Картопты крахмал мен этил спиртіне кешенді өңдеу технологиясы


Slide 1

Крахмал және спиртке картопты құрамалы өңдеу

Орындаған:Жұмагелді . Б. С

Тобы: БТ-307

Тексерген: Мирашева Г. О.

Семей 2015

Slide 2

Крахмал (нем. kraftmehl) - өсімдіктерде болатын полимерлік көмірсу: (С6H10O5) n. Крахмал- өсімдіктердің басты қосалқы көмірсуы; глюкоза қалдықтарынан түзілетін екі полисахаридтен (амилоза менамилопектин) тұрады. Ұн тәрізді ақ ұнтақ; көптеген өсімдіктерден алынады. Аспаздық пен кондитер фабрикаларында көбінесе картоп, бидай және жүгері крахмалын пайдаланады.

Slide 3

Крахмал (С6Н10О5) n табиғатта кең тараған полисахарид. крахмалдың қарапайым буыны, - C6H10O5 -

Slide 4

80%

70-75%

20%

крахмал болады

Slide 5

Крахмалдан химия өнеркәсібінде глюкоза, этил спиртін, ацетон және лимон қышқылын алады

Slide 6

. Крахмалды -

өндірісінде қолданылады

Slide 7

Крахмалды

киім ағартуда

және

фармацевтикада

қолданады

Slide 8

Назарларыңызға рахмет


Ұқсас жұмыстар
Картопты крахмалға және спиртке кешенді өңдеу технологиясы
Картопты өңдеу және крахмалды шикізаттан спирт өндіру технологиясы
Дәнді дақылдардан этил спиртін өндіру технологиясы
Астық дақылдарынан этил спиртін өндіру технологиясы мен биохимиялық негіздері
Этил спиртін өндірудегі микроорганизмдер: ашыту, меласса және қалдықтарды өңдеу
Этил спиртін өндіруде қолданылатын микроорганизмдер
Этил спиртін үздіксіз өндіру технологиясы: шикізат, ашыту және ректификация
Тамақ өндірісіндегі биотехнология: тағам құрамдары, уыт өндірісі және ет, балық, сүт пен крахмал өнімдерінің технологиясы
Мелассаның технологиялық қасиеттері және этил спиртін өндіру технологиясы
Картоп өсіру және сақтау технологиясы: биологиялық ерекшеліктері мен агротехникалық өңдеу
Пәндер



Реферат Курстық жұмыс Диплом Материал Диссертация Практика Презентация Сабақ жоспары Мақал-мәтелдер 1‑10 бет 11‑20 бет 21‑30 бет 31‑60 бет 61+ бет Негізгі Бет саны Қосымша Іздеу Ештеңе табылмады :( Соңғы қаралған жұмыстар Қаралған жұмыстар табылмады Тапсырыс Антиплагиат Қаралған жұмыстар kz