АйсМастер-Айс Крим ЖШС: балмұздақ өндірісі, технологиялық процесі және сапа стандарттары


Slide 1

Байниязова Тоғжан

ТМЖ 13-11

Slide 2

ТОО «Компания АйсМастер - Айс Крим»

ЖШС «АйсМастер-Айс Крим» 2001жылы 22 тамызда құрылды. Қазіргі уақытта, компания Орталық Азия аймағында балмұздақ өндіру үшін ірі зауыттардың бірі болып табылады. Кызыл-Орда, Талдықорған, Ақтөбе, Астана, Қарағанды, Шымкент, Өскемен, Семей, Кызылорда өз филиалдары арқылы, Қазақстан аумағында көрсетіледі. 2008 жылы, «АйсМастер-Айс Крим» компаниясы «JLC Group», Молдова Республикасы бөлігіне айналды.

Slide 3

«Компания АйсМастер - Айс Крим» Компанияның өнімдері «АйсМастер-Айс Крим», тұтынушылар арасында жоғары сапалы және қолжетімді баға арқасында кең тану жеңіп алды. Көптеген түрлері балмұздақ бірнеше рет азық-түлік, халықаралық және ұлттық көрмелер алтын медальдармен және дипломдармен марапатталды.

Балмұздақ және жеміс мұз өндіру үшін: 2000 2003 жылы, компания халықаралық сапа стандарты ISO 9001 сәйкестігі жүйесінің сертификатын алды.

Slide 4

ЖШС «Компания АйсМастер - Айс Крим»

2009 жылы, ЖШС ет тұшпара - «АйсМастер-Айс Крим» мұздатылған жартылай фабрикаттар өндірісін бастады.

компаниясы «АйсМастер-Айс Крим» - табысқа формуласы өнімдерін, нарықтық басшылығы мен адамдардың сапасы болып табылады.

Slide 5

2012 жылға қарай компания балмұздақ бірінші ұлттық өндіруші болуға ұмтылады.

Компания «АйсМастер-Айс Крим» - бизнес және 170 - өңдеуші секторда 25 персоналды басқару, 146 адамға тартылған, олардың жұмыс орнында 395 адам.

Slide 6 Slide 7

Шикі сүттен балмұздақ өндірісінің технологиялық процесі мынадай кезеңдерді қамтиды:

негізгі шикізат дайындау;

балмұздақтың рецепті бойынша қоспасын дайындау;

еритін кесектер қоспасы мүмкін материалдар мен механикалық қоспаларды алып тастау, ондағы процесс сүзу;

пастерлеу (80-85 ° C 50-60 секунд, немесе қартаю жоқ 92-95 ° С температурада әсерінен кем) ;

қоспасы салқындату (2-6 ° С дейін) ;

қоспаны сақтау; барлық элементтер бір қалыпты болуы үшін баяу араластыру аркылы өтеді (24 сағатта 4-6 ° С температурада, 48 сағат 0-4 ° С температурада астам дейін) ;

Slide 8 Slide 9

Балмұздақ линиясы

Slide 10

Балмұздақ өндірісінің сұлбасы

Slide 11

Хойер Фригус-600

Slide 12

Схема

Хойер Фригус-600

Slide 13

Макс. сыйымдылығы

1. 200л/сағ

Мин. қуаты

300л/сағ

Макс. араласуы

130%

Мин. араласуы

50%

Ауа шығыны

600л/сағ

Көлемі (мм)

840x1600x1800

Салмағы

1280кг

Газ-хладогент

R 404a

Компрессор

33 кВт

Су пайдалануы

9500л/сағ

Фризердің сипаттамасы.


Ұқсас жұмыстар
Ветеринариялық препараттардың өндірісі, қаптамасы және сапа бақылау стандарттары
Балмұздақ технологиясы және құрамдық сапа көрсеткіштерін анықтау әдістері
Макарон өнімдерінің технологиялық процесі
Жұмыртқа стандарттары, классификациясы, сапа көрсеткіштері және микробиологиясы
Сапа менеджменті жүйесінің халықаралық стандарттары мен олардың жетілдіру мәселелері
Биотехнология өндірісі және биосинтездің технологиялық параметрлері
Ақтөбедегі Айс Плюс сүт кәсіпорнын модернизациялау және экспорттық әлеуетін арттыру
Карбамид өндірісі: физика-химиялық негізі және технологиялық схемалары
Спирттік ашу процесі: мәні, технологиялық шарттары және алынатын өнімдері
Балмұздақ ассортиментін зерттеу және сапасын бағалау
Пәндер



Реферат Курстық жұмыс Диплом Материал Диссертация Практика Презентация Сабақ жоспары Мақал-мәтелдер 1‑10 бет 11‑20 бет 21‑30 бет 31‑60 бет 61+ бет Негізгі Бет саны Қосымша Іздеу Ештеңе табылмады :( Соңғы қаралған жұмыстар Қаралған жұмыстар табылмады Тапсырыс Антиплагиат Қаралған жұмыстар kz