Тамақ дайындау технологиясы

Технология 9 сынып, аптасына - 1 сағат, жылына - 34 сағат

Сабақ №

Сабақ тақырыбы

Сағат саны

Мерзімі
Ескерту
№: I
Сабақ №:
Сабақ тақырыбы: Тамақ дайындау технологиясы
Сағат саны: 8
Мерзімі:
Ескерту:
№: 1
Сабақ №: 1
Сабақ тақырыбы: Тиімді тамақтану негіздері, ас мәзірін жасау. Ас мәзірінің түрлері, ас мәзірінде тағамның белгілі реттілікпен орналасуы.
Сағат саны: 1
Мерзімі:
Ескерту:
№: 2
Сабақ №: 2
Сабақ тақырыбы:

Аспаздық жұмыс кезіндегі еңбекті қорғау бойынша нұсқау, тазалық сақтау ережелері.

Экономикаға кіріспе.

Сағат саны: 1
Мерзімі:
Ескерту:
№: 3
Сабақ №: 3
Сабақ тақырыбы: Етті механикалық және жылумен өңдеу, еттің термикалық жағдайы.
Сағат саны: 1
Мерзімі:
Ескерту:
№: 4
Сабақ №: 4
Сабақ тақырыбы:

Тұтас етті аспаздық мүшелеу: қой, сиыр етін мүшелеу (қой, сиыр, жылқы, түйе)

Экономика тарихы.

Сағат саны: 1
Мерзімі:
Ескерту:
№: 5
Сабақ №: 5
Сабақ тақырыбы: Еттен дайындалған тағамдар классификациясы. Қуырылған, бұқтырылған еттен дайындалған тағамдар, гарнир, тұздықтар.
Сағат саны: 1
Мерзімі:
Ескерту:
№: 6
Сабақ №: 6
Сабақ тақырыбы:

Асханадағы қазақтың ұлттық екінші тағамдары, еттен дайындалған тағамдарға арналған тұздықтар және әзірлеу технологиясы.

Қазақстан Республикасының экономикасы .

Сағат саны: 1
Мерзімі:
Ескерту:
№: 7
Сабақ №: 7
Сабақ тақырыбы: Таңғы, түскі, кешкі тамаққа ас мәзірін құру.
Сағат саны: 1
Мерзімі:
Ескерту:
№: 8
Сабақ №: 8
Сабақ тақырыбы:

Қыздырып пісірілген еттен дайындалған тағам, тұздық. жаншылқан еттен дайындалған тағам.

Ресурс шектеулігі және таңдау проблемасы

Сағат саны: 1
Мерзімі:
Ескерту:
№: II
Сабақ №:
Сабақ тақырыбы: Тігін бұйымдарын жобалау және дайындау (шалбар)
Сағат саны: 8
Мерзімі:
Ескерту:
№: 9
Сабақ №: 1
Сабақ тақырыбы: Тігін шеберханасындағы қауіпсіздік ережелері.
Сағат саны: 1
Мерзімі:
Ескерту:
№: 10
Сабақ №: 2
Сабақ тақырыбы:

Киімді жобалау және дайындау. Қазіргі жеңіл киім түрлерімен сипаттамасы.

Сұраныс. Сұраныс икемділігі.

Сағат саны: 1
Мерзімі:
Ескерту:
№: 11
Сабақ №: 3
Сабақ тақырыбы: Әйел шалбарын конструкциялау, модельдеу және дайындау.
Сағат саны: 1
Мерзімі:
Ескерту:
№: 12
Сабақ №: 4
Сабақ тақырыбы:

Өлшем алу, шалбар сызбасының құрылымы, матаны пішуге дайындау.

Ұсыныс.

Сағат саны: 1
Мерзімі:
Ескерту:
№: 13
Сабақ №: 5
Сабақ тақырыбы: Бұйымды пішудің техникалық шарттары. Суретті тігу, жібінің бағытын есепке ала отырып матаға пішімді орналастыру.
Сағат саны: 1
Мерзімі:
Ескерту:
№: 14
Сабақ №: 6
Сабақ тақырыбы:

Бұйымды түйіндік өндеу технологиясы, бұйымды өндеу және тігіске арналған стандартты қосымшалар.

Ұсыныстың баға бойынша икемділігі

Сағат саны: 1
Мерзімі:
Ескерту:
№: 15
Сабақ №: 7
Сабақ тақырыбы: Бұйымды түйіндік өндеу технологиясы, бұйымды өндеу және тігіске арналған стандартты қосымшалар.
Сағат саны: 1
Мерзімі:
Ескерту:
№: 16
Сабақ №: 8
Сабақ тақырыбы:

Шалбар қонымдылығында кездесетін ақаулар және оны жою.

