Балмұздақ линиясы




Презентация қосу
Байниязова Тоғжан
ТМЖ 13-11
*ТОО «Компания
АйсМастер – Айс Крим»

ЖШС «АйсМастер-Айс Крим» 2001жылы 22 тамызда құрылды.
Қазіргі уақытта, компания Орталық Азия аймағында балмұздақ
өндіру үшін ірі зауыттардың бірі болып табылады.Кызыл-Орда,
Талдықорған, Ақтөбе , Астана, Қарағанды, Шымкент, Өскемен,
Семей, Кызылорда өз филиалдары арқылы, Қазақстан аумағында
көрсетіледі. 2008 жылы, «АйсМастер-Айс Крим» компаниясы «JLC
Group», Молдова Республикасы бөлігіне айналды.
*«Компания АйсМастер – Айс Крим»
Компанияның өнімдері «АйсМастер-Айс
Крим», тұтынушылар арасында жоғары
сапалы және қолжетімді баға арқасында кең
тану жеңіп алды. Көптеген түрлері балмұздақ
бірнеше рет азық-түлік, халықаралық және
ұлттық көрмелер алтын медальдармен және
дипломдармен марапатталды.
* Балмұздақ және жеміс мұз өндіру үшін:
2000 2003 жылы, компания халықаралық сапа
стандарты ISO 9001 сәйкестігі жүйесінің
сертификатын алды.
*2009 жылы, ЖШС ет тұшпара -
«АйсМастер-Айс Крим»
мұздатылған жартылай
фабрикаттар өндірісін бастады.
* компаниясы «АйсМастер-Айс
Крим» - табысқа формуласы
өнімдерін, нарықтық басшылығы
мен адамдардың сапасы болып
табылады.

* ЖШС «Компания АйсМастер –
Айс Крим»
* 2012 жылға қарай компания
балмұздақ бірінші ұлттық
өндіруші болуға ұмтылады.
* Компания «АйсМастер-Айс
Крим» - бизнес және 170 -
өңдеуші секторда 25 персоналды
басқару, 146 адамға тартылған,
олардың жұмыс орнында 395
адам.
Шикі сүттен балмұздақ өндірісінің технологиялық
процесі мынадай кезеңдерді қамтиды:
негізгі шикізат дайындау;
балмұздақтың рецепті бойынша қоспасын
дайындау;
еритін кесектер қоспасы мүмкін материалдар мен
механикалық қоспаларды алып тастау, ондағы
процесс сүзу;
пастерлеу (80-85 ° C 50-60 секунд, немесе қартаю
жоқ 92-95 ° С температурада әсерінен кем);
қоспасы салқындату (2-6 ° С дейін);
қоспаны сақтау; барлық элементтер бір қалыпты
болуы үшін баяу араластыру аркылы өтеді (24
сағатта 4-6 ° С температурада, 48 сағат 0-4 ° С
температурада астам дейін);
Балмұздақ линиясы
Балмұздақ өндірісінің сұлбасы
Хойер Фригус-600
СхемаХойер Фригус-600
•Фризердің сипаттамасы.
Макс.сыйымдылығы 1.200л/сағ

Мин.қуаты 300л/сағ
Макс.араласуы 130%

Мин.араласуы 50%
Ауа шығыны 600л/сағ

Көлемі (мм) 840x1600x1800

Салмағы 1280кг
Газ-хладогент R 404a
Компрессор 33 кВт
Су пайдалануы 9500л/сағ

Ұқсас жұмыстар
Қантты заттар
Жұмсақ балмұздақ
БАЛМҰЗДАҚ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Мұздатылған балмұздақты өндірудің технологиялық процессі
Қоспаны дайындау
Бизнес­жоба «Кондитер өнімдерін өндіру»
Мұздатылған өнімдерге арналған қаптаулар
Мұздатылған өнімдерді орау негізгі түрлері
Төрт қозылы екі қой, Бәрін бірге ойлап қой
Шешімді табудың процесін басқару Автокөлікке қызмет көрсету Қолданылған шешімді басқару
Пәндер