Файл қосу

Кәсіпорынды жобалау




|ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНЫҢ                                                  |
|БІЛІМ ЖӘНЕ ҒЫЛЫМ МИНИСТРЛІГІ                                               |
|СЕМЕЙ қаласының ШӘКӘРІМ атындағы МЕМЛЕКЕТТІК УНИВЕРСИТЕТІ                  |
|3 деңгейлі СМЖ құжаты   |ПОӘК               |ОӘК.042-16.1.09/03 – 2013     |
|ПOӘК                    |«__»____ 20__ ж.   |                              |
|«Тамақ өндірісінің      |№ ___ басылым      |                              |
|кәсіпорындарын жобалау» |                   |                              |
|пәнінің студенттерге    |                   |                              |
|арналған оқу жұмыс      |                   |                              |
|бағдарламасы            |                   |                              |




              5В072400 «Технологиялық машиналар мен жабдықтар»
                               мамандығы үшін



                             «ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ


                           КӘСІПОРЫНДАРЫН ЖОБАЛАУ»


                       ПӘНІНІҢ ОҚУ-ӘДІСТЕМЕЛІК  КЕШЕНІ



             СТУДЕНТТЕРГЕ АРНАЛҒАН ПӘННІҢ ОҚУ ЖҰМЫС БАҒДАРЛАМАСЫ










                                    Семей
                                    2013

                                   Кіріспе


    1. ӘЗІРЛЕНДІ
    Құрастырушы Какимов М.М.,  доцент,  Семей  қаласының  Шәкәрім  атындағы
    мемлекеттік   университетінің   «Тамақ   өндірісінің   машиналары   мен
    аппаратттары» кафедрасы   ____________    «____» _______2013 ж.


    2. ТАЛҚЫЛАНДЫ
    2.1.  Семей  қаласының  Шәкәрім  атындағы  мемлекеттік  университетінің
«Тамақ  өндірісінің  машиналары  мен  аппаратттары»  кафедрасы   мәжілісінде
қаралды
    «____» __________ 2013 жыл, № __ хаттама


    Кафедра меңгерушісі ___________  М.М. Акимов


    2.2.  Инженерлі-технологиялық   факультеттің   оқу-әдістемелік   кеңесі
мәжілісінде қаралды
     «____» __________ 2013 года, № __  хаттама


      Төрайым  ___________   С.С.Толеубекова

      3. БЕКІТІЛДІ
      Университеттің оқу-әдістемелік кеңесінің  отырысында  талқыланды  және
басылымға рұқсат етілді


      «___» «____________» 2013 жыл,  №____ хаттама

      ОӘК төрағасы _______________ Г.К. Искакова


    «____» __________ 2013 года, № __  редакция орнына енгізілген












                                   Мазмұны


      |1 |Жалпы                                                               |   |
|  |ережелер............................................................|   |
|  |....................................                                |   |
|2 |Пәнді оқып-білу жөніндегі әдістемелік                               |   |
|  |ұсынымдар......................................                     |   |
|3 |Курс форматы және                                                   |   |
|  |саясаты.............................................................|   |
|  |...............                                                     |   |
|4 |Баға қоюдың саясаты                                                 |   |
|  |....................................................................|   |
|  |...................                                                 |   |
|5 |Пәннің мазмұны және сабақ түрлері бойынша сағаттарды                |   |
|  |бөлу.................                                               |   |
|6 |ОСӨЖ және СӨЖ                                                       |   |
|  |мазмұны.............................................................|   |
|  |................                                                    |   |
|7 |«Тамақ өндірісінің кәсіпорындарын жобалау» пәні бойынша оқу         |   |
|  |үрдісінің күнтізбелік                                               |   |
|  |кестесі.............................................................|   |
|  |...............                                                     |   |




































      1  ЖАЛПЫ ЕРЕЖЕЛЕР


      1.1 Оқытушы және пән бойынша жалпы мәліметтер
Оқытушының аты-жөні – Какимов Мұхтарбек Мұханұлы, доцент
«Тамақ өндірісінің машиналары мен аппараттары» кафедрасы
Байланыс ақпараты - № 9 оқу ғимараты, № 109 кабинет, тел: 35-05-90
Сабақ өткізетін аудиториялар № 102, 104, 105
Пәннің аталуы – «Тамақ өндірісінің кәсіпорындарын жобалау»
Кредит саны – 3
Жұмыс оқу жоспарынен көшірме (Кесте 1)




