Файл қосу
Пәнді оқыту бойынша әдістемелік нұсқау
|ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫБІЛІМ ЖӘНЕ ҒЫЛЫМ МИНИСТРЛІГІ | |СЕМЕЙ қаласының ШӘКӘРІМ атындағы МЕМЛЕКЕТТІК УНИВЕРСИТЕТІ | |СМЖ 3-деңгейдегі құжат |ПОӘК | | | | | | | | | | | | |ПОӘК 042-18-7.1.33/02 -| | | |2014 | |ПОӘК | | | |«Өңдеу өнімдерінің |№1 басылым | | |тағамдық концентраттары |«___»________2014 ж | | |мен қоспалары» пәнінің | | | |магистрантқа арналған | | | |бағдарламасы | | | «Өңдеу өнімдерінің тағамдық концентраттары мен қоспалары» ПӘНІНІҢ ОҚУ-ӘДІСТЕМЕЛІК КЕШЕНІ 6М072800– «Өңдеу өндірістерінің технологиясы» мамандығы үшін МАГИСТРАНТҚА АРНАЛҒАН ПӘННІҢ БАҒДАРЛАМАСЫ Семей 2014 Алғы сөз 1 ӘЗІРЛЕНДІ Құрастырған Семей қаласының Шәкәрім атындағы мемлекеттік университетінің «Тамақ өнімдерінің және жеңіл өнеркәсіп бұйымдарының технологиясы» кафедрасының т.ғ.к., доцент м.а., Нұрымхан Г.Н. _____________ «27» тамыз 2014 ж. 2 ТАЛҚЫЛАНДЫ 2.1 «Тамақ өнімдерінің және жеңіл өнеркәсіп бұйымдарының технологиясы» кафедрасының мәжілісінде №1 хаттама «3» қыркүйек 2014 ж. Кафедра меңгерушісі_____________________ Б.К. Асенова 2.2 Инженерлік–технологиялық факультеттің оқу-әдістемелік бюросының мәжілісінде №1 хаттама «5» қыркүйек 2014 ж. Төрайымы ______________ С.С.Толеубекова 3 БЕКІТІЛДІ Университеттің Оқу-әдістемелік кеңесінің мәжілісінде қолдау алды және басып шығаруға ұсынылды №1 хаттама «11» қыркүйек 2014 ж. ОӘК төрайымы_____________ Г.К. Искакова 4 АЛҒАШҚЫ РЕТ ЕНГІЗІЛДІ Мазмұны |1 |Жалпы ережелер |4 | | |2 |Пәннің мазмұны және сабақ түріне байланысты сағаттарды бөлу|5 | | |3 |Пәнді оқыту бойынша әдістемелік нұсқау |8 | | |4 |Курс форматы |8 | | |5 |Курс саясаты |8 | | |6 |Баға қою саясаты |9 | | |7 |Әдебиеттер | 11| | 1. ЖАЛПЫ ЕРЕЖЕЛЕР 1. Оқытушы және пән туралы жалпы мағлұматтар • Оқытушының аты-жөні: т.ғ.к., доцент м.а Нұрымхан Г.Н. • «Тамақ өнімдерінің және жеңіл өнеркәсіп бұйымдарының технологиясы» кафедрасы; • Байланысу ақпараты - тел: 35-05-90, оқу корпусы № 9, кабинет № 213; • Дәрістің өткізілетін орыны - № 9, дәрісхана № 207; • Пән атауы - «Өңдеу өнімдерінің тағамдық концентраттары мен қоспалары»; • Кредит саны- 3; 1-кесте |Кур|Семестр |Несие |Дәріс | |с | |саны |Тер | | | |Дәріс |Зертх |БАОӨЖ |БАӨЖ | |1 |1. Өнімдегі ылғалдылықтың мөлшерін | |1 | | |анықтау | | | |1 |2 |3 |4 | | |Аудиториялық сабақ түрлеріне қатысуы 1|30 | | | |және 7 апта бойынша | | | |1 |Дәріс |5 | | |2 |Дәріс |5 | | |3 |Дәріс |4 | | | |Зертханалық сабақ |25 | | | |№1 БАӨЖ |55 | | |4 |Дәріс |4 | | | |Зертханалық сабақ |25 | | |5 |Дәріс |4 | | | |Зертханалық сабақ |25 | | |6 |Дәріс |4 | | | |Зертханалық сабақ |25 | | | |№2 БАӨЖ |55 | | |7 |Дәріс |4 | | | |Межелік бақылау 1 |60 | | |Қорытынды ұпайлары 1 және 7 апта бойынша |300 | | | |Аудиториялық сабақ |30 | | | |түрлеріне қатысуы 8 және | | | | | | | | | |15 апта бойынша | | | |8 |Дәріс |3 | | | |Зертханалық сабақ |14 | | |9 |Дәріс |3 | | | |Зертханалық сабақ |14 | | | |№3 БАӨЖ |35 | | |10 |Дәріс |4 | | | |Зертханалық сабақ |14 | | |11 |Дәріс |4 | | | |Зертханалық сабақ |14 | | | |№4 БАӨЖ |35 | | |12 |Дәріс |4 | | | |Зертханалық сабақ |14 | | |13 |Дәріс |4 | | | |Зертханалық сабақ |15 | | |14 |Дәріс |4 | | | |Зертханалық сабақ |15 | | | |№5 БАӨЖ |40 | | |15 |Дәріс |4 | | | |Межелік бақылау 2 |60 | | |Қорытынды ұпайлары 8 және 15 апта бойынша |300 | | 7 ӘДЕБИЕТТЕР 7.1 Негізгі әдебиеттер: 7.1.1 Смольникова Ф.