Ірімшік

Қазақстан Республикасының Білім және Ғылым министрлігі Семей қаласының Шәкәрім атындағы мемлекеттік университеті

 Ірімшікке

арналған қаптамалардың жаңа түрлері

Орындаған: Махмутбек Г. Топ: БТ-201 Тексерген: Кабденова А.Т.

Ірімшік — сүтті арнайы өңдеуден өткізу арқылы алынатын жоғары  калориялы неғұрлым сіңімді тағамдық өнімдерінің бірі. Ірімшік  түрлері шикізат бойынша, өндіру ерекшелігі бойынша, қасиеттері  бойынша ажыратылады. Сүттің ұю әдісі бойынша ірімшіктер мәйекті,  сүт қышқылды жөне өнделген болып бөлінеді. Өндіру ерекшелігі мен  органолептикалық қасиетіне байланысты мәйекті сырлар қатты,  жұмсақ және тұздық болады, олар өз алдына типтер мен топтарға  бөлінеді. Осындай белгілеріне қарап ірімшікті мәйекті және  балқытылған деп бөледі.

Ірімшік орауға арналған қаптамалар:  полимерлі  қаптамалар, вакуум пакеттер, фольгадан  жасалғанқаптамалар, ағаштан және пластмассадан  жасалған қаптамалар, картон мен қағаздан жасалған  қаптамалар және т.б. 

Ірімшікке арналған жаңа қаптамалар:

Вакуум пакеттер

Картон мен қағаздан жасалған қаптамалар

Полимерлі қаптамалар

Балқытылған ірімшік


Пән: Ет, сүт, шарап өнімдері


Пәндер
Көмек / Помощь
Арайлым
Біз міндетті түрде жауап береміз!
Мы обязательно ответим!
Жіберу / Отправить


Зарабатывайте вместе с нами

Рахмет!
Хабарлама жіберілді. / Сообщение отправлено.

Сіз үшін аптасына 5 күн жұмыс істейміз.
Жұмыс уақыты 09:00 - 18:00

Мы работаем для Вас 5 дней в неделю.
Время работы 09:00 - 18:00

Email: info@stud.kz

Phone: 777 614 50 20
Жабу / Закрыть

Көмек / Помощь