Курстық жұмыстар


Тақырып
Есеп беруге тиісті тұлғалармен есеп айырысу: ұйымдастыру, нормативтік реттеу және бухгалтерлік-салықтық есеп (Желаев астық өнімдері комбинаты мысалында)
Есеп беруші тұлғалармен есеп айырысу тәртібі және бухгалтерлік есепке алу
Есеп регистрлерінің түрлері және бухгалтерлік есептің формалары мен ұйымдастыру принциптері
Есеп саясаты: ұғымы, талаптары, әдістемелік қағидалары және салықтық есептің теориялық негіздері
Есеп саясатын аудиттеу: Атырауинжстрой кәсіпорны мысалында
Есеп саясатының теориялық негіздері мен қаржылық есептілікке әсері
Есеп саясатының теориясы мен құрылымы: қалыптастыру және халықаралық қаржылық есеп стандарттарына сәйкестік
Есеп саясатының өзгерістері мен негізгі қателер: бухгалтерлік бағалаулар және қаржылық есептемеге түзету тәртібі
Есеп шоттардың классификациясы мен құрылымы
Есептеу желілері: негізгі элементтер мен қатынас құралдары
Есептеу желілерінің негіздері мен архитектурасы
Есептеу желілерінің негіздері: эволюция, OSI моделі, IEEE 802.x стандарттары және деректерді жіберу әдістері
Есептеу жүйесінің аппараттық және программалық жасақтамасы: құрылымдар, деңгейлер және енгізу-шығару
Есептеу математикасы: теңдеулердің сандық әдістері және сызықтық теңдеулер жүйелерін шешу
Есептеу процесінің ұйымдастырылуы: процестер, ағындар және мультипрограммалау
Есептеу техникасының дамуы мен құрылымы: адресация негіздері, резидентті бағдарламалар және ассемблерлік программалау
Есептеу техникасының тарихы және электрондық есептеуіш машиналардың даму кезеңдері
Есептеу тораптары: элементтері, архитектурасы және желілік технологиялары
Есептеуіш желілер, деректерді жіберу және пакет коммутациясының негіздері
Есептеуіш техника кабинетіндегі жұмыс қауіпсіздігі және алғашқы медициналық көмек
Есептеуіш техниканың даму тарихы: электронды есептеуіш машиналар, буындары мен қолданылу кезеңдері
Есептеуіш техниканың тарихы мен даму кезеңдері
Есептеуіш техникасының теориялық негіздері мен даму сатылары
Ескірген көлік шиналары резеңке үгіндісінің БНД 60/90 маркалы жол битумының физика-механикалық сипаттамаларына әсері
Естімейтін және нашар еститін балаларды арнайы мектептерде тәрбиелеудің мазмұны мен әдістемесі
Естімейтін және нашар еститін балаларды мектептегі тәрбиелеудің ерекшеліктері мен әдістемесі
Есте сақтау құрылғылары: құрылымы, түрлері және CD-жинақтауыштардың ерекшеліктері
Естелік және эссе жанры: Бауыржан Момышұлы бейнесі арқылы мемуардың танымдық-тәрбиелік мәні
Есту бұзылыстары бар балалардың психофизиологиялық, танымдық және әлеуметтік ерекшеліктері мен инклюзивті оқыту әдістері
Есту қабілеті бұзылған балаларды арнайы мектептерде оқыту мен тәрбиелеудің маңыздылығы
Есту қабілеті бұзылған балаларды арнайы мектептерде оқыту мен тәрбиелеудің психолого-педагогикалық маңызы
Есту қабілеті бұзылған балаларды жалпыға білім беретін мектептерде инклюзивті оқытудың шарттары мен әдістемесі
Есту қабілеті бұзылған тұлғаларға арналған арнайы білім берудің теориясы мен тәжірибесі
Есту қабілеті зақымдалған мектеп жасына дейінгі балалармен дауыспен жұмыс: теориялық негіздер мен әдістемелік ұсыныстар
Есту қабілеті зақымдалған мектепке дейінгі балалардың сөйлеу және есте сақтау қабілеттерін дамыту: инклюзивтік білімдегі әдістемелік және түзету аспектілері
Ет бағытындағы ірі қара малдың төлдерін өсіру және жайып семірту жүйесін ұйымдастыру
Ет және балық өнімдерін өндірудегі санитарлық-микробиологиялық бақылаудың әдістемелік нұсқаулығы
Ет және ет өнімдерінің микроағзалар мен ферменттер әсерінен бұзылуы: шіру процестері және ветеринариялық-санитариялық сараптама
Ет және ет өнімдерінің токсикологиялық бағасы және санитарлық-сапа сараптамасы
Ет және ет өнімдерінің қауіпсіздігіне қойылатын техникалық регламент
Ет және сүт өңдейтін кәсіпорындардың жобасына ветеринариялық-санитариялық сипаттама
Ет комбинаттарындағы ішек шикізатын толық және жартылай өңдеу және консервілеу технологиялары
Ет комбинаттарының ішек өңдеу машиналары: түрлері, технологиялық сипаттамасы және кинематикалық-беріктік есептеулер
Ет консервілерін өндіру технологиясы және ветеринариялық-санитарлық сараптама
Ет консервілерінің сапасын басқарудың технологиялық және бақылау аспектілері
Ет консервілерінің технологиясы: даярлау, өңдеу және жоғары температурада стерилдеудің теориялық негіздері
Ет микрофлорасы: сапа, ластану және алдын алу шаралары
Ет пен балық өнімдерін өндеуде ультрадыбыстың теориясы мен технологиялық қолданылуы
Ет пен ет өнімдерін консервілеу: ветеринариялық-санитарлық және өндірістік практика
Ет пен жартылай ет фабрикаттарының технологиясы, сапасы және қауіпсіздігі
Пәндер



Реферат Курстық жұмыс Диплом Материал Диссертация Практика Презентация Сабақ жоспары Мақал-мәтелдер 1‑10 бет 11‑20 бет 21‑30 бет 31‑60 бет 61+ бет Негізгі Бет саны Қосымша Іздеу Ештеңе табылмады :( Соңғы қаралған жұмыстар Қаралған жұмыстар табылмады Тапсырыс Антиплагиат Қаралған жұмыстар kz