Материалдар


Тақырып
Ет және ет өнімдерінің технологиясы: құрамы, өңделуі және сақтау негіздері
Ет және ет өнімдерінің қауіпсіздігіне қойылатын талаптар: техникалық регламент
Ет консервілерін өндіруде ет шикізатын ұсақтау және банкілердің тұмшаланғанын тексеру технологиялық жабдықтары
Ет консервілерінің өндірісі мен сапасын қамтамасыз ету: дымқыл қақтау әдісі, термиялық өңдеу және сақтау
Ет микробиологиясы: ластану, бұзылу механизмдері және сақтау әдістері
Ет пен ет өнімдерінің тағамдық-биологиялық құндылығы және тағамдық майлар
Ет пен сүт өнімдерінің технологиясы және ветсанитариялық гигиенасы: оқу-әдістемелік нұсқау
Ет сапасын бағалаудың физика-химиялық әдістері: ылғалдылық, майлылық, нәруыз және күлділікті стандартты анықтау тәртібі
Ет сапасына табиғи факторлардың әсері: түрлік ерекшеліктер және негізгі сапа көрсеткіштері
Ет қалбырларын өндіру технологиясы, санитариясы, технохимиялық бағалау және ақаулары
Ет өнімдерін сақтау және функционалдық байыту: микробиологиялық қауіпсіздік пен өңдеу әдістері
Ет өнімдерін қайта өңдеу машиналары: түрлері, құрылымы және технологиялық ерекшеліктері
Ет өнімдерін қалыптастыру жабдықтарының түрлері, құрылымы және жұмыс істеу принциптері
Ет өнімдерін қаптауға арналған таралар мен материалдарды таңдау және сапа талаптары
Ет өнімдерінің технологиясын жетілдіру: малды алғашқы өңдеу, ет сапасы және ақаулар
Ет өнімдерінің тұтынушылық қасиеттері мен тағамдық құндылығы: химиялық құрамы, шұжықтар, консервілер және субөнімдер
Ет өнімдерінен жасалған тағамдар: технологиясы және тамақтанудағы маңызы
Ет өндірісінің экологиялық әсері: климат, су, жер ресурстары және этика
Ет өнеркәсібіндегі малды сою технологиясы және субөнімдердің химиялық құрамы мен тағамдық құндылығы
Ет, сүт және консерв өнеркәсібінде өнімнің өзіндік құнын жоспарлау, шығындарды классификациялау және рентабельділікті жоспарлау
Етістік категорияларына сатылай кешенді морфологиялық талдаудың теориялық негіздері
Етістік-бастауыш: зерттелуі, негізгі белгілері және жасалу жолдары
Етістікті сөз тіркестері: қабыса және меңгеріле байланыс пен септік функциялары
Етістіктің аналитикалық форманттары: теориясы, құрылысы және морфемалық типологиясы
Етістіктің грамматикалық категориялары: рай, шақ, жіктеу және сөйлемдегі қызметі
Етістіктің зерттелуі, шақтары және қазақ тіліндегі морфологиялық құрылымы
Етістіктің лексика-грамматикалық категориялары мен де/деп көмекші етістігінің функциялары
Етістіктің лексика-грамматикалық сипаты: түбірлер, аналитикалық формалар және грамматикалық категориялар
Етістіктің лексика-семантикалық және морфологиялық сипаттары
Етістіктің рай және шақ категорияларының қазақ және орыс тілдеріндегі салыстырмалы талдауы
Етістіктің түрлері мен жіктелуі: дара, туынды, күрделі, болымды/болымсыз және септік талаптары
Етістіктен құралған тұрақты тіркестердің анықтауыштық құрылымы
Етті суықпен өңдеу, тоңазыту және салқын күйде сақтау кезіндегі биохимиялық, физика-химиялық және микробиологиялық өзгерістер
Еттік және сүттік бағыттағы ірі қара мал тұқымдарының сипаттамасы мен өнімділік көрсеткіштері
Еттің биохимиялық құрамы мен функционалдық қасиеттері
Еттің жетілуі: тағамдық құндылығы мен сапасына әсер ететін факторлар
Еттің морфологиясы мен химиялық құрамы және сапаға әсер ететін факторлар
Еттің морфологиясы, химиялық құрамы, тағамдық және биологиялық құндылығы мен сапасын бағалау әдістері
Еттің органолептикалық және зертханалық әдістер арқылы сапасын бағалау: қой етін зерттеу
Еттің тауарлық сапасына табиғи факторлардың (мал түрі, тұқымы, жынысы, жасы, қоңы) әсерін негіздеу
Еттің тағамдық және биологиялық құндылықтарының сипаттамасы
Еуразия гуманитарлық институтының Мемлекеттік-құқықтық пәндер кафедрасының 5B030100 Құқықтану мамандығы бойынша кәсіби практикаға әдістемелік нұсқаулық (Астана, 2017)
Еуразия даласындағы сақтардың әскери және мәдени тәрбие жүйесі
Еуразия даласының мемлекеттері: Ғұндар мен Үйсіннен Батыс Түрік қағанаты арқылы Алтын Орда мен Ақ Ордаға дейін
Еуразия жағалауындағы Солтүстік Мұзды мұхит теңіздерінің географиялық сипаттамасы
Еуразия кеңістігіндегі түркі тілдерінің тарихи-мәдени кеңістігі және түркологиялық білім беру мәселелері
Еуразия құрлығының табиғи құрылымы: тектоника, рельеф, климат және топырақтар
Еуразия құрлығының тектоникалық құрылымы, рельефі және топырақ-өсімдік жамылғысы
Еуразиялық банк АҚ қызметі мен банктік операцияларының өндірістік тәжірибе есебі
Еуразиялық Банк АҚ-тағы өндірістік тәжірибе есебі: екінші деңгейлі банктердегі есеп және қаржылық-экономикалық талдау
Пәндер



Реферат Курстық жұмыс Диплом Материал Диссертация Практика Презентация Сабақ жоспары Мақал-мәтелдер 1‑10 бет 11‑20 бет 21‑30 бет 31‑60 бет 61+ бет Негізгі Бет саны Қосымша Іздеу Ештеңе табылмады :( Соңғы қаралған жұмыстар Қаралған жұмыстар табылмады Тапсырыс Антиплагиат Қаралған жұмыстар kz