Сабақ жоспары :: Әртүрлі
Файл қосу
Сабақ негізделген оқу мақсаттары
Сабақтың тақырыбы:
Сүт өнімдерінің пайдасы
Мұғалімнің аты-жөні: А.Қалымбет
Күні: 02.03.18
СЫНЫП: 7<<Б>>
Қатысқан оқушылар саны:
Қатыспаған оқушылар саны: 0
Сабақ негізделген оқу мақсаттары
7.2.7.1.ғаламтор, энциклопедия, газет - журналдар, оқулықтардан алынған деректерді қолдану, авторына сілтеме жасау;
7.4.4.4.одағай түрлерін ажырата білу, қолдану
Тілдік мақсат:
Түйінді сөздер мен сөз тіркестер:
Сүт өнімдері, айран, құрт, ұлттық тағам
Сыныптағы диалог/жазылым үшін сай келетін тіл стилі:
Менің ойымша..., мен бұл пікірмен келіспеймін/келісемін...
Талқылауға арналған сұрақтар:
1. Сүт өнімдерін қолданасың ба?
2. Сүт өнімдерінің ағзамызға қандай пайдасы бар?
Не себепті ...... деп ойлайсыз?
Сүт өнімдерін көп қолданатын адам қандай болады?
Бағалау критерийі
- ғаламтор, оқулықтан алынған деректердіқолданады
- одағай түрлерін ажыратады
Құндылықтар
Оқытудың шығармашылық сипатын көтеру, оқушылардың оқу еңбегіндегі ой дербестігін, оқу-танымдық қабілеттерін дамытуды қамтамасыз ету, сабақ тиімділігін арттыру нәтижелігіне қол жеткізу
Пәнаралық байланыс
Музыка, қазақ әдебиеті.
Алдыңғы оқу
Дұрыс тамақтану - денсаулық кепілі
Сабақтың жоспары
Жоспарланған уақыт
Сабақ барысы :
Ресурстар
Басталуы
10 минут
Психологиялық ахуал қалыптастыру
Шаттық шеңбері <<Алғыс айту>>
Бір - біріне жақсы тілектер айтып, алғыстарын білдіреді.
Қол белгілері арқылы бағалау
Ортасы
20 минут
Білу және түсіну
Ғаламтордан алынған мәтіндерді оқып, топ ішінде талқылап, тапсырмаларды орындау.
1 - топ <<сүт өнімдерінің пайдасы туралы>> постер қорғайды
2 - топ <<пастерленген сүт туралы>> жоба қорғайды
3 - топ қазақтың ұлттық сүт тағамдары туралы эссе жазады
Критерий:
Мәтін бойынша проблеманы анықтай алады
Дескриптор:
Мәтіннен көтерілген мәселені анықтайды
Өзіндік көзқарасын білдіреді
Оқулық,
мәтіндер.
Аяқталуы
Сабақты бекіту, кері байланыс
10 минут
<<Интервью>> әдісімен сабақты қорытындылау
Топтар бір - біріне сұрақтар қойып, жауап алады.
Кері байланыс.
Кері байланыс.
<<3.2.1>> әдісі арқылы сабақта оқушылармен кері байланыс орнату.
<<3>> - бүгінгі сабақта есте қалған үш нәрсені айт.
<<2>> - сабақтағы екі нақты және маңызды нәрсеге тоқталып кет.
<<1>> - Талқылаудан туған бір сұрақ жазыңыз.
Қосымша ақпарат
Саралау - Сіз қосымша
көмек көрсетуді қалай
жоспарлайсыз? Сіз
қабілеті жоғары
оқушыларға тапсырманы
күрделендіруді қалай
жоспарлайсыз?
Бағалау - Оқушылардың
үйренгенін тексеруді
қалай жоспарлайсыз?
