Материалдар


Тақырып
Сүт консервілерің сақтау технологиясы
Сүт майының басқа майлардан айырмашылығы
Сүт сапасын бақылау
Сүт сапасының көрсеткіштері
Сүт сарысуы негізінде ферменттелген сусындарды алу технологиясы
Сүт сарысуының микробиологиялық көрсеткіштерін анықтау
Сүт тағамдары
Сүт қышқылды бактерияларды бөліп алу
Сүт қышқылды өнімдер туралы
Сүт қышқылды өнімдер өндірісі технологиясы
Сүт қышқылы бактериялар
Сүт құрамындағы майдың құрамы
Сүт құрамындағы нәруыздар мөлшерін анықтау (МемСТ 3625-93)
Сүт өнімдерін өңдеу машиналары мен аппараттары
Сүт өнімдерінің өндірісі
Сүт өндірісіндегі сүт өнімдерінің маңызы
Сүт өндірісіндегі құбырлы жылу алмастырғыштар қондырғылар
Сүт өнеркәсібінде шикізатты өңдеудің мембраналық әдістері
Сүтті бастапқы өңдеу үшін зауыт ашу
Сүтті механикалық өңдеу
СҮТТІ ҚАБЫЛДАУ, СЫНАМА АЛУ ЖӘНЕ КОНСЕРВІЛЕУ ТӘРТІБ
Сүтті өңдеуден өткізу машиналары мен қондырғылары
Сүттің адам тамақтануындағы маңыздылығы
Сүттің бактерицидтік қасиеті
Сүттің органолептикалық көрсеткіштері
Сүттің пайдасы мен қасиеттері
Сүттің химиялық құрамы
Сүттің химиялық құрамы және қазіргі жағдайы
Сүттің құрамы мен қасиеті
Сүттерді алғашқы және жылулық өңдеу
Сүтқоректiлер класы (Mаmmalia)
Сүтқоректілер класы. Жалпы сипаттамасы, жіктелуі және практикалық маңызы
Сүтқоректілер класының жалпы сипаттамасы
Сүтқоректілер клеткаларының генетикалық трансформациясы. Бөгде ДНҚ-ны жануар клеткаларына енгізу
Сүтқоректілер мен адам ұрығының дамуы. Білікті органдардың қалыптасуы, ұрықтан тыс бөлімдердің түзілуі
Сүтқоректілер. Жалпы сипаттама. Ресурстық маңызы. Реттеу мәселелері
Сүтқоректілерді қорғау
Сүтқоректілердің жалпы сипаттамасы
Сүтқышқыл өнімдерін алу
Сүтқышқылды бактерияларды егу және культивирлеу әдісі
Сүтқышқылды өнімдері өндірудің технологиялық желісі
Сұйылтылған газдың газ толтырушы станцияларының технологиялық сұлбасы, құрылысы және жұмыс жасау принципі
Сұйылтырылған газда істейтін қозғалтқыштың қоректендіру жүйесі
СҰЙЫТЫЛҒАН ГАЗДЫҢ ТОЛЫҚ ҚЫСЫМЫН ӨЛШЕУ АСПАБЫ (МАНОМЕТРЛЕР)
Сұйық бу жүйедегі тепе – теңдік
Сұйық дәрілік формалар
Сұйық және оның физикалық қасиеттерi
Сұйық және қатты денелер
Сұйық және құрғақ, глицерин сабындарының сипаттамасы. Косметикалық құралдарға қосылатын негізгі және көмекші құралдар заттардың сипаттамасы
Сұйық кристалдардың техникада қолдануы
Пәндер



Реферат Курстық жұмыс Диплом Материал Диссертация Практика Презентация Сабақ жоспары Мақал-мәтелдер 1‑10 бет 11‑20 бет 21‑30 бет 31‑60 бет 61+ бет Негізгі Бет саны Қосымша Іздеу Ештеңе табылмады :( Соңғы қаралған жұмыстар Қаралған жұмыстар табылмады Тапсырыс Антиплагиат Қаралған жұмыстар kz