    Кесте 1 - Жұмыс оқу жоспарының көшірмесі



    |Курс                   |Семестр                        |Несие                 |
|                       |                               |саны                  |
|                       |                               |Дәр|Пра|Зер|ОСӨЖ |СӨЖ|
|                       |                               |іс |кт |тха|     |   |
|                       |                               |   |   |н  |     |   |
|Кіріспе                |«Тамақ өндірісінің             |1  |   |   |     |   |
|                       |кәсіпорындарын жобалау» курсын |   |   |   |     |   |
|                       |оқыту мәні. Курстын мақсаты мен|   |   |   |     |   |
|                       |мәселесі. Құрылыс жұмыстарын   |   |   |   |     |   |
|                       |дайындауды үйымдастыру.        |   |   |   |     |   |
|Тамақ өндірісінің      |Шикізат өндіру аймагында       |1  |   |   |     |   |
|кәсіпорындарын орналасу|кәсіпорындарды орналастыру.    |   |   |   |     |   |
|мәселесін шешетін      |Қоректену аудандарда           |   |   |   |     |   |
|факторлар              |кәсіпорындарды орналастыру.    |   |   |   |     |   |
|                       |Қала аймагында кәсіпорындарды  |   |   |   |     |   |
|                       |орналастыру.                   |   |   |   |     |   |
|Тамақ өнеркәсібінің    |Адам ағзамына зияндылығы бар   |1  |   |   |     |   |
|кәсіпорындар түрлері   |өндірістік кәсіпорындар.       |   |   |   |     |   |
|                       |Кәсіпорындар кооперациясы.     |   |   |   |     |   |
|Кәсіпорындар кешені    |Кәсіпорындар кешені. Өндірістік|1  |   |   |     |   |
|                       |кешені мен тұрғын ауданы       |   |   |   |     |   |
|                       |арасындағы байланыс.           |   |   |   |     |   |
|                       |Кәсіпорындарды ораналастыру    |   |   |   |     |   |
|                       |үшін кепілдеме.                |   |   |   |     |   |
|Тамақ өнеркәсібінің    |Кәсіпорыннын бас жоспары.      |1  |   |1  |     |   |
|кәсіпорындар құрылымы  |Кәсіпорыннын функционалды      |   |   |   |     |   |
|                       |түйіндері, басқару және        |   |   |   |     |   |
|                       |тұрмыстық қызмет ету           |   |   |   |     |   |
|                       |бөлімшелері.                   |   |   |   |     |   |
|Тамақ өнеркәсібінің    |Кәсіпорынды тұрмыстық қызмет   |1  |   |   |     |   |
|кәсіпорындардың қосалқы|ету, қажетті заттармен         |   |   |   |     |   |
|бөлімшелердің құрылымы |қамтамасыз ету. Шеберханалар.  |   |   |   |     |   |
|                       |Кәсіпорыннын көлік             |   |   |   |     |   |
|                       |коммуникациялар және           |   |   |   |     |   |
|                       |ғимараттар. Қоймалар.          |   |   |   |     |   |
|Ет өнеркәсібіндегі     |Техникалық қайта жабдықтау. Мал|1  |   |1  |     |   |
|кәсіпорындардың        |сою бөлімшенің қайта құрылуы.  |   |   |   |     |   |
|өндірістік             |Ет комбинаттың қайта құрылуы   |   |   |   |     |   |
|ғимараттардың қайта    |мен өсуі.                      |   |   |   |     |   |
|құрылуы                |                               |   |   |   |     |   |
|Тамақ өнеркәсібінің    |Сүт зауыттың қайта құрылуы. Нан|1  |   |   |     |   |
