Файл қосу
Пәнді оқыту бойынша әдістемелік нұсқау
|ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫБІЛІМ ЖӘНЕ ҒЫЛЫМ МИНИСТРЛІГІ |
|СЕМЕЙ қаласының ШӘКӘРІМ атындағы МЕМЛЕКЕТТІК УНИВЕРСИТЕТІ |
|СМЖ 3-деңгейдегі құжат |ПОӘК | |
| | | |
| | | |
| | |ПОӘК 042-18-7.1.33/02 -|
| | |2014 |
|ПОӘК | | |
|«Өңдеу өнімдерінің |№1 басылым | |
|тағамдық концентраттары |«___»________2014 ж | |
|мен қоспалары» пәнінің | | |
|магистрантқа арналған | | |
|бағдарламасы | | |
«Өңдеу өнімдерінің тағамдық концентраттары мен қоспалары»
ПӘНІНІҢ ОҚУ-ӘДІСТЕМЕЛІК КЕШЕНІ
6М072800– «Өңдеу өндірістерінің технологиясы» мамандығы үшін
МАГИСТРАНТҚА АРНАЛҒАН ПӘННІҢ БАҒДАРЛАМАСЫ
Семей
2014
Алғы сөз
1 ӘЗІРЛЕНДІ
Құрастырған Семей қаласының Шәкәрім атындағы мемлекеттік
университетінің «Тамақ өнімдерінің және жеңіл өнеркәсіп бұйымдарының
технологиясы» кафедрасының т.ғ.к., доцент м.а., Нұрымхан Г.Н.
_____________ «27» тамыз 2014 ж.
2 ТАЛҚЫЛАНДЫ
2.1 «Тамақ өнімдерінің және жеңіл өнеркәсіп бұйымдарының
технологиясы» кафедрасының мәжілісінде
№1 хаттама «3» қыркүйек 2014 ж.
Кафедра меңгерушісі_____________________ Б.К. Асенова
2.2 Инженерлік–технологиялық факультеттің оқу-әдістемелік бюросының
мәжілісінде
№1 хаттама «5» қыркүйек 2014 ж.
Төрайымы ______________ С.С.Толеубекова
3 БЕКІТІЛДІ
Университеттің Оқу-әдістемелік кеңесінің мәжілісінде қолдау алды және
басып шығаруға ұсынылды
№1 хаттама «11» қыркүйек 2014 ж.
ОӘК төрайымы_____________ Г.К. Искакова
4 АЛҒАШҚЫ РЕТ ЕНГІЗІЛДІ
Мазмұны
|1 |Жалпы ережелер |4 | |
|2 |Пәннің мазмұны және сабақ түріне байланысты сағаттарды бөлу|5 | |
|3 |Пәнді оқыту бойынша әдістемелік нұсқау |8 | |
|4 |Курс форматы |8 | |
|5 |Курс саясаты |8 | |
|6 |Баға қою саясаты |9 | |
|7 |Әдебиеттер | 11| |
1. ЖАЛПЫ ЕРЕЖЕЛЕР
1. Оқытушы және пән туралы жалпы мағлұматтар
• Оқытушының аты-жөні: т.ғ.к., доцент м.а Нұрымхан Г.Н.
• «Тамақ өнімдерінің және жеңіл өнеркәсіп бұйымдарының технологиясы»
кафедрасы;
• Байланысу ақпараты - тел: 35-05-90, оқу корпусы № 9, кабинет № 213;
• Дәрістің өткізілетін орыны - № 9, дәрісхана № 207;
• Пән атауы - «Өңдеу өнімдерінің тағамдық концентраттары мен
қоспалары»;
• Кредит саны- 3;
1-кесте
|Кур|Семестр |Несие |Дәріс |
|с | |саны |Тер |
| | |Дәріс |Зертх |БАОӨЖ |БАӨЖ |
|1 |1. Өнімдегі ылғалдылықтың мөлшерін | |1 |
| |анықтау | | |
|1 |2 |3 |4 |
| |Аудиториялық сабақ түрлеріне қатысуы 1|30 | |
| |және 7 апта бойынша | | |
|1 |Дәріс |5 | |
|2 |Дәріс |5 | |
|3 |Дәріс |4 | |
| |Зертханалық сабақ |25 | |
| |№1 БАӨЖ |55 | |
|4 |Дәріс |4 | |
| |Зертханалық сабақ |25 | |
|5 |Дәріс |4 | |
| |Зертханалық сабақ |25 | |
|6 |Дәріс |4 | |
| |Зертханалық сабақ |25 | |
| |№2 БАӨЖ |55 | |
|7 |Дәріс |4 | |
| |Межелік бақылау 1 |60 | |
|Қорытынды ұпайлары 1 және 7 апта бойынша |300 | |
| |Аудиториялық сабақ |30 | |
| |түрлеріне қатысуы 8 және | | |
| | | | |
| |15 апта бойынша | | |
|8 |Дәріс |3 | |
| |Зертханалық сабақ |14 | |
|9 |Дәріс |3 | |
| |Зертханалық сабақ |14 | |
| |№3 БАӨЖ |35 | |
|10 |Дәріс |4 | |
| |Зертханалық сабақ |14 | |
|11 |Дәріс |4 | |
| |Зертханалық сабақ |14 | |
| |№4 БАӨЖ |35 | |
|12 |Дәріс |4 | |
| |Зертханалық сабақ |14 | |
|13 |Дәріс |4 | |
| |Зертханалық сабақ |15 | |
|14 |Дәріс |4 | |
| |Зертханалық сабақ |15 | |
| |№5 БАӨЖ |40 | |
|15 |Дәріс |4 | |
| |Межелік бақылау 2 |60 | |
|Қорытынды ұпайлары 8 және 15 апта бойынша |300 | |
7 ӘДЕБИЕТТЕР
7.1 Негізгі әдебиеттер:
7.1.1 Смольникова Ф.Х., Асенова Б.К., Туменова Г.Т., Кажибаева Г.Т.,
Нурымхан Г.Н./Основы физиологии, гигиены и санитарии питания.- Алматы.:
2013. - 527 с.
