Ірімшік пен етке арналған қаптамалардың жаңа түрлері мен технологиялары


Slide 1

Қазақстан Республикасының Білім және Ғылым министрлігі

Семей қаласының Шәкәрім атындағы мемлекеттік университеті

Ірімшікке және етке арналған қаптамалардың жаңа түрлері

ТУРДИНА АЙГЕРИМ

Slide 2

Ет - малдың бүтін ұшасы немесе ұшаның жеке мүшелері; құнды тағамдық өнім. Бұлшық ет, май, сіңір және сүйейтіндерінен тұрады. Қоректілігі жағынан ең құнды әрі жұмсақ бұлшық ет тіндері омыртқа, арқа, белдеме, жамбас тұстарында болады. Бұлшық ет тіндерінде орта есеппен 73-77% су, 18-21% ақуыз, 1-3% май, 1, 7-2% экстракты азотты заттар, 0, 9-1, 2% экстракты азотсыз заттар, 0, 8-1, 0% минералдық тұздар, сонымен бірге Вр В2 В6 РР және т. б витаминдер болады. '

Slide 3

ТАҒАМДЫҚ ПЛЕНКАМЕН ҚАПТАЛҒАН ПЛАСТИК ЛОТТАР

Slide 4

ГАЗОМОДИФИЦИРЛЕНГЕН ҚАПТАМА

Slide 5

Вакуумды қаптамалар

Slide 6

РЕТОРТ-ПАКЕТТЕР

Slide 7

Ірімшік - сүтті арнайы өңдеуден өткізу арқылы алынатын жоғары калориялы неғұрлым сіңімді тағамдық өнімдерінің бірі. Әзірлеу және пісіру кезінде ол микробиологиялық, ферментативтік тағы басқа процестерден өтеді, соның нәтижесінде, дайын өкім сүтпен салыстырғанда дәмі және нәрлілігі жағынан едәуір құнды қасиеттерге ие болады.

Slide 8

Ірімшікке арналған жаңа қаптамалар:

Мұндай қаптамаға қапталған пармезан ірімшігі тұтынушының көңілінен шығады.

Ірімшік қарандаштары.

Slide 9

Mozzarella ірімшігіне арналған екікамералы қаптама.

Slide 10

Вакуум пакеттер

Slide 11

Картон мен қағаздан жасалған қаптамалар

Slide 12

Балқытылған ірімшік

Slide 13

Полимерлі қаптамалар


Ұқсас жұмыстар
Ірімшікке арналған қаптамалардың жаңа түрлері және сипаттамасы
Сүт сусындары мен қаймақпен сүзбеге арналған қаптамалардың жаңа түрлері
Ірімшік өнімдерін қаптаудың жаңа түрлері мен материалдары
Мұздатылған өнімдерге арналған қаптамалардың материалдары мен технологиялары
Қаймақ пен сүзбе өнімдеріне арналған жаңа қаптамалар
Ірімшік түрлері және өндіру технологиясы
Ірімшік пен сүзбе өндіретін цех ашуға арналған бизнес-жоспар: өндірістік, маркетингтік және қаржылық талдау
Түйе сүтінен алынған жаңа ірімшік өнімдерінің физико-химиялық көрсеткіштері және технологиялық негіздері
Ірімшікке арналған жаңа қаптамалар және олардың сапаға әсері
Ірімшік және сүзбе өндіретін цехты ұйымдастыруға арналған бизнес-жоспар
Пәндер



Реферат Курстық жұмыс Диплом Материал Диссертация Практика Презентация Сабақ жоспары Мақал-мәтелдер 1‑10 бет 11‑20 бет 21‑30 бет 31‑60 бет 61+ бет Негізгі Бет саны Қосымша Іздеу Ештеңе табылмады :( Соңғы қаралған жұмыстар Қаралған жұмыстар табылмады Тапсырыс Антиплагиат Қаралған жұмыстар kz