|басқа кәсіпорындардағы |зауыттың қайта құрылуы.        |   |   |   |     |   |
|өндірістік             |                               |   |   |   |     |   |
|ғимараттардың қайта    |                               |   |   |   |     |   |
|құрылуы                |                               |   |   |   |     |   |
|Өндірістік             |Өндірістік бөлмелер. Бөлмелерді|1  |   |1  |1    |   |
|ғимараттардың          |желдету, олардың дыбыс         |   |   |   |     |   |
|құрылымдық шешімдері   |изоляциясы мен жасанды         |   |   |   |     |   |
|                       |жарықтандыру. Өртке және       |   |   |   |     |   |
|                       |найзағайға қарсы құрылыстық    |   |   |   |     |   |
|                       |қорғау.                        |   |   |   |     |   |
|Өндірістік ғимараттарға|Жарылысқа қарсы жүргізілетін   |1  |   |   |1    |   |
|қойылатын талаптар     |құрылыстық шаралар.  Құрылыстық|   |   |   |     |   |
|                       |элементтер мен материалдарға   |   |   |   |     |   |
|                       |қойылатын талаптар.            |   |   |   |     |   |
|                       |Құрылыстық-технологиялық       |   |   |   |     |   |
|                       |талаптар.                      |   |   |   |     |   |
|Өндірістік             |Жоғары ылғалдылығы бар         |1  |   |   |1    |   |
|ғимараттардың          |бөлмелердің құрылымдық         |   |   |   |     |   |
|құрылымдық шешімдері   |шешімдері.                     |   |   |   |     |   |
|                       |Едендердің құрылымдық          |   |   |   |     |   |
|                       |шешімдері. Қабырғалардың       |   |   |   |     |   |
|                       |құрылымдық шешімдері.          |   |   |   |     |   |
|Құрылыстың             |Техника-экономикалық           |1  |1  |   |1    |   |
|техника-экономикалық   |негіздеудің негізгі бөлімдері. |   |   |   |     |   |
|негіздеуі              |Кәсіпорынның жобалық қуатын    |   |   |   |     |   |
|                       |анықтау және өнімнің           |   |   |   |     |   |
|                       |ассортиментін негіздеу.        |   |   |   |     |   |
|                       |Кәсіпорындарды шикізат, негізгі|   |   |   |     |   |
|                       |материалдар, жанар май,        |   |   |   |     |   |
|                       |энергетикалық қормен және сумен|   |   |   |     |   |
|                       |қамтамасыз ету.                |   |   |   |     |   |
|Кәсіпорынды жобалау    |Жобалауға тапсырма. Техникалық |1  |   |   |1    |   |
|негіздері              |ізденіс.                       |   |   |   |     |   |
|Кәсіпорынды жобалау    |Жобалау әдістемесі.            |1  |   |   |1    |   |
|әдістемесі мен         |Жобалау техникасы.             |   |   |   |     |   |
|техникасы              |                               |   |   |   |     |   |
|Жобалау кезендері      |Техникалық жоба. Жұмысшы       |1  |   |   |1    |   |
|                       |сызбалары.                     |   |   |   |     |   |
|                       |Техно-жұмысшы жоба.            |   |   |   |     |   |
|Өндірістік көлік       |Өндірістік көліктің түрлері    |1  |   |   |1    |   |
|                       |және оны есептеу әдістемесі.   |   |   |   |     |   |
