Ірімшік


Презентация қосу



Қазақстан Республикасының Білім және Ғылым министрлігі
Семей қаласының Шәкәрім атындағы мемлекеттік университеті

арналған
 Ірімшікке
қаптамалардың
жаңа түрлері

Орындаған: Махмутбек Г.
Топ: БТ-201
Тексерген: Кабденова А.Т.
Ірімшік — сүтті арнайы өңдеуден өткізу арқылы алынатын жоғары 
калориялы неғұрлым сіңімді тағамдық өнімдерінің бірі. Ірімшік 
түрлері шикізат бойынша, өндіру ерекшелігі бойынша, қасиеттері 
бойынша ажыратылады. Сүттің ұю әдісі бойынша ірімшіктер 
мәйекті, сүт қышқылды жөне өнделген болып бөлінеді. Өндіру 
ерекшелігі мен органолептикалық қасиетіне байланысты мәйекті 
сырлар қатты, жұмсақ және тұздық болады, олар өз алдына типтер 
мен топтарға бөлінеді. Осындай белгілеріне қарап ірімшікті мәйекті 
және балқытылған деп бөледі.
Ірімшік орауға арналған қаптамалар:  полимерлі 
қаптамалар, вакуум пакеттер, фольгадан 
жасалғанқаптамалар, ағаштан және пластмассадан 
жасалған қаптамалар, картон мен қағаздан жасалған 
қаптамалар және т.б. 
Ірімшікке арналған жаңа қаптамалар:
Вакуум пакеттер
Картон мен қағаздан жасалған
қаптамалар
Полимерлі қаптамалар
Балқытылған ірімшік



Пәндер

Қазақ тілінде жазылған рефераттар, курстық жұмыстар, дипломдық жұмыстар бойынша біздің қор №1 болып табылады.

Байланыс

Qazaqstan
Phone: 777 614 50 20
WhatsApp: 777 614 50 20
Email: info@stud.kz
Көмек / Помощь
Арайлым
Біз міндетті түрде жауап береміз!
Мы обязательно ответим!
Жіберу / Отправить

Рахмет!
Хабарлама жіберілді. / Сообщение отправлено.

Email: info@stud.kz

Phone: 777 614 50 20
Жабу / Закрыть

Көмек / Помощь