ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНДЫРУ КӘСІПОРНЫНЫҢ ҰЙЫМДЫҚ ҚҰРЫЛЫМЫ
Презентация қосу
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНДЫРУ
КӘСІПОРНЫНЫҢ ҰЙЫМДЫҚ
ҚҰРЫЛЫМЫ
Тобы: ПП-513
Қабылдаған: Даутова А.А
Дайындаған: Әмзе Р.М
СЕМЕЙ 2018
ЖОСП
АР
1. Қоғамдық тамақтандыру
бөлімшелерінің құрамы
кәсіпорындары
2. Тамақтану кәсіпорнын басқару құрылымы.
3. Қоғамдық тамақтану кәсіпорындары желісін басқару
және орналастыру принциптері.
Тамақтану кәсіпорнының кәсіпкерлік циклі
Құқықтық жүйе Салық жүйесі
(бақылау құрылымы) (бақылау құрылымы)
Өнім берушілер
тауарлар Келушілер
Кәсіпорындар
мен қызметтер қоғамдық тамақтану
Бұқаралық ақпарат
құралдары Бәсекелестер
Бухгалтерлік есеп жүйесі
Рестораторлар мен отельерлер (ұйымдық
құрылымы)
Президент
Вице-президент
сыртқы саясат Үйлестіру кеңесінің Атқарушы директор
төрағасы
Білім вице-президент,
сертификаттау жүйесі
Аппарат
Ақпараттық
вице-президент
саясат, іс-шаралар
Хатшылық
Вице-президент
мемлекеттік
құрылымдық жобалар
жасау
Вице-президент
Үйлестіру кеңесі
жеке бағыт
Вице-президент
Тамақтандыру кәсіпорындары бөлімшелерінің құрамы
Қоғамдық тамақтану
Тұтынушыларға
Басқару Қойма
Тағам дайындау қызмет көрсету
және ұйымдастыру шаруашылығы
Персоналға Техникалық
арналған үй-жай Үй-жайлар
Тамақтандыру кәсіпорындарының өндірістік
процесін басқару құрылымы
Басқарушы
Өндіріс
менеджері
Ас бөлме Ас бөлме Ас бөлме
Өндіріс меңгерушісі
Бас аспаз Бас-кондитер
Аспаздар Кондитер
Аспаз көмекшілері Наубайшы
Техникалық
персонал
Вестибюль,
Вестибюль, гардероб
гардероб
Аванзал
Аванзал
Сауда жайлары
Сауда залы
жайларының құрамы
Банкет залы
Тамақтану кәсіпорындарының сауда үй-
Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының
өндірістік персоналының құрамы
Өндіріс
Цех басшысы Аспаз
меңгерушісі
Наубайшы
Өнеркәсіптік Тамақ өнімдерін
персонал дайындаушы
Ұн өнімдерінің
кулинары
Ас үй
Етті ораушы
жұмысшысы
Тамақтану кәсіпорындарына қызмет көрсету
процесін басқару құрылымы (мейрамхана
мысалында)
Басқарушы
Қызмет көрсету
менеджері
Зал Зал Зал
Метрдотель
Швейцар Даяшы
Хостес Бармен
Сомелье Даяшы көмекшісі
Техникалық
персонал
Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының
қызмет көрсететін персоналының құрамы
Метрдотель Даяшы Бармен
Өнімді
Қызмет көрсетуші
таратудағы Буфетші
персонал
аспаз
Аспаздық
Кассир Гардеробшы Швейцар
дүкен сатушы
ГОСТ Р 50935-96 " қоғамдық тамақтану. Қызмет көрсетуші персоналға
қойылатын талаптар»
ПАЙДАЛАНЫЛҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ
1.Усов В. В. Организация производства и обслуживания
на предприятиях общественного питания: Учебник для
нач. проф. Образования. – М.: ИРПО; ПрофОбрИздат,
2002. – 416 с.
3. Скобкин С. С. Практика сервиса в индустрии
гостеприимства и туризма: Учебное пособие/С.С.
Скобкин. – М.: Магистр, 2007. – 493с.
4. ГОСТ Р 50762-95 «Общественное питание.
Классификация предприятий.»
5.http://knigakulinara.ru/books/item/f00/s00/z0000011/st090
.shtml
Ұқсас жұмыстар
Пәндер
- Іс жүргізу
- Автоматтандыру, Техника
- Алғашқы әскери дайындық
- Астрономия
- Ауыл шаруашылығы
- Банк ісі
- Бизнесті бағалау
- Биология
- Бухгалтерлік іс
- Валеология
- Ветеринария
- География
- Геология, Геофизика, Геодезия
- Дін
- Ет, сүт, шарап өнімдері
- Жалпы тарих
- Жер кадастрі, Жылжымайтын мүлік
- Журналистика
- Информатика
- Кеден ісі
- Маркетинг
- Математика, Геометрия
- Медицина
- Мемлекеттік басқару
- Менеджмент
- Мұнай, Газ
- Мұрағат ісі
- Мәдениеттану
- ОБЖ (Основы безопасности жизнедеятельности)
- Педагогика
- Полиграфия
- Психология
- Салық
- Саясаттану
- Сақтандыру
- Сертификаттау, стандарттау
- Социология, Демография
- Спорт
- Статистика
- Тілтану, Филология
- Тарихи тұлғалар
- Тау-кен ісі
- Транспорт
- Туризм
- Физика
- Философия
- Халықаралық қатынастар
- Химия
- Экология, Қоршаған ортаны қорғау
- Экономика
- Экономикалық география
- Электротехника
- Қазақстан тарихы
- Қаржы
- Құрылыс
- Құқық, Криминалистика
- Әдебиет
- Өнер, музыка
- Өнеркәсіп, Өндіріс
Қазақ тілінде жазылған рефераттар, курстық жұмыстар, дипломдық жұмыстар бойынша біздің қор #1 болып табылады.
Ақпарат
Қосымша
Email: info@stud.kz