|                       |Инженерлік тізбектері.         |   |   |   |     |   |
|                       |Территорияны жақсарту.         |   |   |   |     |   |
|Өндірістік бөлмелердегі|Өндірістік бөлмелердегі ауаны  |1  |   |   |1    |   |
|ауаны кондиционирлеуге |кондиционирлеуге арналған      |   |   |   |     |   |
|арналған жүйелерді     |жүйелерді жобалау.             |   |   |   |     |   |
|жобалау                |Кондиционирлейтін бөлмелердің  |   |   |   |     |   |
|                       |жылулық және ылғалдылық        |   |   |   |     |   |
|                       |балансты және ауаны            |   |   |   |     |   |
|                       |кондиционирлеуге арналған      |   |   |   |     |   |
|                       |жүйелердің өнімділігін есептеу.|   |   |   |     |   |
|Ауа тасымалдағыштар мен|Ауа тасымалдағыштар есептеу    |1  |   |1  |1    |   |
|желдеткіштерді есептеу |және тандау.                   |   |   |   |     |   |
|және тандау            |Желдеткіштерді есептеу және    |   |   |   |     |   |
|                       |тандау.                        |   |   |   |     |   |
|Ауаны кондиционирлеуге |Ауаны кондиционирлеуге арналған|1  |   |1  |1    |   |
|арналған жабдықты      |жабдықтар.  Айналмалы ауа      |   |   |   |     |   |
|жобалау                |клапаны жоқ болған жағдайда    |   |   |   |     |   |
|                       |жылыту секцияларын есептеу.    |   |   |   |     |   |
|Ауаны кондиционирлеуге |Ауалық клапандармен жұмыс      |1  |   |1  |1    |   |
|арналған жылыту        |атқаратын жылыту секцияларды   |   |   |   |     |   |
|секциялар мен қосалқы  |есептеу әдістемесі. Ауаны      |   |   |   |     |   |
|жүйелерді жобалау      |кондиционирлеуге арналған      |   |   |   |     |   |
|                       |қосалқы жүйелерді жобалау      |   |   |   |     |   |
|Курстық жобалау туралы |Техникалық әдебиетті           |1  |   |   |1    |   |
|негізгі мәліметтер     |пайдалануға әдістемелік        |   |   |   |     |   |
|                       |нұсқаулар.                     |   |   |   |     |   |
|                       |Түсіндірме хат пен сызбаларды  |   |   |   |     |   |
|                       |орындау.                       |   |   |   |     |   |
|Шикізатты есептеу және |Өндіріс тәсілдері мен          |1  |   |1  |1    |   |
|тамақ өнімдерінің      |технологиялық сұлбалар. Тамақ  |   |   |   |     |   |
|ассортиментін негіздеу |өнімдерін өндеу бағыттарының   |   |   |   |     |   |
|                       |сұлбасы.                       |   |   |   |     |   |
|Технологиялық          |Технологиялық процесстерді     |1  |   |   |1    |   |
|процесстерді           |ұйымдастыру графигін салу.     |   |   |   |     |   |
|ұйымдастыру графигі    |Өндірістік процесстін          |   |   |   |     |   |
|                       |сипаттамасы.                   |   |   |   |     |   |
|Сүтті технологиялық    |Сүтті қабылдау, сақтау,        |1  |   |1  |1    |   |
|өңдеуге арналған жабдық|механикалық өңдеуге арналған   |   |   |   |     |   |
|пен зауыт ішіндегі     |жабдықтарды есептеу және       |   |   |   |     |   |
|көлікті есептеу және   |таңдау. Сүтті жылулық өңдеуге  |   |   |   |     |   |
|таңдау                 |арналған жабдықтарды есептеу   |   |   |   |     |   |
|                       |және таңдау. Зауыт ішіндегі    |   |   |   |     |   |
