Рефераттар


Тақырып
Мидың бөлімдері мен вегетативтік жүйке жүйесінің құрылымы мен қызметі
Мидың ликворлық жүйесінің топографиялық анатомиясы және физиологиялық ерекшеліктері
Микоплазмалар және актиномицеттер: морфологиясы, таксономиясы және медициналық-ветеринариялық маңызы
Микоплазмоз: адам және құстардағы морфологиясы, патогенезі, клиникасы мен алдын алу шаралары
Микотоксикоздар және стахиоботриотоксикоз: этиологиясы, клиникалық белгілері, патологоанатомиясы, емдеу мен профилактикасы
Микотоксикоздар: малдар мен құстардағы этиология, клиника, патология және алдын алу
Микотоксикоздар: этиологиясы, клиникалық көріністері, диагностикасы және алдын алу шаралары
Микроағзалардың суда, ауада және топырақта таралуы
Микроағзалардың табиғаттағы рөлі және клеткалық құрылысы
Микробиология аймақтары: зерттеу нысандары, тіршілік ету ортасы және қолдану салалары
Микробиология мен вирусологияның тарихы және ірі ғалымдардың еңбектері
Микробиология негіздері: микроағзалардың морфологиясы, физиологиясы және жасушалық құрылысы
Микробиология ғылымының даму кезеңдері мен отандық ғалымдардың үлесі
Микробиология ғылымының тарихы мен даму кезеңдері
Микробиологияда қолданылатын бояғыш заттар мен бояу әдістері
Микробиологиядағы қоректік орталар: түрлері, құрамы және дайындау мен залалсыздандыру принциптері
Микробиологиялық синтез арқылы алынған азықтық ашытқылар: өндірісі, құрамы және мал шаруашылығындағы қолданылуы
Микробиологиялық синтез пен ферментацияның өндірістік технологиясы
Микробиологияның даму кезеңдері мен микроорганизмдер әлемінің алуантүрлілігі
Микробиологияның даму кезеңдері мен негізгі салалары
Микробтардың паразитизмі: эволюция және патогендік микроорганизмдердің шығу тегі
Микробтық паразитизм мен патогенді микроағзалардың эволюциясы
Микробтық паразитизмнің эволюциясы мен патогенді микроорганизмдердің шығу тегі
Микробтық ферменттердің классификациясы және микроорганизмдердің органикалық заттар мен азот, күкірт, фосфор және темір қосылыстарының өзгеріске ұшырауы
Микрогетерогенді дисперстік жүйелер: суспензиялар, эмульсиялар, көбіктер және аэрозольдардың қасиеттері мен қолданылуы
Микрогетерогенді жүйелер: қасиеттері, жіктелуі және практикалық маңызы
Микрогетерогенді жүйелердің практикалық маңызы: аэрозольдар, эмульсиялар, суспензиялар және көбіктер
Микроклимат: түсінігі, жіктелуі, параметрлері және адам организміне әсері мен нормалануы
Микроклимат: түсінігі, жіктелуі, параметрлері, нормалау және бақылау әдістері
Микроконтроллерлер мен аналогтық жүйелер: құрылымы мен жұмыс принциптері
Микроконтроллерлер: тарихы, архитектурасы, түрлері және командалар жүйесі
Микроконтроллерлер: тарихы, құрылымы және қолданылу салалары
Микроконтроллерлерді бағдарламалық қамтамасыз ету: архитектура, жад түрлері және регистрлік интерфейстер
Микроконтроллерлердің ерекшеліктері және 18ЕХХХ, 16ЕХХХ серияларының мысалдары
Микроконтроллерлердің жады құрылымы және деректерді сақтау процестері
Микроконтроллерлердің параметрлері
Микроорганизм-продуценттердің жаңа штамдарын алу және олардың ақуыздық және ақуыз-витаминдік концентраттар ретінде қолданылуы
Микроорганизмдер мен иістерден ауаны тазалау құрылғылары: жұмыс принциптері және қолданылуы
Микроорганизмдер мен иістерден ауаны тазарту құрылғылары
Микроорганизмдер мен өсімдік жасушаларын өсіруге арналған қоректік орталар: түрлері, дайындау және залалсыздандыру қағидалары
Микроорганизмдер, қоршаған орта және өсімдік аурулары: себептері, белгілері және экономикалық зиян
Микроорганизмдер, өсімдіктер және жануарлардың классификациясы: әдістері, таксономиялық қағидалары мен ерекшеліктері
Микроорганизмдерге сыртқы факторлардың биологиялық, физикалық және химиялық әсері
Микроорганизмдерді бөліп алу және өсіру: әдістері, өсу динамикасы және қоректік орталар
Микроорганизмдерді мал азығын дайындау мен консервілеуде қолдану
Микроорганизмдерді өсіруге арналған қоректік орталар: жіктелуі, құрамы және дайындау принциптері
Микроорганизмдердің генетикасы және биотехнологиялық қолданылуы
Микроорганизмдердің генетикасы: бактериялық және вирустық геномдар, рекомбинация және генетикалық карталау
Микроорганизмдердің метаболизмі және ашу процестерінің түрлері
Микроорганизмдердің метаболизмі мен ферменттері: классификациясы, механизмдері және реттелуі
Пәндер



Реферат Курстық жұмыс Диплом Материал Диссертация Практика Презентация Сабақ жоспары Мақал-мәтелдер 1‑10 бет 11‑20 бет 21‑30 бет 31‑60 бет 61+ бет Негізгі Бет саны Қосымша Іздеу Ештеңе табылмады :( Соңғы қаралған жұмыстар Қаралған жұмыстар табылмады Тапсырыс Антиплагиат Қаралған жұмыстар kz