Сұраныс пен ұсыныстың өзара әрекеттесуі.

Сағат саны: 1
Мерзімі:
Ескерту:
№: III
Сабақ №:
Сабақ тақырыбы: Материалды көркемдеп өндеу
Сағат саны: 8
Мерзімі:
Ескерту:
№: 17
Сабақ №: 1
Сабақ тақырыбы: Кестелеуге арналған құралдармен жұмыс істеу кезінде сақталатын қауіпсіздік ережелері. Көркем кестелеу.
Сағат саны: 1
Мерзімі:
Ескерту:
№: 18
Сабақ №: 2
Сабақ тақырыбы:

Дәстүрлі сәндік-қолданбалы өнер және қазақ халқының қолөнер кәсібі.

Экономикадағы тұтынушы.

Сағат саны: 1
Мерзімі:
Ескерту:
№: 19
Сабақ №: 3
Сабақ тақырыбы: Бисермен жұмыс істеу кезіндегі санитарлық-гигиеналық талаптар. Бисерден жасалған бұйымдар жиынтығы.
Сағат саны: 1
Мерзімі:
Ескерту:
№: 20
Сабақ №: 4
Сабақ тақырыбы:

Бисермен жұмыс жасауға арналған негізгі және қосымша материалдар, бисермен жұмыс жасау техникасы.

Өндіріс.

Сағат саны: 1
Мерзімі:
Ескерту:
№: 21
Сабақ №: 5
Сабақ тақырыбы: Бисермен жасалған бұйымдар (сәндік «бонсай», гүл шоқтары), әшекейлер жасау.
Сағат саны: 1
Мерзімі:
Ескерту:
№: 22
Сабақ №: 6
Сабақ тақырыбы:

Бисермен жасалған бұйымдар (сәндік «бонсай», гүл шоқтары), әшекейлер жасау.

Фирмалар. Бәсеке.

Сағат саны: 1
Мерзімі:
Ескерту:
№: 23
Сабақ №: 7
Сабақ тақырыбы: Бисермен кестелеу және тоқымашылық.
Сағат саны: 1
Мерзімі:
Ескерту:
№: 24
Сабақ №: 8
Сабақ тақырыбы:

Шиді ою-өрнектермен немесе тақырыптық комрозициямен өрнектеп кәдесый тоқу.

Фирманың шығындары.

Сағат саны: 1
Мерзімі:
Ескерту:
№: IV
Сабақ №:
Сабақ тақырыбы: Кәсіби қызмет ету саласының технологиясы
Сағат саны: 5
Мерзімі:
Ескерту:
№: 25
Сабақ №: 1
Сабақ тақырыбы: Жеңіл және тамақ өнеркәсібіндегі кәсіби қызмет. Жеңіл өнеркәсіп саласындағы мамандықтар.
Сағат саны: 1
Мерзімі:
Ескерту:
№: 26
Сабақ №: 2
Сабақ тақырыбы:

Егін шаруашылығы, өсімдік, мал шаруашылығындағы кәсіптер.

Қазақстан Республикасының еңбек нарығы.

Сағат саны: 1
Мерзімі:
Ескерту:
№: 27
Сабақ №: 3
Сабақ тақырыбы: Сауда және қоғамдық тамақтанудағы кәсіптік қызмет.
Сағат саны: 1
Мерзімі:
Ескерту:
№: 28
Сабақ №: 4
Сабақ

Ұқсас жұмыстар
Қамыр қопсытқыштары
Тамақ пісіретін ас қазандар және тағам дайындау барысындағы үрдістер
Күнтізбелік жоспар. 8 сынып
Жаға сызбасының құрылымы
Окрошка дайындау
Тағам даярлаудың негізгі әдістері
Жобалап оқыту технологиясы
Ауылшаруашылық құстары мен жабайы қанаттылардан алынатын жартылай фабрикаттар
Құймақ дайындау тәсілі Сарамандық жұмыс
Тағам әзірлеу технологиясы
Пәндер



Реферат Курстық жұмыс Диплом Материал Диссертация Практика Презентация Сабақ жоспары Мақал-мәтелдер 1‑10 бет 11‑20 бет 21‑30 бет 31‑60 бет 61+ бет Негізгі Бет саны Қосымша Іздеу Ештеңе табылмады :( Соңғы қаралған жұмыстар Қаралған жұмыстар табылмады Тапсырыс Антиплагиат Қаралған жұмыстар kz