|                       |көлікті есептеу және таңдау.   |   |   |   |     |   |
|Тұтас сүт өнімдері,    |Сүт және сүт өнімдерін         |1  |   |1  |1    |   |
|сырлар, майлар және сүт|толтыруға және буып тиеуге     |   |   |   |     |   |
|консервілерін өндіруге |арналған жабдықтарды таңдау    |   |   |   |     |   |
|арналған технологиялық |және есептеу. Сырлар мен       |   |   |   |     |   |
|жабдықтарды таңдау және|майларды өндіруге арналған     |   |   |   |     |   |
|есептеу                |жабдықтарды таңдау және        |   |   |   |     |   |
|                       |есептеу. Сүт консервілерін     |   |   |   |     |   |
|                       |өндіруге арналған технологиялық|   |   |   |     |   |
|                       |жабдықтарды таңдау және        |   |   |   |     |   |
|                       |есептеу.                       |   |   |   |     |   |
|Өндірістік цехтердің   |Негізгі өндірістің ауданың     |1  |   |1  |1    |   |
|аудандардың есептеу    |есептеу. Жазықтық моделдеу     |   |   |   |     |   |
|                       |әдісімен жабдықтарға арналған  |   |   |   |     |   |
|                       |аудандарың есептеу.            |   |   |   |     |   |
|Қосалқы цехтардың      |Қойма бөлмелердің аудандарын   |1  |   |1  |1    |   |
|аудандарын есептеу     |есептеу. Қосалқы бөлмелердің   |   |   |   |     |   |
|                       |аудандарын есептеу.            |   |   |   |     |   |
|Өндірістік ғимараттын  |Бөлмелердің компоновкасына     |1  |   |1  |1    |   |
|бөлмелерінің           |қойылатын жалпы талаптар.      |   |   |   |     |   |
|компоновкасы           |Жоғары жылу шығындары бар      |   |   |   |     |   |
|                       |цехтар, жоғары ылғал режимі бар|   |   |   |     |   |
|                       |цехтар, өртке қауіпті және     |   |   |   |     |   |
|                       |қосалқы цехтардың              |   |   |   |     |   |
|                       |компоновкасының өзгешілігі.    |   |   |   |     |   |
|Технологиялық          |Технологиялық жабдықтардың     |1  |   |1  |1    |   |
|жабдықтардың           |компоновкасына негізгі         |   |   |   |     |   |
|компоновкасы           |талаптар. Өндірістік цехтардағы|   |   |   |     |   |
|                       |технологиялық жабдықтардың     |   |   |   |     |   |
|                       |жоспарлауы.                    |   |   |   |     |   |
|Өндірістегі негізгі    |Қабылдау және аппараттық       |1  |   |1  |1,5  |   |
|технологиялық          |цехтарында жабдықтардың        |   |   |   |     |   |
|жабдықтардың орналасуы |орналасуы.                     |   |   |   |     |   |
|                       |Сүзбе және сүзбе өнімдерін     |   |   |   |     |   |
|                       |өндіруге арналған жабдықтардың |   |   |   |     |   |
|                       |орналасуы.                     |   |   |   |     |   |
|                       |Сүт консервілерді жасау        |   |   |   |     |   |
|                       |жабдықтардың орналасуы.        |   |   |   |     |   |
|                       |Май мен сырларды өндіруге      |   |   |   |     |   |
|                       |арналған жабдықтардың          |   |   |   |     |   |
|                       |орналасуы.                     |   |   |   |     |   |





