Курстық жұмыстар


Тақырып
Сүт кешендеріндегі сиырдың желінсау ауруы және оған қарсы жүргізілетін тиімді ветеринариялықсанитариялық сақтандыру шараларын ұсыну
Сүт майы
Сүт майы - глицерин мен май қышқылдарының күрделі эфирі
Сүт сапасының баллдық бағалауы
Сүт сарысуынан дайындалатын сыр
Сүт сарысуының құрамы
Сүт фермасында сапалы сүт алу
Сүт қышқыл ашу процесі
Сүт қышқылды бактериялардың қасиеттері мен табиғатта таралуы
Сүт қышқылды өнім - айран, таза сүт қышқылды бактериялармен ашытылатын сүт өнімі
Сүт қышқылды өнімдердің ассортименті, пайдалылығы
Сүт қышқылы бактериялары
Сүт қышқылы туралы түсінік
Сүт қышқылының ашу процесі
Сүт қышқылының түрлік құрамы
Сүт өнімі
Сүт өнімдері
Сүт өнімдері өндірісіндегі технохимиялық бақылау
Сүт өнімдерін өндіруге арналған ферменттер
Сүт өнімдерін өндірудегі биотехнологиялық әдістер
Сүт өнімдерінің сапасын бақылау және оның қауіпсіздігін қамтамасыз ету
Сүт өнімнің сапасын бағалау
Сүт өндірісінің технологиялық ерекшеліктері
Сүт өңдеу жүйесіндегі технология
Сүт өңдеу комбинатындағы дезинфекция шаралары
Сүт-сүтқоректілердің сүт безінен бөлінетін химиялық құрамы күрделі биологиялық сұйықтықтарды зерттеу
Сүтті ірі қара шаруашылығында қашарлар мен буаз қашарларды өсіру технологиясы
Сүтті ірі қараны асылдандыру жұмысы
Сүтті алғашқы механикалық өңдеу
Сүтті бағыттағы ірі қараны асылдандыру
Сүтті ветеринарлық – санитарлық сараптау және санитарлық бағалау
Сүтті ешкі тұқымдары
Сүтті және етті бағыттағы ірі қара
Сүтті салқындату қондырғысы
Сүтті сиырлардың кетозы
Сүттігеннен улану белгілері
Сүттің минералдық құрамы
Сүттің сапалық деңгейін бағалау
Сүттің энергетикалық заттары
Сүттің құрамы
Сүттің өндіріс циклдары
Сүтқоректілер және оларға тән белгілер
Сүтқоректілер экологиясы
Сүтқоректілердің дамуы
Сүтқышқыл бактерияларының биотехнологиядағы маңызды қасиеттері
Сүтқышқылды өнімдердің технологиясы
Сұйытылған газдардың суыту қасиеті
Сұйытылған көмірсутекті газдарды пайдалану
Сұйытылған мұнай газы
Сұйық пен қатты денелер
Пәндер