Курстық жұмыстар


Тақырып
Сыртқы экономикалық қызметтегі валюталық операцияларды есепке алу: классификациясы, құқықтық-нормативтік негіздері және есептеу тәртібі
Сыртқы экономикалық қызметтегі саясаттың қалыптасуы және Қазақстан тәжірибесі
Сыртқы экономикалық қызметтердің бухгалтерлік есебі: экспорт-импорт, кеден және валюталық операциялар
Сырым Датұлы бастаған Кіші жүз қазақтарының ұлт-азаттық көтерілісі (1783-1797): себептері, барысы және тарихи маңызы
Сырым Датұлының көтерілісі (1783-1797): себептері, барысы, 1792 жылғы Елек шабуылы мен Игельстром реформасының маңызы
Сэндвич-панельдердің қызметтік арналуы, технологиялық процесі және сапа көрсеткіштерін бағалау әдістемесі
Сюжеттік-рөлдік ойын арқылы мектепке дейінгі балалардың адамгершілік қасиеттерін қалыптастыру
Сюжеттік-рөлдік ойындардың мектеп жасына дейінгі балалардың адамгершілік қасиеттерін қалыптастырудағы рөлі
Сүзбе: ассортименті, тағамдық құндылығы, сапа талаптары және өндіріс технологиясы
Сүзбе: ассортименті, тағамдық құндылығы, сапа талаптары және өндіру технологиялары
Сүйінбай Аронұлы шығармаларындағы философиялық сарын
Сүйінбай Аронұлы: айтыс өнері, әлеуметтік әділет және поэтикалық өлшем
Сүйінбай Аронұлының айтыскерлігі мен шығармашылығы
Сүйек байланыстары мен буындардың анатомиялық құрылысы, пішіні және биомеханикасы; тірек-қимыл жүйесінің құрылымы мен қызметі
Сүйек массасынан май алуды сұйықтағы электрогидравликалық разрядтық-импульстік әдіспен зерттеу
Сүйекті балықтар (Osteichthyes): классификациясы, морфологиясы, көбеюі, экологиясы және шаруашылық маңызы
Сүйекті майлы шұжық өнімдерінің технологиялық процестерін автоматтандыру жүйесін жобалау
Сүлеймен ЖШС-ның бизнес-жоспарын әзірлеу: теориялық аспектілері және практикалық жобасы
Сүндет тойын ұйымдастыру: тарихи-мәдени негіздер, өткізу әдістемесі және қызмет көрсету аспектілері
Сүргілеу білдегінің конструкциялық және кинематикалық талдауы, жұдырықшалы механизмнің синтезі
Сүт бағытындағы ірі қараны азықтандыру: талаптары, жүйелері және практикалық ұсыныстар
Сүт безі қатерлі ісігі бар науқастарға көмек көрсетудегі мейірбикенің рөлі: шетелдік зерттеулерге шолу
Сүт безі қатерлі ісігі операциясынан кейінгі күтімді ұйымдастырудағы мейіргердің рөлі
Сүт және ашытылған сүт өнімдерін өндіру технологиясы, шикізатты қабылдау және өнім сапасын бағалау
Сүт және сүт өнімдерінің сапасын бағалау әдістері мен көрсеткіштері
Сүт және сүт өнімдерінің сапасын бағалау: көрсеткіштер, әдістер және сапаны жоғарылату жолдары
Сүт және сүт өнімдерінің сапасын бағалау: нормативтік талаптар, сынама алу әдістері және Қайсар сүт кәсіпорнының тәжірибесі
Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы: құрамы, құрылымы және бастапқы өңдеу принциптері
Сүт және қышқыл сүт өнімдерінің түрлері, өндіріс технологиясы және бастапқы өңдеу
Сүт зауытының автоматтандырылған басқару жүйесін жобалау
Сүт кешендеріндегі клиникалық және субклиникалық желінсау: диагностика, экономикалық зиян және ветеринариялық-санитарлық алдын алу шаралары
Сүт консервілерін өндіруде гомогенизаторды зерттеу, таңдау және есептеу
Сүт пен сүт өнімдерін автомобиль көлігімен тасымалдауды ұйымдастыру, маршруттау және жылжымалы құрамды пайдалану бағдарламасы
Сүт қышқыл бактерияларының жалпы сипаттамасы, биотехнологиялық маңызы және өндірістік штамдарды сақтау әдістері
Сүт қышқылды өнімдер мен айранның ассортименті, пайдасы, өндіріс технологиясы және сапа-қауіпсіздігі
Сүт өнімдері өндірісіндегі технохимиялық бақылау: оқу-әдістемелік бағдарлама
Сүт өнімдерін стандарттау: нормативтік-құқықтық негізі, халықаралық талаптар және аналитикалық әдістер
Сүт өнімдерін өндіру технологиясы және қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарын АЖЖ негізінде жобалау
Сүт өнімдерін өңдеу кәсіпорындарының бәсекеге қабілеттілігін арттыру: ФудМастер мысалы
Сүт өнімдерінің бәсекеге қабілеттілігін арттырудың теориялық және практикалық негіздері: Смак ЖШС мысалында
Сүт өнімдерінің бәсекелік қабілетін арттыру: Фудмастер ЖШС-ін талдау және маркетингтік жүйені жетілдіру
Сүт өнімдерінің технологиясы мен ірімшік өндіруі: аналитикалық шолу және оқу тәжірибесінің есебі
Сүт өнімдеріне арналған веб-сайт құру
Сүт өндірісінің технологиясы мен сарысудың технохимиялық сипаттамасы және рационалды пайдалану бағыттары
Сүт өндіру санитариясы мен гигиенасы: сапалы сүт алу және өңдеудің санитарлық талаптары
Сүт өндірудің санитариясы мен гигиенасы: фермадағы талаптар, алғашқы өңдеу және малдәрігерлік-санитарлық сараптау
Сүтейту кезеңіндегі сиырларды азықтандыру жүйесі мен рациондық нормалары
Сүтті ірі қара шаруашылығында қашарлар мен буаз қашарларды өсіру технологиясы: селекциялық және экономикалық аспектілер
Сүтті ірі қараны асылдандыру және селекциялық бағалау
Сүтті бағыттағы ірі қара малының тұқымдық сипаттамасы мен жіктелуі
Пәндер



Реферат Курстық жұмыс Диплом Материал Диссертация Практика Презентация Сабақ жоспары Мақал-мәтелдер 1‑10 бет 11‑20 бет 21‑30 бет 31‑60 бет 61+ бет Негізгі Бет саны Қосымша Іздеу Ештеңе табылмады :( Соңғы қаралған жұмыстар Қаралған жұмыстар табылмады Тапсырыс Антиплагиат Қаралған жұмыстар kz