    6  ОСӨЖ және СӨЖ МАЗМҰНЫ



    Кесте 3 - ОСӨЖ және СӨЖ жоспары


    |№  |ОСӨЖ                                         |СӨЖ                     |
|р/с|                                             |                        |
|   |Аудиториялық             |Аудиториядан тыс    |                        |
|1  |2                        |3                   |4                       |
|1  |                         |Алғашқы апта.       |2 тақырыпқа дайындық.   |
|   |                         |Тапсырмалар түрімен |                        |
|   |                         |танысу.             |                        |
|2  |                         |                    |3 тақырыпқа дайындық.   |
|3  |                         |Ауызша есепке жеке  |4 тақырыпқа дайындық.   |
|   |                         |кеңес               |                        |
|   |                         |арқылы дайындалу    |                        |
|4  |Ауызша есеп.             |                    |5 тақырыпқа дайындық.   |
|5  |Зертханалық жұмысқа      |Зертханалық жұмысты |6 тақырыпқа дайындық.   |
|   |дайындық үшін кеңес.     |орындау  барысында  |зертханалық жұмысына    |
|   |                         |жеке кеңес арқылы   |дайындалу.              |
|   |                         |дайындалу.          |                        |
|6  |“ Тамақ өндірісі         |                    |7 тақырыпқа дайындық.   |
|   |кәсіпорындарының құрылымы|                    |                        |
|   |мен сипаттамасын оқу”    |                    |                        |
|   |зертханалық жұмысы       |                    |                        |
|   |бойынша есеп.            |                    |                        |
|7  |Зертханалық жұмысқа      |Зертханалық жұмысты |8 тақырыпқа дайындық.   |
|   |дайындық үшін кеңес.     |орындау  барысында  |                        |
|   |                         |жеке кеңес арқылы   |                        |
|   |                         |дайындалу.          |                        |
|8  |“ Өндірістік             |                    |9 тақырыпқа дайындық.   |
|   |ғимараттардың            |                    |                        |
|   |құрылымы мен сипаттамасын|                    |                        |
|   |оқу” зертханалық жұмысы  |                    |                        |
|   |бойынша есеп.            |                    |                        |
|9  |Зертханалық жұмысқа      |Зертханалық жұмысты |10 тақырыпқа дайындық.  |
|   |дайындық үшін кеңес.     |орындау  барысында  |зертханалық жұмысына    |
|   |                         |жеке кеңес арқылы   |дайындалу.              |
|   |                         |дайындалу.          |                        |
|10 |“ Өндірістік көліктің    |Ауызша есепке       |11 тақырыпқа дайындық.  |
|   |құрылымы мен сипаттамасын|дайындалу барысында |                        |
|   |оқу” зертханалық жұмысы  |жеке кеңес арқылы   |                        |
|   |бойынша есеп.            |дайындалу.          |                        |
|11 |Зертханалық жұмысқа      |Зертханалық жұмысты |12 тақырыпқа дайындық.  |
|   |дайындық үшін кеңес.     |орындау  барысында  |зертханалық жұмысына    |
|   |Ауызша есеп.             |жеке кеңес арқылы   |дайындалу.              |
|   |                         |дайындалу.          |                        |
|12 |“ Ауа тасымалдағыштар мен|Тестке дайындалу    |13 тақырыпқа дайындық.  |
|   |желдеткіштердің құрылымы |барысында кеңес.    |                        |
|   |мен сипаттамасын оқу”    |                    |                        |
|   |зертханалық жұмысы       |                    |                        |
|   |бойынша есеп             |                    |                        |
|13 |Зертханалық жұмысқа      |Зертханалық жұмысты |14 тақырыпқа дайындық.  |
|   |дайындалу барысында      |орындау  барысында  |                        |
|   |кеңес. Тестілеу.         |жеке кеңес.         |                        |
|14 |“ Ауаны кондиционирлеуге |Бірінші аралық      |15 тақырыпқа дайындық.  |
|   |арналған жабдықтың       |бақылауға дайындық  |                        |
|   |сипаттамасы мен құрылымын|үшін кеңес.         |                        |
|   |оқу” зертханалық жұмысы  |                    |                        |
|   |бойынша есеп.            |                    |                        |
|15 |Зертханалық жұмысқа      |Зертханалық жұмысты |16 тақырыпқа дайындық.  |
|   |дайындық бойынша кеңес. “|орындау бойынша жеке|зертханалық жұмысына    |
|   |Шикізатты есептеу және   |кеңестер.           |дайындық.               |
|   |тамақ өнімдерінің        |                    |                        |
|   |ассортиментін негіздеу ” |                    |                        |
|   |есептік-графикалық       |                    |                        |
