық көрсеткіштер
Қан сарысуындағы жалпы кальций мен бейорганикалық фосфорды анықтаудың лабораториялық әдістері
Қан сарысуындағы жалпы кальций мен бейорганикалық фосфорды анықтаудың лабораториялық әдістері және малдардағы қалыпты көрсеткіштер
Қан сарысуындағы жалпы кальций мен бейорганикалық фосфорды флуорексон, Арсеназо III, мурексид және вандат-молибден әдістерімен анықтау
Қан тамырларындағы қозғалыстың физико-математикалық заңдылықтары мен биологиялық ұлпалардың пассивті механикалық қасиеттері
Қан тамырларының патологиялық синдромдары: атеросклероз, артериттер, флебиттер және аневризмалар
Қан топтары мен резус-фактор: антигендер, антиденелер және организмнің арнайы және арнайы емес қорғаныс реакциялары
Қан топтары, үйлесімділігі және қанның қорғаныс қызметтері
Қан топтарының адамның мінез-құлқына әсерін зерттеу
Қан топтарының түрлері, анықтау әдістері және трансфузиялық сәйкестік
Қан түзу: эмбриондық гемопоэз және жасқа байланысты гистология
Қан физиологиясы: құрамы, физика-химиялық қасиеттері, қызметтері және реттелуі
Қан құрамының тұрақтылығын қамтамасыз ететін функционалды жүйелер
Қанайналым жүйесі: құрылымы, қызметі және гемодинамика
Қанайналым жүйесінің патофизиологиясы: қанайналым жеткіліксіздігі, коронарлық ишемия және гематологиялық бұзылыстар
Қанатты насекомдар (Pterygota) және кандалар (Hemiptera): морфология, жүйелеу және экономикалық маңызы
Қандағы қоректік заттардың тұрақтылығын реттейтін қызметтік жүйе
Қанипа Бітібаева: жаңашыл ұстаздың педагогикалық тәжірибесі мен әдебиетті оқыту әдістемесі
Қанның азотсыз органикалық қосылыстары: көмірсулар мен липидтер алмасуының метаболиттері
Қанның биохимиялық құрамы, қызметі және ұю механизмі
Қанның иммундық функциялары: иммунитет түрлері мен қорғаныс механизмдері
Қанның реологиясы: тұтқырлық, ағын динамикасы және өлшеу әдістері
Қанның сілтілік қоры мен қышқылдық сыйымдылығы және қан сарысуындағы каротинді анықтау әдістері
Қанның сілтілік қоры мен қышқылдық сыйымдылығын және сарысудағы каротин, билирубин, глюкоза мен жалпы ақуызды анықтау әдістері
Қанның сілтілік қоры мен қышқылдық сыйымдылығын және қан сарысуындағы катиондарды анықтау
Қанның сілтілік қоры, қышқылдық сыйымдылығы және қан сарысуындағы каротинді анықтау
Қанның сілтілік қоры, қышқылдық сыйымдылығы және қан сарысуындағы катиондардың анықталуы
Қанның тамырлар бойымен қозғалысының физика-математикалық заңдылықтары
Қанның тасымалдаушы липопротеиндері және ұлпалық липидтер: құрамы, құрылысы, жіктелуі және липопротеинемия патогенезі
Қанның тасымалдаушы липопротеиндерінің құрамы, құрылысы, жіктелуі және гиперлипопротеинемияның патогенезіндегі рөлі
Қанның құрамы және тромбоциттердің қызметі мен патофизиологиясы
Қанның құрамы мен физиологиясы және сойыс малы қанының өңдеу технологиясы
Қанның құрамы мен физиологиясы: эритроциттер, қан жасушалары және қан айналымының жас ерекшеліктері
Қанның құрамы, физика-химиялық қасиеттері және қан торшаларының түзілуі
Қанның құрылымы, физико-химиялық қасиеттері және негізгі физиологиялық қызметтері
Қанның құрылымы, элементтері, физиологиялық қызметтері және топтары
Қанның ұюы және гемопоэзге әсер ететін дәрілік заттар
Қанның ұюы: механизмдері, факторлары, кезеңдері және профилактика мен емдеу
Қанның ұюы: плазмалық және тромбоциттік факторлар
Қанның ұюын реттейтін препараттар: гемостатикалық және антигемостатикалық құралдардың жіктелуі мен клиникалық қолданылуы
Қант диабеті: жедел және созылмалы асқынулардың патофизиологиясы мен клиникалық емдеу алгоритмдері
Қант диабеті: этиологиясы, патогенезі, клиникалық көріністері, диагностикасы және емі
Қант қызылшасы егісіндегі зиянкестер және күрес шаралары
Қант қызылшасы: дақылдық маңызы, емдік қасиеттері, аурулары мен өсіру технологиясы
Қант қызылшасы: морфологиясы, биологиялық ерекшеліктері, агротехникасы және аурулары мен зиянкестері
Қант қызылшасын сақтау және қант алу технологиясы
Қант қызылшасын сақтау және қант өндіру технологиясы
Қант қызылшасын сақтау және қант өндіру технологиясы: химиялық құрамы, зиянкестері мен аурулары
Қант қызылшасын сақтау әдістері және қант алу технологиясы
Қант қызылшасын тыңайтудың агротехникалық және фитосанитарлық негіздері (Жамбыл ауданы жағдайында)
Пәндер



Реферат Курстық жұмыс Диплом Материал Диссертация Практика Презентация Сабақ жоспары Мақал-мәтелдер 1‑10 бет 11‑20 бет 21‑30 бет 31‑60 бет 61+ бет Негізгі Бет саны Қосымша Іздеу Ештеңе табылмады :( Соңғы қаралған жұмыстар Қаралған жұмыстар табылмады Тапсырыс Антиплагиат Қаралған жұмыстар kz