7.1.2 Иванова, Т.Н. Товароведение и экспертиза пищевых концентратов и
пищевых добавок: учебник / Т.Н. Иванова, В.М. Позняковский, В.Ф.
Добровольский.- 2-е изд., испр. и доп.- М.: ИНФРА-М, 2014.- 264 с
7.1.3 Дүйсенбаев С.Т., Әмірханов Қ.Ж. /Өндірістік технология және өнім
сапасы/ Оқулық/. – Астана: Арман – Пв, 2008. – 356 б. (Сер. «Кәсіптік
білім»)
7.1.4 Сарафанова, Л.А./ Применение пищевых добавок в индустрии
напитков/ Л.А. Сарафанова.- СПб.: Профессия, 2007.- 239 с
7.1.5 Решетник, Е.И. / Теоретическое обоснование и практическая
реализация технологии производства соево - молочных концентратов: Автореф.
дис. на соиск. учен. степ. докт. техн. наук / Е.И. Решетник; ФГОУ ВПО
Дальневосточный гос. аграрный ун-т.- Кемерово, 2008.- 42 с.
7.2. Қосымша әдебиеттер:
7.2.1 Амирханов К.Ж. Использование биофизических методов для
обработки мяса. Монография. РИО СемГУ им. Шакарима, 2008. 212 с.
7.2.2 Позняковский, В.М. Гигиенические основы питания, качество и
безопасность пищевых продуктов: учебник / В.М. Позняковский.- 5-е изд.,
испр. и доп.- Новосибирск: Сиб.унив.изд-во, 2007.- 452с.- (Питание).
7.2.3 Журнал «Хранение и переработка сельскохозяйственного сырья»
7.2.4 Мирашева, Г.О. Разработка технологии кисломолочных продуктов с
пробиотическими свойствами и пролонгированными сроками хранения: автореф.
дис.... канд. техн. наук / Г.О. Мирашева; Семипалатинский гос. ун-т им.
Шакарима.- Семей, 2008.- 22с.
7.2.5 Журнал «Пищевая промышленность»
7.2.6 Журнал «Пищевая и перерабатывающая промышленность Казахстана»
7.2.7 Журнал «Вестник СГУ»
7.2.8 Российский диссертационный фонд
Пәндер
- Іс жүргізу
- Автоматтандыру, Техника
- Алғашқы әскери дайындық
- Астрономия
- Ауыл шаруашылығы
- Банк ісі
- Бизнесті бағалау
- Биология
- Бухгалтерлік іс
- Валеология
- Ветеринария
- География
- Геология, Геофизика, Геодезия
- Дін
- Ет, сүт, шарап өнімдері
- Жалпы тарих
- Жер кадастрі, Жылжымайтын мүлік
- Журналистика
- Информатика
- Кеден ісі
- Маркетинг
- Математика, Геометрия
- Медицина
- Мемлекеттік басқару
- Менеджмент
- Мұнай, Газ
- Мұрағат ісі
- Мәдениеттану
- ОБЖ (Основы безопасности жизнедеятельности)
- Педагогика
- Полиграфия
- Психология
- Салық
- Саясаттану
- Сақтандыру
- Сертификаттау, стандарттау
- Социология, Демография
- Спорт
- Статистика
- Тілтану, Филология
- Тарихи тұлғалар
- Тау-кен ісі
- Транспорт
- Туризм
- Физика
- Философия
- Халықаралық қатынастар
- Химия
- Экология, Қоршаған ортаны қорғау
- Экономика
- Экономикалық география
- Электротехника
- Қазақстан тарихы
- Қаржы
- Құрылыс
- Құқық, Криминалистика
- Әдебиет
- Өнер, музыка
- Өнеркәсіп, Өндіріс
Қазақ тілінде жазылған рефераттар, курстық жұмыстар, дипломдық жұмыстар бойынша біздің қор #1 болып табылады.
Ақпарат
Қосымша
Email: info@stud.kz
Реферат
Курстық жұмыс
Диплом
Материал
Диссертация
Практика
Презентация
Сабақ жоспары
Мақал-мәтелдер
1‑10 бет
11‑20 бет
21‑30 бет
31‑60 бет
61+ бет
Негізгі
Бет саны
Қосымша
Іздеу
Ештеңе табылмады :(
Соңғы қаралған жұмыстар
Қаралған жұмыстар табылмады
Тапсырыс
Антиплагиат
Қаралған жұмыстар
kz