Алматы аграрлық колледжі: сусындар мен жеңіл тағамдардың тағамдық құрамы және калориялық көрсеткіштерінің талдауы


Slide 1

Қазақстан Республикасының Білім және Ғылым министрлігі Алмты Аграрлық коледжі

СУСЫНДАР

Орындаған:Ембергенова; Тоқтарова

Тексерген:Ельтаева Қ. Е

Slide 2

Асем-Ай сарыағаш газсыз

Сусын түрлері

Bonagua газсыз сусыны

Slide 3

TASSAY

Tassay 5 л

Tassay

газдалмаған

0, 5 л

Tassay

газдалған 1 л

Tаssay

газдалған 1, 5 л

Tassay

газсыз 0, 5 л

Slide 4

Сусындар түрлері

Slide 5

Наименование

Белки, г/100г

Жиры, г/100г

Углеводы, г/100г

Вода, мл/100г

Ккал/100г

Adrenaline nature

0. 00

0. 00

12. 40

100. 00

50. 00

Amore "шампанское-клубника"

0. 00

0. 00

9. 00

100. 00

70. 00

Cheetos кукурузные палочки со вкусом сыра

7. 00

22. 00

72. 00

0. 00

513. 00

Fazer Crisp Сухарики ржаные

12. 00

2. 80

60. 00

0. 00

320. 00

Finn Crisp Бородинские

11. 00

2. 90

62. 00

0. 00

370. 00

Finn Crisp Мультизерновые

12. 00

4. 80

60. 00

0. 00

380. 00

Kakao Neturale Wawel (порошок)

21. 00

10. 00

52. 30

0. 00

448. 00

Kit-Kat

6. 10

29. 20

60. 90

0. 00

531. 00

L-Carnitine Liquid 1500 mg

0. 10

0. 00

12. 00

100. 00

48. 00

Nestle 3в1 "Горячий шоколад"

3. 60

7. 50

79. 80

0. 00

402. 00

Slide 6

Балмұздақ

Slide 7

Ванильное

Вафельный

Лесная

красота

Италянская

кара

Клубничный

стих

Яд

принцессы

Slide 8

Дәмді әрі сәнді!!!

Slide 9

Назар

аударғандарыңызға

рахмееет


Ұқсас жұмыстар
Адам тағамының құрамы және тағамдық заттардың қызметі
Тритикале ұнын өндіру технологиясы және сапа көрсеткіштерінің статистикалық талдауы
Газдалған алкогольсіз сусындар (Coca-Cola): тарихы, құрамы және денсаулыққа әсері
Тағамдық өсімдік майлары: түрлері, құрамы және тағамдық қолданылуы
2013-2015 жылдардағы Қазақстан Республикасының макроэкономикалық көрсеткіштерінің талдауы
Соя майын өндіру технологиясы және оның құрамы мен тағамдық қолданылуы
Рационалды тамақтанудың бірінші принципі: энергия теңдестігі және тағамның калориялық құндылығы
Қазақ ұлттық аграрлық университетінің фотосалонын ашу жобасы: шығындар, кіріс және маркетинг (Алматы, 2017)
Рационалдық тамақтану: принциптері, тағамдық құрамы және энергетикалық құндылығы
Қазақстандағы аграрлық заңнаманың даму тарихы мен аграрлық құқықтың негіздері
Пәндер



Реферат Курстық жұмыс Диплом Материал Диссертация Практика Презентация Сабақ жоспары Мақал-мәтелдер 1‑10 бет 11‑20 бет 21‑30 бет 31‑60 бет 61+ бет Негізгі Бет саны Қосымша Іздеу Ештеңе табылмады :( Соңғы қаралған жұмыстар Қаралған жұмыстар табылмады Тапсырыс Антиплагиат Қаралған жұмыстар kz