Файл қосу

Жұмысты сипаттайтын кілт сөздер
Кітаптану ғылымы
Қан жасау мұшелерінің құрылысы, қызметі
Аккредиттеудің даму кезеңдері
Жылуөткізгіштіктің коэффициенті. Сүйықтың орта температурасы
Пәннің аталуы Астық түйірді өңдеу және сақтау технологиясы
Практикалық анықтау
Энергияны сақтау
Өңдеу дәлдігі және кесу режимдері пәнінің бағдарламасы
Қосалқы тарихи пәннің түрлері
Курс оқытылуы аяқталған кезінде студент
Пәнді оқуға арналған сабақ уақытының үштен бір бөлігінде, сіздер менің көмегімсіз өздеріңіз жұмыс жасайсыздар
экономика - құралы - изд - орындау - атындағы - бизнес - учебник
Өндеу өндірістері өнімінің сапасын бағалау
Физикалық зерттеу әдістері
Ауа сыққыштардағы процестерді жылу сағ
Тағам гигиенасы негіздері. Пәнді оқу нәтижесінде студент
Өндірістік құрлысты бөлу
Тікелей эфирдің психологиялық аспектілері
Магистранттардың практикадан өту барысындағы міндеттері
Пән және оқытушы туралы жалпы ережелер
Қазақ этнопедагогикасы. Халықтық білімдер
Оқытушы және пән туралы қысқаша мағлұматтар
Дәнді дақылдарды өңдеу технологиялары
ТАРАНЫ ПАЙДАЛАНУ
Құрттардың сыртқы құрылыс ерекшеліктері
Халықаралық қатынас және халықаралық құқық
Еліктеуіш сөздер
Музыкалық жастар сауығы пәннің бағдарламасы
Отандық тарихтың іргелі
Еңбек психологиясы. Әлеуметтік психология
Жас ерекшелік психологиясы. Пәннің мақсаты
Дәрілік заттардың алу қайнарлары
Кесу машиналарын есептеу
Ежелгі Үндістандағы мектеп пен тәрбие
Схемалық сурет
Темірбетон конструкцияларды есептеу қағидалары
Мұғалімнің кәсіби қасиеттері
Пәннің жалпы мазмұны
Қазіргі оқыту
Мемлекеттік орман патологиясы мониторингінің мңызы
ХАС Қаржылық есептіліктің аудитін жоспарлау
Графолардың тапсырмалар
Модельдеу мақсаты
Туризм және өлкетану негіздері
Реферат мәтінін құрастыру
Микробиология және вирусология
ОҚЫТУШЫ ҮШІН ПӘННІҢ ЖҰМЫС ЖОСПАРЫ
Ферментация процессі
Алгоритмдерді жазу
Зертханалық сабақтарда жұмыс істеу - 379 балл
Пәндер