Балмұздақ линиясы
Презентация қосу
Байниязова Тоғжан
ТМЖ 13-11
*ТОО «Компания
АйсМастер – Айс Крим»
ЖШС «АйсМастер-Айс Крим» 2001жылы 22 тамызда құрылды.
Қазіргі уақытта, компания Орталық Азия аймағында балмұздақ
өндіру үшін ірі зауыттардың бірі болып табылады.Кызыл-Орда,
Талдықорған, Ақтөбе , Астана, Қарағанды, Шымкент, Өскемен,
Семей, Кызылорда өз филиалдары арқылы, Қазақстан аумағында
көрсетіледі. 2008 жылы, «АйсМастер-Айс Крим» компаниясы «JLC
Group», Молдова Республикасы бөлігіне айналды.
*«Компания АйсМастер – Айс Крим»
Компанияның өнімдері «АйсМастер-Айс
Крим», тұтынушылар арасында жоғары
сапалы және қолжетімді баға арқасында кең
тану жеңіп алды. Көптеген түрлері балмұздақ
бірнеше рет азық-түлік, халықаралық және
ұлттық көрмелер алтын медальдармен және
дипломдармен марапатталды.
* Балмұздақ және жеміс мұз өндіру үшін:
2000 2003 жылы, компания халықаралық сапа
стандарты ISO 9001 сәйкестігі жүйесінің
сертификатын алды.
*2009 жылы, ЖШС ет тұшпара -
«АйсМастер-Айс Крим»
мұздатылған жартылай
фабрикаттар өндірісін бастады.
* компаниясы «АйсМастер-Айс
Крим» - табысқа формуласы
өнімдерін, нарықтық басшылығы
мен адамдардың сапасы болып
табылады.
* ЖШС «Компания АйсМастер –
Айс Крим»
* 2012 жылға қарай компания
балмұздақ бірінші ұлттық
өндіруші болуға ұмтылады.
* Компания «АйсМастер-Айс
Крим» - бизнес және 170 -
өңдеуші секторда 25 персоналды
басқару, 146 адамға тартылған,
олардың жұмыс орнында 395
адам.
Шикі сүттен балмұздақ өндірісінің технологиялық
процесі мынадай кезеңдерді қамтиды:
негізгі шикізат дайындау;
балмұздақтың рецепті бойынша қоспасын
дайындау;
еритін кесектер қоспасы мүмкін материалдар мен
механикалық қоспаларды алып тастау, ондағы
процесс сүзу;
пастерлеу (80-85 ° C 50-60 секунд, немесе қартаю
жоқ 92-95 ° С температурада әсерінен кем);
қоспасы салқындату (2-6 ° С дейін);
қоспаны сақтау; барлық элементтер бір қалыпты
болуы үшін баяу араластыру аркылы өтеді (24
сағатта 4-6 ° С температурада, 48 сағат 0-4 ° С
температурада астам дейін);
Балмұздақ линиясы
Балмұздақ өндірісінің сұлбасы
Хойер Фригус-600
СхемаХойер Фригус-600
•Фризердің сипаттамасы.
Макс.сыйымдылығы 1.200л/сағ
Мин.қуаты 300л/сағ
Макс.араласуы 130%
Мин.араласуы 50%
Ауа шығыны 600л/сағ
Көлемі (мм) 840x1600x1800
Салмағы 1280кг
Газ-хладогент R 404a
Компрессор 33 кВт
Су пайдалануы 9500л/сағ
Ұқсас жұмыстар
Пәндер
- Іс жүргізу
- Автоматтандыру, Техника
- Алғашқы әскери дайындық
- Астрономия
- Ауыл шаруашылығы
- Банк ісі
- Бизнесті бағалау
- Биология
- Бухгалтерлік іс
- Валеология
- Ветеринария
- География
- Геология, Геофизика, Геодезия
- Дін
- Ет, сүт, шарап өнімдері
- Жалпы тарих
- Жер кадастрі, Жылжымайтын мүлік
- Журналистика
- Информатика
- Кеден ісі
- Маркетинг
- Математика, Геометрия
- Медицина
- Мемлекеттік басқару
- Менеджмент
- Мұнай, Газ
- Мұрағат ісі
- Мәдениеттану
- ОБЖ (Основы безопасности жизнедеятельности)
- Педагогика
- Полиграфия
- Психология
- Салық
- Саясаттану
- Сақтандыру
- Сертификаттау, стандарттау
- Социология, Демография
- Спорт
- Статистика
- Тілтану, Филология
- Тарихи тұлғалар
- Тау-кен ісі
- Транспорт
- Туризм
- Физика
- Философия
- Халықаралық қатынастар
- Химия
- Экология, Қоршаған ортаны қорғау
- Экономика
- Экономикалық география
- Электротехника
- Қазақстан тарихы
- Қаржы
- Құрылыс
- Құқық, Криминалистика
- Әдебиет
- Өнер, музыка
- Өнеркәсіп, Өндіріс
Қазақ тілінде жазылған рефераттар, курстық жұмыстар, дипломдық жұмыстар бойынша біздің қор #1 болып табылады.
Ақпарат
Қосымша
Email: info@stud.kz