Крахмал және спиртке картопты құрамалы өңдеу

Крахмал және спиртке картопты құрамалы өңдеу
Орындаған:Жұмагелді .Б.С Тобы: БТ-307 Тексерген: Мирашева Г.О.

Семей 2015

Крахмал (нем. kraftmehl) – өсімдіктерде болатын полимерлік көмірсу: (С6H10O5)n. Крахмал— өсімдіктердің басты қосалқы көмірсуы; глюкоза қалдықтарынан түзілетін екі полисахаридтен (амилоза менамилопектин) тұрады. Ұн тәрізді ақ ұнтақ; көптеген өсімдіктерден алынады. Аспаздық пен кондитер фабрикаларында көбінесе картоп, бидай және жүгері крахмалын пайдаланады.

Крахмал (С6Н10О5)n табиғатта кең тараған полисахарид. крахмалдың қарапайым буыны, - C6H10O5 -

70-75%

80%

20%

крахмал болады

Крахмалдан химия өнеркәсібінде глюкоза, этил спиртін, ацетон және лимон қышқылын алады

.

Крахмалды -

өндірісінде қолданылады

Крахмалды киім ағартуда және фармацевтика да қолданады

Назарларыңызға рахмет


Пән: Өнеркәсіп, Өндіріс


Пәндер
Көмек / Помощь
Арайлым
Біз міндетті түрде жауап береміз!
Мы обязательно ответим!
Жіберу / Отправить


Зарабатывайте вместе с нами

Рахмет!
Хабарлама жіберілді. / Сообщение отправлено.

Сіз үшін аптасына 5 күн жұмыс істейміз.
Жұмыс уақыты 09:00 - 18:00

Мы работаем для Вас 5 дней в неделю.
Время работы 09:00 - 18:00

Email: info@stud.kz

Phone: 777 614 50 20
Жабу / Закрыть

Көмек / Помощь