Рефераттар


Тақырып
Талшықтардың классификациясы: табиғи, жасанды және синтетикалық талшықтар
Талшықты-оптикалық байланыс жүйелері: кабельдер, қолдану салалары және тығыздау әдістері
Талшықты-оптикалық байланыс жүйелерінде ақпараттың ағуының физикасы, осалдықтары және қорғаныс әдістері
Талшықты-оптикалық байланыс: спектральды тығыздау арналары, талшық сипаттары және отандық өндіріс
Талшықты-оптикалық датчиктер: тарихы, жұмыс принциптері және қолдану салалары
Талшықты-оптикалық тарату жүйесі: технологиясы, дамуы және қолданылу салалары
Талғар ауданы жағдайында қияр өсіру технологиясы мен ауруларға қарсы күресу шаралары
Талғат Жақыпбекұлы Бигелдинов: өмірбаяны, әскери қызметі және шығармашылығы
Тамақ өнімдерін консервілеу әдістері, табиғи шығындар мен классификациясы және қазақ тіліндегі септік жалғаулары
Тамақ өнімдерін радиациялық өңдеу, радиациялық ластану және радиоактивті қалдықтарды басқару
Тамақ өнімдерін радиациялық өңдеу: технологиялар, әсері және қауіпсіздік мәселелері
Тамақ өнімдерін құйып жабу және буып-түйу машиналары: мөлшерлеу, дозалау және кинематикалық есептеулер
Тамақ өнімдерінің жалпы технологиясы: жемістер мен көкөністер, физико-химиялық және жылуфизикалық технология негіздері
Тамақ өнімдерінің технологияларының теориялық негіздері пәні: СӨЖ орындау және бағалау кестесі
Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі: ластаушы заттар, уыттылық және бақылау шаралары
Тамақ өнеркәсібінде азық-түлік тауарларының сапасын бақылау: ұйымдастыру, сынама алу және бақылау түрлері
Тамақ өнеркәсібіндегі біркорпусты буландыру қондырғылары: жұмыс принципі, материалдық және жылу баланстары
Тамақ өнеркәсібіндегі биохимиялық және микробиологиялық процестер: тағам биотехнологиясы және биологиялық белсенді заттарды өндіру
Тамақ өнеркәсібіндегі өнімдерді өңдеу мен сақтаудың жаңа әдістері
Тамақтану гигиенасы және балалар тамақтануы: гигиеналық талаптар мен қазақ ұлттық тағамдарының маңызы
Тамақтану гигиенасы және балалардың рационы: қазақ ұлттық тағамдарының тағамдық маңызы
Тамақтану гигиенасы және балаларға арналған балансты рацион: қазақ ұлттық тағамдарының құндылығы
Тамақтану гигиенасы, балалардың тамақтану рационы және қазақ ұлттық тағамдарының пайдасы
Тамақтану гигиенасы, балалардың тамақтану рационы және қазақ ұлттық тағамдарының тағамдық маңызы
Тамақтану гигиенасы: тамақ режимі, баланың рационын құру және қазақ ұлттық тағамдары
Тамақтану гигиенасы: тамаққа қойылатын талаптар, балалардың рационалды тамақтануы және қазақтың ұлттық тағамдарының маңызы
Тамақтану және денсаулық: ас қорыту, зат алмасу және теңестірілген тағам
Тамақтану және денсаулық: қоректік заттар, ас қорыту жүйесі және витаминдердің рөлі
Тамақтану мен салауатты өмір салтындағы химиялық факторлар мен минералдық құрамның рөлі
Тамақтану теориялары мен функционалды құрамдастырылған тағам өнімдерін жобалау және технологиялары
Тамақтану, салауаттану және қоғамдық гигиенаның адам денсаулығына әсері мен қоршаған ортаның ықпалы
Тамақтанудың денсаулықты сақтау және нығайтудағы маңызы
Тамақтанудың маңызы және негізгі тағамдық компоненттердің физиологиялық-биохимиялық рөлі
Тамақтанудың физиологиялық мөлшері және тиімді тамақтанудың физиологиялық негіздері
Тамақтанудың физиологиялық негіздері және тәуліктік рационды ұйымдастыру
Тамақтанудың ғылыми негіздері мен гигиенасы: оқушылардың тәуліктік энергия мен қоректік заттарға қажеттілігі
Тамыр мен тамыр жүйесінің морфологиялық және анатомиялық құрылысы (алғашқы және соңғы)
Тамыр мен тамыр-түйнек: құрылыс, түр өзгерістері және экономикалық маңызы
Тамыр мен тамырлар жүйесінің анатомиялық құрылысы: тамыр ұшы, алғашқы және соңғы құрылымдар және жанама тамырлардың түзілуі
Тамыр мен түйнек дақылдарының зиянкестері және күресу шаралары
Тамыр мен түйнектің анатомиялық құрылысы, морфологиясы және қызметтері
Тамыр-түйнек жемістілер мен бақша дақылдарының морфологиясы, агротехникасы және мал шаруашылығындағы маңызы
Тамыр-түйнектілердің анатомиялық құрылысы және өсіру агротехникасы
Тамыр-түйнектердің құрылымы мен мал азығы ретінде өндіру технологиясы
Тамыр-түйнектердің құрылысы мен өсіру технологиясы
Тамыр-түйнектердің құрылысы мен өсіру технологиясы (картоп пен сәбіз мысалында)
Тамыржемісті дақылдарды сақтау технологиясы: биологиялық негіздері, сақтау шарттары және қойма түрлері
Тамырлар арқылы қан қозғалысының физико-математикалық заңдылықтары және биологиялық ұлпалардың пассивті механикалық қасиеттері
Тамырлар бойымен қан қозғалысының биофизикалық және физико-математикалық заңдылықтары
Тамырлар: морфологиясы, анатомиялық құрылысы және қызметтері
Пәндер



Реферат Курстық жұмыс Диплом Материал Диссертация Практика Презентация Сабақ жоспары Мақал-мәтелдер 1‑10 бет 11‑20 бет 21‑30 бет 31‑60 бет 61+ бет Негізгі Бет саны Қосымша Іздеу Ештеңе табылмады :( Соңғы қаралған жұмыстар Қаралған жұмыстар табылмады Тапсырыс Антиплагиат Қаралған жұмыстар kz