Ірімшікке және етке арналған қаптамалардың жаңа түрлері


Презентация қосу



Қазақстан Республикасының Білім және Ғылым министрлігі
Семей қаласының Шәкәрім атындағы мемлекеттік университеті

Ірімшікке және етке
арналған
қаптамалардың жаңа
түрлері
ТУРДИНА АЙГЕРИМ
Ет — малдың бүтін ұшасы немесе ұшаның жеке мүшелері; құнды
тағамдық өнім. Бұлшық ет, май, сіңір және сүйейтіндерінен тұрады.
Қоректілігі жағынан ең құнды әрі жұмсақ бұлшық ет тіндері омырт қа, ар қа,
белдеме, жамбас тұстарында болады. Бұлшық ет тіндерінде орта есеппен 73-
77% су, 18-21% ақуыз, 1-3% май, 1,7—2% экстракты азотты заттар, 0,9—1,2%
экстракты азотсыз заттар, 0,8—1,0% минералдық тұздар, сонымен бірге Вр В2
В6 РР және т.б витаминдер болады.'
ТАҒАМДЫҚ ПЛЕНКАМЕН ҚАПТАЛҒАН
ПЛАСТИК ЛОТТАР
ГАЗОМОДИФИЦИРЛЕНГЕН ҚАПТАМА
Вакуумды қаптамалар
РЕТОРТ-ПАКЕТТЕР
Ірімшік — сүтті арнайы өңдеуден өткізу арқылы
алынатын жоғары калориялы неғұрлым сіңімді
тағамдық өнімдерінің бірі.Әзірлеу және пісіру кезінде
ол микробиологиялық, ферментативтік тағы басқа
процестерден өтеді, соның нәтижесінде, дайын өкім
сүтпен салыстырғанда дәмі және нәрлілігі жағынан
едәуір құнды қасиеттерге ие болады.
Ірімшікке арналған жаңа қаптамалар:
Ірімшік қарандаштары.
Мұндай қаптамаға қапталған пармезан
ірімшігі тұтынушының көңілінен шығады.
Mozzarella ірімшігіне арналған
екікамералы қаптама.
Вакуум пакеттер
Картон мен қағаздан жасалған қаптам
Балқытылған ірімшік
Полимерлі қаптамалар



Пәндер

Қазақ тілінде жазылған рефераттар, курстық жұмыстар, дипломдық жұмыстар бойынша біздің қор №1 болып табылады.

Байланыс

Qazaqstan
Phone: 777 614 50 20
WhatsApp: 777 614 50 20
Email: info@stud.kz
Көмек / Помощь
Арайлым
Біз міндетті түрде жауап береміз!
Мы обязательно ответим!
Жіберу / Отправить

Рахмет!
Хабарлама жіберілді. / Сообщение отправлено.

Email: info@stud.kz

Phone: 777 614 50 20
Жабу / Закрыть

Көмек / Помощь