Тағамдық өсімдік майлары: түрлері, құрамы және тағамдық қолданылуы


Slide 1

ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНЫҢ АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ МИНИСТРЛІГІ

ЖӘҢГІР ХАН АТЫНДАҒЫ БАТЫС ҚАЗАҚСТАН АГРАРЛЫҚ-ТЕХНИКАЛЫҚ УНИВЕРСИТЕТІ

«

Тақырыбы: Тағамдық өсімдік майлары

Орындаған: ВС-41 Есенкелдіқызы Диляра

Орал 2020

Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5 Slide 6 Slide 7 Slide 8 Slide 9 Slide 10 Slide 11 Slide 12 Slide 13 Slide 14

Сора майының тағамға арналғанын оның ұрығын престеу жолымен алады. Сора майы көкшіл реңді қызыл қоңыр түсті, оның өзіне тән ұнамды иісі болады. Құрамындағы өте қаныққан қышқылдық мөлшері 90%-ке дейін (оның ішінде линоль қышқылы 70%-ке дейін) жетелі. Жас сора майын тағамдарға қосу үшін зығыр майы сияқты қыздырмай-ақ пайдаланады. Оны қыздырғанда жеңіл тотығады және тез бұзылады.

Slide 15 Slide 16

Мал майы

Slide 17

НАЗАРЛАРЫҢЫЗҒА РАХМЕТ!


Ұқсас жұмыстар
Жеміс-жидек және өсімдік сығындылары: түрлері, өндіру технологиясы және тағамдық қолданылуы
Өсімдік майлары: алу әдістері, түрлері және сапа талаптары
Асқабақ: морфологиясы, құрамы, емдік қасиеттері және тағамдық қолданылуы
Адам тағамының құрамы және тағамдық заттардың қызметі
Еттің химиялық құрамы, су мөлшері және тағамдық құндылығы
Өсімдік майлары: анықтамасы, түрлері және алу әдістері
Соя майын өндіру технологиясы және оның құрамы мен тағамдық қолданылуы
Бұршақ тұқымдасының тағамдық өсімдіктері: түрлері, химиялық құрамы және денсаулыққа әсері
Шұбаттың экономикалық тиімділігі, тағамдық құрамы және емдік қолданылуы
Субөнімдердің жіктелуі, морфологиялық-химиялық құрамы және тағамдық құндылығы
Пәндер



Реферат Курстық жұмыс Диплом Материал Диссертация Практика Презентация Сабақ жоспары Мақал-мәтелдер 1‑10 бет 11‑20 бет 21‑30 бет 31‑60 бет 61+ бет Негізгі Бет саны Қосымша Іздеу Ештеңе табылмады :( Соңғы қаралған жұмыстар Қаралған жұмыстар табылмады Тапсырыс Антиплагиат Қаралған жұмыстар kz