Балмұздақ линиясы



Байниязова Тоғжан
ТМЖ 13-11

ТОО «Компания АйсМастер - Айс Крим»
ЖШС «АйсМастер-Айс Крим» 2001жылы 22 тамызда құрылды. Қазіргі уақытта, компания Орталық Азия аймағында балмұздақ өндіру үшін ірі зауыттардың бірі болып табылады. Кызыл-Орда, Талдықорған, Ақтөбе, Астана, Қарағанды, Шымкент, Өскемен, Семей, Кызылорда өз филиалдары арқылы, Қазақстан аумағында көрсетіледі. 2008 жылы, «АйсМастер-Айс Крим» компаниясы «JLC Group», Молдова Республикасы бөлігіне айналды.

«Компания АйсМастер - Айс Крим» Компанияның өнімдері «АйсМастер-Айс Крим», тұтынушылар арасында жоғары сапалы және қолжетімді баға арқасында кең тану жеңіп алды. Көптеген түрлері балмұздақ бірнеше рет азық-түлік, халықаралық және ұлттық көрмелер алтын медальдармен және дипломдармен марапатталды.
Балмұздақ және жеміс мұз өндіру үшін: 2000 2003 жылы, компания халықаралық сапа стандарты ISO 9001 сәйкестігі жүйесінің сертификатын алды.

ЖШС «Компания АйсМастер - Айс Крим»
2009 жылы, ЖШС ет тұшпара - «АйсМастер-Айс Крим» мұздатылған жартылай фабрикаттар өндірісін бастады.
компаниясы «АйсМастер-Айс Крим» - табысқа формуласы өнімдерін, нарықтық басшылығы мен адамдардың сапасы болып табылады.

2012 жылға қарай компания балмұздақ бірінші ұлттық өндіруші болуға ұмтылады.
Компания «АйсМастер-Айс Крим» - бизнес және 170 - өңдеуші секторда 25 персоналды басқару, 146 адамға тартылған, олардың жұмыс орнында 395 адам.


Шикі сүттен балмұздақ өндірісінің технологиялық процесі мынадай кезеңдерді қамтиды:
негізгі шикізат дайындау;
балмұздақтың рецепті бойынша қоспасын дайындау;
еритін кесектер қоспасы мүмкін материалдар мен механикалық қоспаларды алып тастау, ондағы процесс сүзу;
пастерлеу (80-85 ° C 50-60 секунд, немесе қартаю жоқ 92-95 ° С температурада әсерінен кем) ;
қоспасы салқындату (2-6 ° С дейін) ;
қоспаны сақтау; барлық элементтер бір қалыпты болуы үшін баяу араластыру аркылы өтеді (24 сағатта 4-6 ° С температурада, 48 сағат 0-4 ° С температурада астам дейін) ;


Балмұздақ линиясы

Балмұздақ өндірісінің сұлбасы

Хойер Фригус-600

Схема
Хойер Фригус-600

Макс. сыйымдылығы
1. 200л/сағ
Мин. қуаты
300л/сағ
Макс. араласуы
130%
Мин. араласуы
50%
Ауа шығыны
600л/сағ
Көлемі (мм)
840x1600x1800
Салмағы
1280кг
Газ-хладогент
R 404a
Компрессор
33 кВт
Су пайдалануы
9500л/сағ
Фризердің сипаттамасы.
- Іс жүргізу
- Автоматтандыру, Техника
- Алғашқы әскери дайындық
- Астрономия
- Ауыл шаруашылығы
- Банк ісі
- Бизнесті бағалау
- Биология
- Бухгалтерлік іс
- Валеология
- Ветеринария
- География
- Геология, Геофизика, Геодезия
- Дін
- Ет, сүт, шарап өнімдері
- Жалпы тарих
- Жер кадастрі, Жылжымайтын мүлік
- Журналистика
- Информатика
- Кеден ісі
- Маркетинг
- Математика, Геометрия
- Медицина
- Мемлекеттік басқару
- Менеджмент
- Мұнай, Газ
- Мұрағат ісі
- Мәдениеттану
- ОБЖ (Основы безопасности жизнедеятельности)
- Педагогика
- Полиграфия
- Психология
- Салық
- Саясаттану
- Сақтандыру
- Сертификаттау, стандарттау
- Социология, Демография
- Спорт
- Статистика
- Тілтану, Филология
- Тарихи тұлғалар
- Тау-кен ісі
- Транспорт
- Туризм
- Физика
- Философия
- Халықаралық қатынастар
- Химия
- Экология, Қоршаған ортаны қорғау
- Экономика
- Экономикалық география
- Электротехника
- Қазақстан тарихы
- Қаржы
- Құрылыс
- Құқық, Криминалистика
- Әдебиет
- Өнер, музыка
- Өнеркәсіп, Өндіріс
Қазақ тілінде жазылған рефераттар, курстық жұмыстар, дипломдық жұмыстар бойынша біздің қор #1 болып табылады.

Ақпарат
Қосымша
Email: info@stud.kz