Пəнаралық байланыс
Қауіпсіздік жəне еңбекті
қорғау ережелері
АКТ-мен байланыс
Құндылықтардағы
байланыс
*
*
Рефлексия
Сабақ / оқу
мақсаттары
шынайы ма?
Бүгін оқушылар
не білді?
Сыныптағы ахуал
қандай болды?
Мен жоспарлаған
саралау шаралары
тиімді болды ма?
Мен берілген
уақыт ішінде
үлгердім бе? Мен
өз жоспарыма
қандай түзетулер
енгіздім жəне
неліктен?
Төмендегі бос ұяшыққа сабақ туралы өз пікіріңізді жазыңыз.
Сол ұяшықтағы Сіздің сабағыңыздың тақырыбына сəйкес
келетін сұрақтарға жауап беріңіз.
Қорытынды бағамдау
Қандай екі нəрсе табысты болды (оқытуды да, оқуды да ескеріңіз)?
1:
2:
Қандай екі нəрсе сабақты жақсарта алды (оқытуды да, оқуды да ескеріңіз)?
1:
2:
Сабақ барысында мен сынып немесе жекелеген оқушылар туралы менің келесі сабағымды
жетілдіруге көмектесетін не білдім?
Тексерілді: ______________
Сабақтың тақырыбы:
Ет - негізгі азық
Мұғалімнің аты-жөні: А.Қалымбет
Күні: 09.03.18
СЫНЫП: 7<<Б>>
Қатысқан оқушылар саны:
Қатыспаған оқушылар саны: 0
Сабақ негізделген оқу мақсаттары
7.1.3.1.тыңдалған мәтіннің мазмұнын түсіну, ұсынылған ақпарат бойынша факті мен көзқарасты ажырата білу
7.4.4.4. одағай түрлерін ажырата білу, қолдану
Тілдік мақсат:
Түйінді сөздер мен сөз тіркестер:
Ет өнімдері, айран, құрт, ұлттық тағам
Сыныптағы диалог/жазылым үшін сай келетін тіл стилі:
Менің ойымша..., мен бұл пікірмен келіспеймін/келісемін...
Талқылауға арналған сұрақтар:
3. Ет өнімдерін қолданасың ба?
4. Ет өнімдерінің ағзамызға қандай пайдасы бар?
Не себепті ...... деп ойлайсыз?
Ет өнімдерін көп қолданатын адам қандай болады?
Бағалау критерийі
- факт мен көзқарасты ажырата алады
- одағай түрлерін ажыратады
Құндылықтар
Оқытудың шығармашылық сипатын көтеру, оқушылардың оқу еңбегіндегі ой дербестігін, оқу-танымдық қабілеттерін дамытуды қамтамасыз ету, сабақ тиімділігін арттыру нәтижелігіне қол жеткізу
Пәнаралық байланыс
Музыка, қазақ әдебиеті.
Алдыңғы оқу
Нанның ерекшелігі
Сабақтың жоспары
Жоспарланған уақыт
Сабақ барысы :
Ресурстар
Басталуы
10 минут
Психологиялық ахуал қалыптастыру
Шаттық шеңбері <<Алғыс айту>>
Бір - біріне жақсы тілектер айтып, алғыстарын білдіреді.
Қол белгілері арқылы бағалау
Ортасы
20 минут
Білу және түсіну
Ғаламтордан алынған мәтіндерді оқып, топ ішінде талқылап, тапсырмаларды орындау.
1 - топ <<ет өнімдерінің пайдасы туралы>> постер қорғайды
2 - топ <<пастерленген ет туралы>> жоба қорғайды
3 - топ қазақтың ұлттық ет тағамдары туралы эссе жазады
Критерий:
Мәтіннен факт мен көзқарасты ажыратады
Дескриптор:
Мәтіннен көтерілген мәселені анықтайды
Өзіндік көзқарасын білдіреді
Оқулық,
мәтіндер.
