Ірімшік


Slide 1

Қазақстан Республикасының Білім және Ғылым министрлігі

Семей қаласының Шәкәрім атындағы мемлекеттік университеті

Орындаған: Махмутбек Г.

Топ: БТ-201

Тексерген: Кабденова А. Т.

Ірімшікке арналған қаптамалардың

жаңа түрлері

Slide 2

Ірімшік - сүтті арнайы өңдеуден өткізу арқылы алынатын жоғары калориялы неғұрлым сіңімді тағамдық өнімдерінің бірі. Ірімшік түрлері шикізат бойынша, өндіру ерекшелігі бойынша, қасиеттері бойынша ажыратылады. Сүттің ұю әдісі бойынша ірімшіктер мәйекті, сүт қышқылды жөне өнделген болып бөлінеді. Өндіру ерекшелігі мен органолептикалық қасиетіне байланысты мәйекті сырлар қатты, жұмсақ және тұздық болады, олар өз алдына типтер мен топтарға бөлінеді. Осындай белгілеріне қарап ірімшікті мәйекті және балқытылған деп бөледі.

Slide 3 Slide 4

Ірімшік орауға арналған қаптамалар: полимерлі қаптамалар, вакуум пакеттер, фольгадан жасалғанқаптамалар, ағаштан және пластмассадан жасалған қаптамалар, картон мен қағаздан жасалған қаптамалар және т. б.

Slide 5

Ірімшікке арналған жаңа қаптамалар:

Slide 6

Вакуум пакеттер

Slide 7 Slide 8

Картон мен қағаздан жасалған

қаптамалар

Slide 9

Полимерлі қаптамалар

Slide 10

Балқытылған ірімшік


Ұқсас жұмыстар
Қатты ірімшіктер
ІРІМШІКТЕРДІҢ МИКРОФЛОРАСЫ
Балқытылған ірімшіктер
Ірімшік жасаудың жалпы технологиясы
Мәйекті ірімшіктер
Ірімшікке арналған қаптамалардың жаңа түрлері
ГРУЗИНСКИЙ ІРІМШІК
Швейцариялық ірімшік
Түйе сүті Сиыр сүті
ҚАТТЫ ІРІМШІК
Пәндер



Реферат Курстық жұмыс Диплом Материал Диссертация Практика Презентация Сабақ жоспары Мақал-мәтелдер 1‑10 бет 11‑20 бет 21‑30 бет 31‑60 бет 61+ бет Негізгі Бет саны Қосымша Іздеу Ештеңе табылмады :( Соңғы қаралған жұмыстар Қаралған жұмыстар табылмады Тапсырыс Антиплагиат Қаралған жұмыстар kz