Х., Асенова Б.К., Туменова Г.Т., Кажибаева Г.Т., Нурымхан Г.Н./Основы физиологии, гигиены и санитарии питания.- Алматы.: 2013. - 527 с. 7.1.2 Иванова, Т.Н. Товароведение и экспертиза пищевых концентратов и пищевых добавок: учебник / Т.Н. Иванова, В.М. Позняковский, В.Ф. Добровольский.- 2-е изд., испр. и доп.- М.: ИНФРА-М, 2014.- 264 с 7.1.3 Дүйсенбаев С.Т., Әмірханов Қ.Ж. /Өндірістік технология және өнім сапасы/ Оқулық/. – Астана: Арман – Пв, 2008. – 356 б. (Сер. «Кәсіптік білім») 7.1.4 Сарафанова, Л.А./ Применение пищевых добавок в индустрии напитков/ Л.А. Сарафанова.- СПб.: Профессия, 2007.- 239 с 7.1.5 Решетник, Е.И. / Теоретическое обоснование и практическая реализация технологии производства соево - молочных концентратов: Автореф. дис. на соиск. учен. степ. докт. техн. наук / Е.И. Решетник; ФГОУ ВПО Дальневосточный гос. аграрный ун-т.- Кемерово, 2008.- 42 с. 7.2. Қосымша әдебиеттер: 7.2.1 Амирханов К.Ж. Использование биофизических методов для обработки мяса. Монография. РИО СемГУ им. Шакарима, 2008. 212 с. 7.2.2 Позняковский, В.М. Гигиенические основы питания, качество и безопасность пищевых продуктов: учебник / В.М. Позняковский.- 5-е изд., испр. и доп.- Новосибирск: Сиб.унив.изд-во, 2007.- 452с.- (Питание). 7.2.3 Журнал «Хранение и переработка сельскохозяйственного сырья» 7.2.4 Мирашева, Г.О. Разработка технологии кисломолочных продуктов с пробиотическими свойствами и пролонгированными сроками хранения: автореф. дис.... канд. техн. наук / Г.О. Мирашева; Семипалатинский гос. ун-т им. Шакарима.- Семей, 2008.- 22с. 7.2.5 Журнал «Пищевая промышленность» 7.2.6 Журнал «Пищевая и перерабатывающая промышленность Казахстана» 7.2.7 Журнал «Вестник СГУ» 7.2.8 Российский диссертационный фонд
Пәндер
- Іс жүргізу
- Автоматтандыру, Техника
- Алғашқы әскери дайындық
- Астрономия
- Ауыл шаруашылығы
- Банк ісі
- Бизнесті бағалау
- Биология
- Бухгалтерлік іс
- Валеология
- Ветеринария
- География
- Геология, Геофизика, Геодезия
- Дін
- Ет, сүт, шарап өнімдері
- Жалпы тарих
- Жер кадастрі, Жылжымайтын мүлік
- Журналистика
- Информатика
- Кеден ісі
- Маркетинг
- Математика, Геометрия
- Медицина
- Мемлекеттік басқару
- Менеджмент
- Мұнай, Газ
- Мұрағат ісі
- Мәдениеттану
- ОБЖ (Основы безопасности жизнедеятельности)
- Педагогика
- Полиграфия
- Психология
- Салық
- Саясаттану
- Сақтандыру
- Сертификаттау, стандарттау
- Социология, Демография
- Спорт
- Статистика
- Тілтану, Филология
- Тарихи тұлғалар
- Тау-кен ісі
- Транспорт
- Туризм
- Физика
- Философия
- Халықаралық қатынастар
- Химия
- Экология, Қоршаған ортаны қорғау
- Экономика
- Экономикалық география
- Электротехника
- Қазақстан тарихы
- Қаржы
- Құрылыс
- Құқық, Криминалистика
- Әдебиет
- Өнер, музыка
- Өнеркәсіп, Өндіріс
Қазақ тілінде жазылған рефераттар, курстық жұмыстар, дипломдық жұмыстар бойынша біздің қор #1 болып табылады.
Ақпарат
Қосымша
Email: info@stud.kz