Материалдар


Тақырып
Магнетиктер: классификация, магнитомеханикалық құбылыстар, атомдық және молекулалық магнит моменттері, диамагнетизм пен парамагнетизм
Магний мен алюминийдің қасиеттері мен қосылыстары; су қаттылығы және жұмсарту әдістері
Магний қорытпаларының құрылымы, қасиеттері, коррозиясы және термиялық өңдеуі
Магний ұнтағы қоспалары негізіндегі жалынсыз қыздырғыштардың химиялық-технологиялық зерттеуі
Магний өндірісі: қасиеттері, кендері, алу әдістері және тазарту тәсілдері
Магний: физика-механикалық қасиеттері, қорытпалары, өндіру технологиясы және қолданылуы
Магний: физико-химиялық қасиеттері, өндіру технологиясы және қорытпалары
Магнийорганикалық қосылыстар мен аминоспирттердің винил эфирлерінің химиясы: моноэтаноламин винил эфирінің ацетальдегидпен конденсациясы арқылы жаңа магнийорганикалық туындыларды алу
Магнит және электр өрістері: табиғаты, тірі ағзаға әсері және ЭПР/ЯМР спектроскопиясының қолданылуы
Магнит өрісі күшейген аймақтарда зарядталған бөлшектердің үдеуі: бетатрондық және Ферми механизмдері, магниттік айна мен шығу конусы
Магнит өрісі, электромагниттік индукция және айнымалы ток: негізгі заңдар мен қолданылуы
Магнит өрісінің плазмаға қатырылуы, гидромагниттік толқындар және Күн магнит өрістерінің динамо механизмі
Магнит өрісінің табиғаты, токпен өзара әрекеті және магнит индукциясының векторы
Магнитотерапия: биофизикалық механизмдер, физиологиялық әсерлері және клиникалық қолданылуы
Магнитті қосқыштарды монтаждау және жөндеу: технологиялар мен қауіпсіздік талаптары
Магнитті-резонанстық томографияның медицинада қолданылуы
Магниттік дискілер (қатты және иілгіш) мен пернетақта: құрылымы мен қызметі
Магниттік материалдар: домендік құрылым, магниттелу қасиеттері және қолданылуы
Магниттік резонанс: негізгі теория, Блох теңдеулері, релаксация және спектрлік қолданбалар
Магниттік өріс: негіздері, қасиеттері және қолданылуы
Мадагаскар аралы: физикалық-географиялық, тарихи және әлеуметтік-экономикалық сипаттамасы
Мадагаскар Республикасының тарихы, халқы, табиғаты, экономикасы және Мадагаскар ағысы
Мазасыздықты ретке келтіру: теориялар, нейрофизиология және психотерапиялық әдістер
Мазасыздықтың тұлға өміріндегі рөлі және бастауыш мектеп оқушыларындағы түзету әдістемелері
Мазмұндама жұмысы арқылы оқушылардың оқу жетістіктерін критериалдық бағалау
Мазмұндық және процессуалдық мотивация теорияларының салыстырмалы талдауы
Май мен спред өндіруіндегі биохимиялық және физико-химиялық процестер
Май шикізатының сақталуы мен біріншілік өңделуі: кептіру, экстракция, рафинация және маргарин өндірісі
Май қышқылдарының құрылымы, номенклатурасы және жіктелуі
Майда еритін витаминдер, убихинон және қанықпаған май қышқылдарының химиялық құрылысы мен биомедициналық қызметі
Майда еритін және суда еритін витаминдер: сипаттамасы, физиологиялық қызметтері және негізгі айырмашылықтары
Майкене дақылының биологиялық ерекшеліктері, өсіру технологиясы және өнімділік пен май сапасына әсер ететін факторлар (Алматы облысы жағдайында)
Майкене өсімдігінің ботаникалық сипаттамасы, майының қасиеттері және өсіру технологиясы
Майлар және өсімдік майларының технологиясы (ММОТ 3223) пәнінің жұмыс оқу бағдарламасы
Майлардың қорытылуы мен сіңірілуі, деполануы және мобилизациясының гормональдық реттелуі
Майлы бояу техникасы мен пейзаж жанры: тарихи, техникалық және педагогикалық негіздер
Майлы газдағы C5+ көмірсутектер шоғырлануын төмендету арқылы мұнайды бастапқы өңдеу қондырғыларындағы негізгі аппараттардың энергия тиімділігін арттыру
Майлы дақылдардың карантиндік зиянкестері, аурулары және күресу шаралары
Майлы зығырды өсіру технологиясы мен тыңайтқыштардың өнім мен тұқым майлылығына әсері
Майлықожа Сұлтанқожаұлының өмірі, шығармашылығы және ауыз әдебиеті мұрасы
Майлықожа шығармаларының тарихи-әлеуметтік мәні: XIX ғасырдағы Оңтүстік Қазақстанның өлеңдік жылнамасы
Маймылдардың жүйеленуі, морфологиясы, экологиясы және адаммен өзара әрекеті
Майсыздандырылған сүтке соя концентратын енгізу және ксилит қолдану арқылы сүзбе өндірісінің технологиясы мен тағамдық және биологиялық құндылығы
Майысқа тарту органымен конвейердің құрама элементтері: тірек құрылымдары, керілмелі механизмдер және жетектері
Майқы би (XII-XIII ғғ.): тарихи тұлға, билік және аңыздардағы рөлі
Макарон өнімдерінің сапасын бақылау: талаптары, жіктелуі және сынау әдістері
Макарон өнімдерінің тағамдық құрамы, өндіріс технологиясы және сапа критерийлері
Макро, микро және ультрамикроэлементтердің тірі ағзадағы құрамы мен биологиялық маңызы
Макро-, микро- және ультрамикроэлементтердің периодтық жүйедегі орналасталуы, биологиялық маңызы және медицина мен экологиядағы қолданылуы
Макропрепараттар: ішкі мүшелердегі веналық стаз, инфаркттар және тромбоздардың макроскопиялық сипаттамасы
Пәндер



Реферат Курстық жұмыс Диплом Материал Диссертация Практика Презентация Сабақ жоспары Мақал-мәтелдер 1‑10 бет 11‑20 бет 21‑30 бет 31‑60 бет 61+ бет Негізгі Бет саны Қосымша Іздеу Ештеңе табылмады :( Соңғы қаралған жұмыстар Қаралған жұмыстар табылмады Тапсырыс Антиплагиат Қаралған жұмыстар kz