Материалдар


Тақырып
Сүйек-буын аурулары: ревматоидтық артрит, анкилоздаушы спондилоартрит, деформациялаушы остеоартроз және подагра - этиологиясы, патогенезі, клиникасы, диагностикасы және емдеу принциптері
Сүйек-буын туберкулезі мен созылмалы гемогенді остеомиелиттің клиникасы, дифференциалды диагностикасы, емі және алдын алуы; туберкулездік спондилит, коксит, гонит, лимфаденит, актиномикоз және терілік сібір жарасы
Сүйекті балықтар (Osteichthyes): құрылымы, тіршілігі және шаруашылық маңызы
Сүйектің химиялық құрамы, құрылысы және өсуі
Сүліктер (Hirudinea): анатомиялық және физиологиялық ерекшеліктері
Сүліктер: түрлері, сілекейінің емдік қасиеттері және гирудотерапия
Сүлеймен Бақырғани (Хакім ата): өмірі, шығармашылығы және сопылық-дидактикалық мұрасы
Сүлеймен Бақырғани және Бақырғани кітабы: сопылық-дидактикалық идеялар мен түркі-қазақ әдебиетіне әсері
Сүлеймен Бақырғани: өмірі, шығармашылығы және сопылық-дидактикалық мұрасы
Сүлеймен Бақырғани: өмірбаяны, хикметтері және әдеби-тарихи маңызы
Сүлеймен қарақшы: Момбек Әбдіәкімұлының тарихи-детективтік шығармасына шолу
Сүннетте сипатталған Пайғамбар Мұхаммедтің (с.ғ.с.) мұғжизалары: негізгі оқиғалар мен деректік куәліктер
Сүрлеудің технологиялық негіздері және өнімнің сапасы
Сүт безінің анатомиясы мен физиологиясы және желінсау ауруының этиологиясы, клиникалық көрінісі, емдеу және алдын алу шаралары
Сүт безінің аурулары: клиникалық белгілері, жіктелуі, емдеу және алдын алу
Сүт және балмұздақ өндірісіне арналған резервуарлар мен технологиялық жабдықтарды таңдау және техникалық сипаттамасы
Сүт және сүт өнімдері: сипаттама, қауіпсіздік және сәйкестендіру талаптары
Сүт және сүт өнімдерін өндіру технологиялық үрдістерінің қауіпсіздігі
Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы: оқу құралы мен зертханалық практикум
Сүт және сүт өнімдерінің физика-химиялық қасиеттерін анықтаудың потенциометриялық, рефрактометриялық және арнайы лабораториялық әдістері
Сүт және сүт өнімдерінің химиялық құрамы, тағамдық құндылығы және өндірістік технологиялары
Сүт консервілерін өндіру мен сақтау технологиясы, сапа бақылауы және сертификация
Сүт сапасын бақылау: химиялық құрамы, биологиялық құндылығы, санитарлық талаптар мен бағалау әдістері
Сүт сарысуы негізінде төмен калориялы жұмсақ ірімшік технологиясын әзірлеу
Сүт сарысуы негізіндегі бал және мүкжидек қосылған фитосироптың микробиологиялық көрсеткіштерін зерттеу
Сүт сарысуы негізіндегі ферменттелген сусындардың технологиясы және өндірістік енгізу
Сүт тағамдары: дәстүрлері, өндіру технологиясы және сүзбе мен ірімшіктің тағамдық құндылығы
Сүт қышқылды өнімдер өндірісінің технологиялық үдерісін автоматтандыруды модернизациялау және бидай ұнтақымен байытылған құрт технологиясын әзірлеу
Сүт қышқылы бактериялары: морфологиясы, физиологиясы және сүт өнімдеріндегі қолданылуы
Сүт құрамындағы нәруыздар мен лактоза мөлшерін анықтаудың әдістері (МемСТ 3625-93, 8764-93)
Сүт өнімдерін өндіру биотехнологиясы: сүттің құрамы, қасиеттері және шикізат сапасына қойылатын талаптар
Сүт өнімдерін өңдеу машиналары мен аппараттарының технологиялық сипаттамасы
Сүт өнімдеріне байланысты қазақтың ұлттық тағам атауларының этнолингвистикалық сипаты және ым-ишараттар жүйесінің балалар мен ересектер арасындағы қолданылуы
Сүт өндірісін автоматтандыру: GEA DairyProQ ротациялық сауу аппараты, DairyPlan C21 бағдарламалық кешені және Фемакс (Стимул) интеллектуалды сауу басқару жүйесі
Сүт өндірісінде қолданылатын құбырлы жылу алмастырғыш қондырғылар
Сүтті ірі қара шаруашылығындағы сиыр желінсауы: эпидемиологиясы, клиникасы, диагностикасы және алдын алу шаралары
Сүтті алғашқы және жылулық өңдеу: ГОСТ талаптары мен технологиялық процестер
Сүтті гомогенизациялау: гомогенизаторлар, әдістер және технологиялық параметрлер
Сүтті механикалық және жылулық өңдеудің технологиялық схемасы мен әдістері
Сүтті механикалық өңдеуге арналған технологиялық құрал-жабдықтар: құрылымы, жіктелуі және қауіпсіздік-санитарлық талаптары
Сүтті сиырлардың клиникалық және субклиникалық кетозы: этиологиясы, патогенезі, диагностикасы және емдеу-алдын алу шаралары
Сүтті қабылдау, сынама алу және консервілеу тәртібі: зертханалық әдістер мен бағалау критерийлері
Сүтті өңдеудегі салқындату аппаратурасы мен технологиялық схемалары
Сүтті-етті бағыттағы ірі қара тұқымдарының биологиялық және өнімділік ерекшеліктері
Сүттің ақаулары және сапаны бақылау: органолептикалық, физико-химиялық және микробиологиялық көрсеткіштер, сынама алу және жылумен өңдеу
Сүттің коагуляциясы және сүтқышқылды сусындарды өндіру технологиялары
Сүттің технологиялық өңделуі және пастерленген, стерильденген, қоюландырылған, құрғақ және қышқылсүт өнімдерінің өндірісі
Сүттің химиялық құрамы және тағамдық-биологиялық құндылығы: әдеби шолу
Сүттің химиялық құрамы, тағамдық құндылығы, микрофлорасы және бастапқы өңдеу
Сүттің құрамы мен биохимиялық қасиеттері және шикі, пастерленген және стерильденген сүттердің микробиологиялық сапасын салыстырмалы талдау
Пәндер



Реферат Курстық жұмыс Диплом Материал Диссертация Практика Презентация Сабақ жоспары Мақал-мәтелдер 1‑10 бет 11‑20 бет 21‑30 бет 31‑60 бет 61+ бет Негізгі Бет саны Қосымша Іздеу Ештеңе табылмады :( Соңғы қаралған жұмыстар Қаралған жұмыстар табылмады Тапсырыс Антиплагиат Қаралған жұмыстар kz