Аяқталуы
Сабақты бекіту, кері байланыс
10 минут
<<Интервью>> әдісімен сабақты қорытындылау
Топтар бір - біріне сұрақтар қойып, жауап алады.
Кері байланыс.
Кері байланыс.
<<3.2.1>> әдісі арқылы сабақта оқушылармен кері байланыс орнату.
<<3>> - бүгінгі сабақта есте қалған үш нәрсені айт.
<<2>> - сабақтағы екі нақты және маңызды нәрсеге тоқталып кет.
<<1>> - Талқылаудан туған бір сұрақ жазыңыз.
Қосымша ақпарат
Саралау - Сіз қосымша
көмек көрсетуді қалай
жоспарлайсыз? Сіз
қабілеті жоғары
оқушыларға тапсырманы
күрделендіруді қалай
жоспарлайсыз?
Бағалау - Оқушылардың
үйренгенін тексеруді
қалай жоспарлайсыз?
Пəнаралық байланыс
Қауіпсіздік жəне еңбекті
қорғау ережелері
АКТ-мен байланыс
Құндылықтардағы
байланыс
*
*
Рефлексия
Сабақ / оқу
мақсаттары
шынайы ма?
Бүгін оқушылар
не білді?
Сыныптағы ахуал
қандай болды?
Мен жоспарлаған
саралау шаралары
тиімді болды ма?
Мен берілген
уақыт ішінде
үлгердім бе? Мен
өз жоспарыма
қандай түзетулер
енгіздім жəне
неліктен?
Төмендегі бос ұяшыққа сабақ туралы өз пікіріңізді жазыңыз.
Сол ұяшықтағы Сіздің сабағыңыздың тақырыбына сəйкес
келетін сұрақтарға жауап беріңіз.
Қорытынды бағамдау
Қандай екі нəрсе табысты болды (оқытуды да, оқуды да ескеріңіз)?
1:
2:
Қандай екі нəрсе сабақты жақсарта алды (оқытуды да, оқуды да ескеріңіз)?
1:
2:
Сабақ барысында мен сынып немесе жекелеген оқушылар туралы менің келесі сабағымды
жетілдіруге көмектесетін не білдім?
Тексерілді: ______________
Сүт өнімдерінің пайдасы
Мұғалімнің аты-жөні: А.Қалымбет
Күні: 02.03.18
СЫНЫП: 7<<Б>>
Қатысқан оқушылар саны:
Қатыспаған оқушылар саны: 0
Сабақ негізделген оқу мақсаттары
7.2.7.1.ғаламтор, энциклопедия, газет - журналдар, оқулықтардан алынған деректерді қолдану, авторына сілтеме жасау;
7.4.4.4.одағай түрлерін ажырата білу, қолдану
Тілдік мақсат:
Түйінді сөздер мен сөз тіркестер:
Сүт өнімдері, айран, құрт, ұлттық тағам
Сыныптағы диалог/жазылым үшін сай келетін тіл стилі:
Менің ойымша..., мен бұл пікірмен келіспеймін/келісемін...
Талқылауға арналған сұрақтар:
1. Сүт өнімдерін қолданасың ба?
2. Сүт өнімдерінің ағзамызға қандай пайдасы бар?
Не себепті ...... деп ойлайсыз?
Сүт өнімдерін көп қолданатын адам қандай болады?
Бағалау критерийі
- ғаламтор, оқулықтан алынған деректердіқолданады
- одағай түрлерін ажыратады
Құндылықтар
Оқытудың шығармашылық сипатын көтеру, оқушылардың оқу еңбегіндегі ой дербестігін, оқу-танымдық қабілеттерін дамытуды қамтамасыз ету, сабақ тиімділігін арттыру нәтижелігіне қол жеткізу
Пәнаралық байланыс
Музыка, қазақ әдебиеті.
