Крахмал және спиртке картопты құрамалы өңдеу


Презентация қосу



Крахмал және спиртке картопты
құрамалы өңдеу

Орындаған:Жұмагелді .Б.С

Тобы: БТ-307
Тексерген: Мирашева Г.О.

Семей 2015
Крахмал (нем. kraftmehl) – өсімдіктерде
болатын полимерлік көмірсу: (С6H10O5)n.
Крахмал— өсімдіктердің басты қосалқы көмірсуы; глюкоза
қалдықтарынан түзілетін
екі полисахаридтен (амилоза менамилопектин) тұрады. Ұн тәрізді
ақ ұнтақ; көптеген өсімдіктерден алынады. Аспаздық пен кондитер
фабрикаларында көбінесе картоп, бидай және жүгері крахмалын
пайдаланады.
Крахмал (С6Н10О5)n табиғатта кең тараған
полисахарид. крахмалдың қарапайым
буыны, - C6H10O5 -
70-75%

80%
20%

крахмал болады
Крахмалдан химия өнеркәсібінде глюкоза, этил
спиртін, ацетон және лимон қышқылын алады
. Крахмалды -

өндірісінде қолданылады
Крахмалды
киім ағартуда
және
фармацевтика
да
қолданады
Назарларыңызға рахмет



Пәндер

Қазақ тілінде жазылған рефераттар, курстық жұмыстар, дипломдық жұмыстар бойынша біздің қор №1 болып табылады.

Байланыс

Qazaqstan
Phone: 777 614 50 20
WhatsApp: 777 614 50 20
Email: info@stud.kz
Көмек / Помощь
Арайлым
Біз міндетті түрде жауап береміз!
Мы обязательно ответим!
Жіберу / Отправить

Рахмет!
Хабарлама жіберілді. / Сообщение отправлено.

Email: info@stud.kz

Phone: 777 614 50 20
Жабу / Закрыть

Көмек / Помощь