Рефераттар


Тақырып
Есте сақтау, назар және ойлау: тұлғаның қалыптасуы, медициналық сұхбат пен анкеталық әдістер
Есте сақтау: түрлері, механизмдері, бұзылыстары және жетілдіру әдістері
Есте сақтаудың психофизиологиясы және типологиясы
Есте сақтаудың қағидалары мен процестері
Естияр топтағы мектепке дейінгі балаларға арналған дене шынықтыру сабағы: теориясы мен әдістемесі
Есту биофизикасы: акустика және медицинадағы дыбыстық зерттеу әдістері
Есту мүшесінің құрылысы, қызметі және гигиенасы
Есту қабілеті бұзылған балаларға арнайы білім беру: сөйлеу тілін дамыту, оқу ортасы және жиынтық жұмыстарды ұйымдастыру
Есту қабілеті зақымдалған балалардың сөйлеу тілінің ерекшеліктері мен логопедиялық түзету әдістері
Есту қабілеті зақымдалған балалардың танымдық процестерінің даму ерекшеліктері
Ет бағытындағы ірі қара малының гигиенасы және күтіп-бағу технологиялары
Ет және ет өнімдерін сертификаттау мен ветеринарлық сараптау: сапа талаптары және сақтау-тасымалдау ережелері
Ет және ет өнімдерін суыту, мұздату және сақтау технологиясы
Ет және ет өнімдерін суықпен өңдеу және сақтау: тоңазыту, мұздату, автолиз және микробиологиялық бұзылу
Ет және ет өнімдерін теміржол, су, әуе және автокөлікпен тасымалдау ережелері мен ТМД елдеріне импортқа қойылатын ветеринариялық-санитарлық талаптар
Ет және ет өнімдерін өндіру кезіндегі ветеринариялық-санитариялық бақылау
Ет және ет өнімдерін өндіру технологиясы және сапаны қамтамасыз ету
Ет және ет өнімдерін өңдеудің аспаздық технологиясы: ұшаны қасаптау, бөлшектеу және субөнімдерді өңдеу
Ет және ет өнімдерінің ветеринариялық-санитариялық және химико-токсикологиялық бағалануы
Ет және ет өнімдерінің ветеринариялық-санитариялық сараптамасы, сою технологиясы және классификациясы
Ет және ет өнімдерінің тағамдық және биологиялық құндылығы мен сапасын бағалау
Ет және ет өнімдерінің тағамдық-биологиялық құндылығы және тағамдық майлар
Ет және ет өнімдерінің тағамдық-биологиялық құндылығы және тағамдық майлар: түрлері, құрамы мен қауіпсіздігі
Ет және сүт өндірісіндегі центрифугалар: теориясы, құрылысы, есептеу және қызмет көрсету
Ет және шұжық өнімдерінің ветеринариялық-санитариялық және токсикологиялық бағалау әдістері мен микробиологиялық бақылауы
Ет комбинаттары: сойылатын малдарды өңдеу технологиясы және цех құрылымы
Ет комбинаты өндірістік алаңдарындағы ауаны салқындату жүйесін жобалау
Ет консервілерін өндіру технологиясы мен ветеринариялық-санитариялық сараптау
Ет консервілерін өндіру технологиясы, консервілеу әдістері және сапа-қауіпсіздік мәселелері
Ет консервілерін өндіру технологиясының негіздері
Ет консервілерін өндіру, сақтау және сапаны бағалау
Ет пен ет өнімдерінің тағамдық және биологиялық құндылығы
Ет пен ет өнімдерінің тағамдық-биологиялық құндылығы, химиялық құрамы және сапа талаптары
Ет пен сүт өнімдерін консервілеу технологиясы мен алдын ала өңдеу әдістері
Ет пен шұжық өндірісіндегі санитарлық-эпидемиологиялық талаптар және өндірістік зертханалық бақылау
Ет сапасын бағалау: органолептикалық, морфологиялық, физико-химиялық және микробиологиялық критерийлер мен нормативтік талаптар
Ет сапасына әсер ететін табиғи факторлар және түрлік фактордың әсері
Ет қоректілердегі отодектоз: морфология, клиника, диагностика және алдын алу
Ет ұлпасының морфологиясы мен химиялық құрамы
Ет өнімдерін өңдейтін кәсіпорындарда санитарлық-ветеринариялық қызметті ұйымдастыру және ғимарат-технологиялық талаптар
Ет өнімдерінің жаңа технологиялары: патенттік зерттеу
Ет өндірісінде еңбек, техника қауіпсіздігі және санитария-гигиена талаптары
Ет өндіру кәсіпорындарының ағын сулары: түрлері, тазалау және залалсыздандыру әдістері
Ет өңдеу технологиясы, классификациясы және сапа сараптамасы
Ет, ет өнімдері және жануартекті шикізаттарды теміржол, су, әуе және автокөлікпен тасымалдаудың ветеринариялық-санитариялық талаптары
Ет, консервілер, шұжық, жұмыртқа және сүт өнімдерінің микробиологиясы және сақтау кезіндегі ақаулар
Ет, құс және жұмыртқа өнімдерінің химиялық қауіпсіздігі: ластану көздері, әсері және алдын алу
Етістіктің рай категориясы: ашық, бұйрық, шартты және қалау райларының морфологиясы мен мағыналары
Етістіктің рай категориясы: түркітану тарихы, шартты рай және қазіргі қазақ тіліндегі классификациялар мен етістіктің түбір және екінші жақ бұйрық тұлғасы
Етті бағыттағы сиырларды бонитировкалау және кластау критерийлері
Пәндер



Реферат Курстық жұмыс Диплом Материал Диссертация Практика Презентация Сабақ жоспары Мақал-мәтелдер 1‑10 бет 11‑20 бет 21‑30 бет 31‑60 бет 61+ бет Негізгі Бет саны Қосымша Іздеу Ештеңе табылмады :( Соңғы қаралған жұмыстар Қаралған жұмыстар табылмады Тапсырыс Антиплагиат Қаралған жұмыстар kz