Алдыңғы оқу
Дұрыс тамақтану - денсаулық кепілі
Сабақтың жоспары
Жоспарланған уақыт
Сабақ барысы :
Ресурстар
Басталуы
10 минут
Психологиялық ахуал қалыптастыру
Шаттық шеңбері <<Алғыс айту>>
Бір - біріне жақсы тілектер айтып, алғыстарын білдіреді.
Қол белгілері арқылы бағалау
Ортасы
20 минут
Білу және түсіну
Ғаламтордан алынған мәтіндерді оқып, топ ішінде талқылап, тапсырмаларды орындау.
1 - топ <<сүт өнімдерінің пайдасы туралы>> постер қорғайды
2 - топ <<пастерленген сүт туралы>> жоба қорғайды
3 - топ қазақтың ұлттық сүт тағамдары туралы эссе жазады
Критерий:
Мәтін бойынша проблеманы анықтай алады
Дескриптор:
Мәтіннен көтерілген мәселені анықтайды
Өзіндік көзқарасын білдіреді
Оқулық,
мәтіндер.
Аяқталуы
Сабақты бекіту, кері байланыс
10 минут
<<Интервью>> әдісімен сабақты қорытындылау
Топтар бір - біріне сұрақтар қойып, жауап алады.
Кері байланыс.
Кері байланыс.
<<3.2.1>> әдісі арқылы сабақта оқушылармен кері байланыс орнату.
<<3>> - бүгінгі сабақта есте қалған үш нәрсені айт.
<<2>> - сабақтағы екі нақты және маңызды нәрсеге тоқталып кет.
<<1>> - Талқылаудан туған бір сұрақ жазыңыз.
Қосымша ақпарат
Саралау - Сіз қосымша
көмек көрсетуді қалай
жоспарлайсыз? Сіз
қабілеті жоғары
оқушыларға тапсырманы
күрделендіруді қалай
жоспарлайсыз?
Бағалау - Оқушылардың
үйренгенін тексеруді
қалай жоспарлайсыз?
Пəнаралық байланыс
Қауіпсіздік жəне еңбекті
қорғау ережелері
АКТ-мен байланыс
Құндылықтардағы
байланыс
*
*
Рефлексия
Сабақ / оқу
мақсаттары
шынайы ма?
Бүгін оқушылар
не білді?
Сыныптағы ахуал
қандай болды?
Мен жоспарлаған
саралау шаралары
тиімді болды ма?
Мен берілген
уақыт ішінде
үлгердім бе? Мен
өз жоспарыма
қандай түзетулер
енгіздім жəне
неліктен?
Төмендегі бос ұяшыққа сабақ туралы өз пікіріңізді жазыңыз.
Сол ұяшықтағы Сіздің сабағыңыздың тақырыбына сəйкес
келетін сұрақтарға жауап беріңіз.
Қорытынды бағамдау
Қандай екі нəрсе табысты болды (оқытуды да, оқуды да ескеріңіз)?
1:
2:
Қандай екі нəрсе сабақты жақсарта алды (оқытуды да, оқуды да ескеріңіз)?
1:
2:
Сабақ барысында мен сынып немесе жекелеген оқушылар туралы менің келесі сабағымды
жетілдіруге көмектесетін не білдім?
Тексерілді: ______________
Сабақтың тақырыбы:
Ет - негізгі азық
Мұғалімнің аты-жөні: А.Қалымбет
Күні: 09.03.18
СЫНЫП: 7<<Б>>
Қатысқан оқушылар саны:
Қатыспаған оқушылар саны: 0
Сабақ негізделген оқу мақсаттары
7.1.3.1.тыңдалған мәтіннің мазмұнын түсіну, ұсынылған ақпарат бойынша факті мен көзқарасты ажырата білу
7.4.4.4. одағай түрлерін ажырата білу, қолдану
Тілдік мақсат:
Түйінді сөздер мен сөз тіркестер:
Ет өнімдері, айран, құрт, ұлттық тағам
Сыныптағы диалог/жазылым үшін сай келетін тіл стилі:
Менің ойымша..., мен бұл пікірмен келіспеймін/келісемін...