|   |тапсырмасын орындау      |                    |                        |
|   |барысында материалдар    |                    |                        |
|   |беру.                    |                    |                        |
|16 |“ Қосалқы цехтардың      |Есептік-графикалық  |17 тақырыпқа дайындық.  |
|   |сипаттамасы мен құрылымын|тапсырманы орындау  |                        |
|   |оқу” зертханалық жұмысы  |бойынша жалпылама   |                        |
|   |бойынша есеп. Бірінші    |кеңес.              |                        |
|   |аралық бақылау.          |                    |                        |
|17 |Зертханалық жұмысқа      |Зертханалық жұмысты |18 тақырыпқа дайындық.  |
|   |дайындық бойынша кеңес.  |орындау бойынша жеке|зертханалық жұмысына    |
|   |                         |кеңестер.           |дайындық.               |
|18 |“ Технологиялық          |                    |19 тақырыпқа дайындық.  |
|   |жабдықтардың             |                    |                        |
|   |компоновкасының          |                    |                        |
|   |сипаттамасы мен құрылымын|                    |                        |
|   |оқу” зертханалық жұмысы  |                    |                        |
|   |бойынша есеп.            |                    |                        |
|19 |Зертханалық жұмысқа      |Зертханалық жұмысты |20 тақырыпқа дайындық.  |
|   |дайындық бойынша кеңес.  |орындау бойынша жеке|зертханалық жұмысына    |
|   |                         |кеңестер.           |дайындық.               |
|20 |“ Технологиялық          |Осы тарауы бойынша  |21 тақырыпқа дайындық.  |
|   |процесстерді ұйымдастыру |есептік-графикалық  |                        |
|   |графигін оқу” зертханалық|тапсырма орындау    |                        |
|   |жұмысы бойынша есеп.     |бойынша жалпы кеңес.|                        |
|21 |                         |Зертханалық жұмысты |22 тақырыпқа дайындық.  |
|   |                         |орындау бойынша жеке|зертханалық жұмысына    |
|   |                         |кеңестер.           |дайындық.               |
|22 |“Зауыт ішіндегі көліктің |Тестілеуге дайындық |                        |
|   |сипаттамасы мен құрылымын|бойынша кеңес.      |                        |
|   |оқу” зертханалық жұмысы  |                    |                        |
|   |бойынша есеп.            |                    |                        |
|23 |Зертханалық жұмысқа      |Зертханалық жұмысты |24 тақырыпқа дайындық.  |
|   |дайындық бойынша кеңес.  |орындау бойынша жеке|зертханалық жұмысқа     |
|   |Тестілеу.                |кеңестер.           |дайындық.               |
|24 |“ Сүтті технологиялық    |Осы тарауы бойынша  |25 тақырыпқа дайындық.  |
|   |өңдеуге арналған цех”    |есептік-графикалық  |                        |
|   |зертханалық жұмысы       |тапсырма орындау    |                        |
|   |бойынша есеп.            |бойынша жалпы кеңес.|                        |
|25 |Зертханалық жұмысқа      |Зертханалық жұмысты |26 тақырыпқа дайындық.  |
|   |дайындық бойынша кеңес.  |орындау бойынша жеке|зертханалық жұмысына    |
|   |                         |кеңестер.           |дайындық.               |
|26 |“ Тұтас сүт өнімдері,    |Осы тарауы бойынша  |27 тақырыпқа дайындық.  |
|   |сырлар, майлар және сүт  |есептік-графикалық  |                        |
|   |консервілерін өндіруге   |тапсырма орындау    |                        |
|   |арналған цех” зертханалық|бойынша жалпы кеңес.|                        |
|   |жұмысы бойынша есеп.     |                    |                        |
|27 |Зертханалық жұмысқа      |Зертханалық жұмысты |28 тақырыпқа дайындық.  |
|   |дайындық бойынша кеңес.  |орындау бойынша жеке|зертханалық жұмысына    |
|   |                         |кеңестер.           |дайындық.               |
|28 |Зертханалық жұмысқа      |Зертханалық жұмысты |29 тақырыпқа дайындық.  |
|   |дайындық бойынша кеңес.  |орындау бойынша жеке|зертханалық жұмысына    |
|   |                         |кеңестер.           |дайындық.               |
|29 |Зертханалық жұмысқа      |Зертханалық жұмысты |30 тақырыпқа дайындық.  |
|   |дайындық бойынша кеңес.  |орындау бойынша жеке|зертханалық жұмысына    |
|   |Тестілеу.                |кеңестер.           |дайындық.               |
|30 |Есептік-графикалық       |Тестік емтихан      |Зертханалық жұмысына    |
|   |тапсырмасын өткізу.      |сұрақтары бойынша   |дайындық. Емтиханға     |
|   |Екінші аралық бақылау.   |кеңес.              |дайындық.               |






    7 «ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ КӘСІПОРЫНДАРЫН ЖОБАЛАУ» ПӘНІ БОЙЫНША ОҚУ ҮРДІСІНІҢ
      КҮНТІЗБЕЛІК КЕСТЕСІ


    Кесте 4 - «Тамақ өндірісінің кәсіпорындарын жобалау» пәні бойынша оқу
      үрдісінің күнтізбелік кестесі




    |№ р/с       |Апта                                                           |



Пәндер