Рефераттар


Тақырып
Дүниежүзілік сауда құрылымы және Қазақстанның халықаралық саудадағы орны
Дүниежүзілік сауда ұйымының міндеттері және Қазақстанның оған қосылу процесі
Дүниежүзілік сауда ұйымының қалыптасуы мен қағидалары: СТЖК, Токио және Уругвай раундтары және Қазақстанның ДСҰ-ға кіруі
Дүниежүзілік табиғи ресурстар: бағалау, пайдалану және қоршаған ортаны қорғау мәселелері
Дүниежүзілік шаруашылықтың географиясы: қалыптасуы, географиялық моделі және халықаралық еңбек бөлінісі мен экономикалық интеграция
Дүниежүзілік шаруашылықтың мәні мен даму тенденциялары: халықаралық еңбек бөлінісі, экономикалық интеграция және Қазақстанның орны
Дүниежүзілік экономикалық қатынастар: пәні, құрылымы және еңбек бөлінісінің даму бағыттары
Дүниежүзілік ядролық физиканың дамуы мен қазіргі жетістіктері
Дүниежүзілік өнеркәсіп: құрылымы, орналасу заңдылықтары мен негізгі салалары
Дүниежүзіндегі табиғи ресурстар: классификациясы, таралуы және қоғамдағы рөлі
Дүниетануды оқытудың теориясы мен технологиясы: зерттеу әдістері және пәнаралық байланысы
Дүниетаным және оның типтері, ежелгі Қытай философиясы, философиялық антропология, гносеология және диалектика
Дүниетаным мен ежелгі Қытай философиясы: философиядағы адам мәселесі, гносеология және диалектика
Дүниетаным типтері мен философияның негізгі мәселелері: ежелгі Қытай философиясы, адам, гносеология және диалектика
Дүниетаным түрлері, ежелгі Қытай философиясы және философиядағы адам мәселесі: гносеология мен диалектика
Дүниетаным, ежелгі Қытай философиясы, философиялық антропология, гносеология және диалектика
Дүниетанымның мәні мен құрылымы: философиялық, психологиялық және педагогикалық аспектілер
Дүниетанымның философиялық негіздері мен оқушылардың дүниетанымын қалыптастыру
Дұрыс тамақтану және денсаулық: қоректік заттардың физиологиялық рөлі мен аурулардың алдын алу
Дұрыс тамақтану: денсаулық кепілі, қағидалары мен практикалық ұсынымдар
Дұрыс тамақтану: денсаулық, рационалды ұсыныстар және тамақтанудағы он қателік
Дұрыс тамақтану: денсаулықтың негізі, дәстүрлері және тамақтанудағы жиі қателіктер
Дұрыс тамақтану: дәрумендер, қателіктер және тамақ қауіпсіздігі
Дұрыс тамақтану: принциптері, режимі және балалардың рационалды тамақтануы
Дұрыс тамақтанудың теориялық және практикалық негіздері
Дәлелді медицина жүйесіндегі биостатистика: тұжырымдама, рөлі және даму тарихы
Дәлелді медицина және дәрілік заттарды дұрыс емес жарнамалау: құқықтық және клиникалық мәселелер
Дәлелді медицина контекстіндегі жалпы практикалық дәрігердің болашағы
Дәлелді медицина мамандарының қоғамдық ұйымдары және Қазақстан мен ТМД елдеріндегі орталықтар
Дәлелді медицина тұрғысынан дәрілік препараттарды рационалды басқару және қате жарнамалаудың белгілері
Дәлелді медицина тұрғысынан клиникалық және суррогаттық соңғы нүктелер
Дәлелді медицина: клиникалық зерттеулер, биомедициналық этика, науқас құқықтары және Кокрандық бірлестік
Дәлелді медицинаға негізделген стенокардияны емдеу принциптері
Дәлелді профилактика: негізгі түрлері, енгізудегі мәселелері және скрининг бағдарламаларының нәтижелерін талдау
Дәм мен иіс талдағыштарының физиологиясы: салыстырмалы талдау
Дәм рецепциясының механизмдері және оның иіс пен көру талдағыштарымен өзара әрекеттесуі
Дәм сезу рецепциясының механизмі және иіс, дәм, көру анализаторларының өзара ықпалдастығы
Дәм қабылдағыштарының физиологиясы мен талдағыштардың өзара әрекеттестігі
Дән анатомиясының микроқұрылымы және технологиялық маңызы
Дәнді бұршақ дақылдарын өсіру технологиясы және зиянкестерге қарсы биологиялық күрес: энтомофагтар мен биопрепараттар
Дәнді бұршақ дақылдарының биологиялық және агротехникалық ерекшеліктері
Дәнді дақыл зиянкестерінің энтомофагтары: түрлері, биологиясы және биологиялық қорғаныстағы қолданылуы
Дәнді дақылдардан алынатын өңделген өнімдер: түрлері, өңдеу технологиясы және тағамдық құндылығы
Дәнді дақылдарды жинау: комбайн түрлері, жинау технологиялары және агротехникалық талаптар
Дәнді дақылдарды және ұнды бастапқы өңдеу технологиясы
Дәнді дақылдарды сақтау әдістері мен технологиялары
Дәнді дақылдарды сақтау: принциптері, негізгі тәсілдері және сақтау кезіндегі шығындар
Дәнді дақылдарды қабылдау мен сапасын бақылау
Дәнді дақылдарды өңдеу және сақтау технологиясы
Дәнді дақылдардың аурулары: қоздырғыштары, белгілері және жіктелуі
Пәндер



Реферат Курстық жұмыс Диплом Материал Диссертация Практика Презентация Сабақ жоспары Мақал-мәтелдер 1‑10 бет 11‑20 бет 21‑30 бет 31‑60 бет 61+ бет Негізгі Бет саны Қосымша Іздеу Ештеңе табылмады :( Соңғы қаралған жұмыстар Қаралған жұмыстар табылмады Тапсырыс Антиплагиат Қаралған жұмыстар kz