Сэндвич және смузи дайындау


Slide 1

Сэндвич және смузи дайындау

Көркем еңбек 6 сынып

Тамақтану мәдениеті

Slide 2

Сіздің оқыңызша сэндвич немесе смузи пайдалы ма?

Бүгінгі сабақта сэндвич пен смузи дайындау технологиясын меңгеретін боламыз

Slide 3

Сэндвич - екі тілім нан және олардың арасына біраз салма болатын тағам түрі.

Қазіргі кезде дайындалу ыңғайлығы мен салманың әртүрлігімен танымал.

Slide 4

Сэндвич жасау

Сэндвич түрлері:

ашық-(нан үстіне негізгі салма)

жабық-(сэндвичтер- екі нанның ортасына салма)

канапе-(ағаш таяқшада)

Slide 5

Дайындау технологиясына қарай

Ыстық - алдын ала дайындалады да ұсынарда жылытады

Салқын - дастарқанға қояр алдында дайындалады

Slide 6

Сэндвич жасау технологиясы

Қажетті ингредиенттерді дайындау

Орналастыру, дәмдеу

Нан мен көкөністерді турау

Әсемдеу, даярлау

Slide 7

Смузи

Смузи - блендер арқылы ұсақталған жеміс-жидектер, көкөністер, дәндер, сүт, йогурт және т. б компоненттердің қосылуымен жасалатын сусын.

Slide 8

Смузи дайындау технологиясы

Керек жеміс-жидектерді турау

Сұйықтықтыты құю

(сүт немесе йогурт)

Блендермен үккіштеу

Ыдысқа құю

Slide 9

Назарларыңызға рахмет

Презентация: Кенжебек Аэлита


Ұқсас жұмыстар
«Сын тұрғысынан ойлау» модулінің әдіс-тәсілдерін практикада қолдана білуге үйрету
Иммундық ферменттік талдау
Тісбасарлар және оның түрлері
Серологиялық реакция
Биологиялық мембраналар
Fast Food және оның зияны
Копенгаген қаласы болса, Geranium бесінші орында
Шұғыла жалпы орта мектебінің информатика пәні мұғалімі
Гүл күлтелері әдісі
Foodmaster компаниясына магкетингтік талдау
Пәндер



Реферат Курстық жұмыс Диплом Материал Диссертация Практика Презентация Сабақ жоспары Мақал-мәтелдер 1‑10 бет 11‑20 бет 21‑30 бет 31‑60 бет 61+ бет Негізгі Бет саны Қосымша Іздеу Ештеңе табылмады :( Соңғы қаралған жұмыстар Қаралған жұмыстар табылмады Тапсырыс Антиплагиат Қаралған жұмыстар kz