Талқылауға арналған сұрақтар:
3. Ет өнімдерін қолданасың ба?
4. Ет өнімдерінің ағзамызға қандай пайдасы бар?
Не себепті ...... деп ойлайсыз?
Ет өнімдерін көп қолданатын адам қандай болады?
Бағалау критерийі
- факт мен көзқарасты ажырата алады
- одағай түрлерін ажыратады
Құндылықтар
Оқытудың шығармашылық сипатын көтеру, оқушылардың оқу еңбегіндегі ой дербестігін, оқу-танымдық қабілеттерін дамытуды қамтамасыз ету, сабақ тиімділігін арттыру нәтижелігіне қол жеткізу
Пәнаралық байланыс
Музыка, қазақ әдебиеті.
Алдыңғы оқу
Нанның ерекшелігі
Сабақтың жоспары
Жоспарланған уақыт
Сабақ барысы :
Ресурстар
Басталуы
10 минут
Психологиялық ахуал қалыптастыру
Шаттық шеңбері <<Алғыс айту>>
Бір - біріне жақсы тілектер айтып, алғыстарын білдіреді.
Қол белгілері арқылы бағалау
Ортасы
20 минут
Білу және түсіну
Ғаламтордан алынған мәтіндерді оқып, топ ішінде талқылап, тапсырмаларды орындау.
1 - топ <<ет өнімдерінің пайдасы туралы>> постер қорғайды
2 - топ <<пастерленген ет туралы>> жоба қорғайды
3 - топ қазақтың ұлттық ет тағамдары туралы эссе жазады
Критерий:
Мәтіннен факт мен көзқарасты ажыратады
Дескриптор:
Мәтіннен көтерілген мәселені анықтайды
Өзіндік көзқарасын білдіреді
Оқулық,
мәтіндер.
Аяқталуы
Сабақты бекіту, кері байланыс
10 минут
<<Интервью>> әдісімен сабақты қорытындылау
Топтар бір - біріне сұрақтар қойып, жауап алады.
Кері байланыс.
Кері байланыс.
<<3.2.1>> әдісі арқылы сабақта оқушылармен кері байланыс орнату.
<<3>> - бүгінгі сабақта есте қалған үш нәрсені айт.
<<2>> - сабақтағы екі нақты және маңызды нәрсеге тоқталып кет.
<<1>> - Талқылаудан туған бір сұрақ жазыңыз.
Қосымша ақпарат
Саралау - Сіз қосымша
көмек көрсетуді қалай
жоспарлайсыз? Сіз
қабілеті жоғары
оқушыларға тапсырманы
күрделендіруді қалай
жоспарлайсыз?
Бағалау - Оқушылардың
үйренгенін тексеруді
қалай жоспарлайсыз?
Пəнаралық байланыс
Қауіпсіздік жəне еңбекті
қорғау ережелері
АКТ-мен байланыс
Құндылықтардағы
байланыс
*
*
Рефлексия
Сабақ / оқу
мақсаттары
шынайы ма?
Бүгін оқушылар
не білді?
Сыныптағы ахуал
қандай болды?
Мен жоспарлаған
саралау шаралары
тиімді болды ма?
Мен берілген
уақыт ішінде
үлгердім бе? Мен
өз жоспарыма
қандай түзетулер
енгіздім жəне
неліктен?
Төмендегі бос ұяшыққа сабақ туралы өз пікіріңізді жазыңыз.
Сол ұяшықтағы Сіздің сабағыңыздың тақырыбына сəйкес
келетін сұрақтарға жауап беріңіз.
Қорытынды бағамдау
Қандай екі нəрсе табысты болды (оқытуды да, оқуды да ескеріңіз)?
1:
2:
Қандай екі нəрсе сабақты жақсарта алды (оқытуды да, оқуды да ескеріңіз)?
1:
2:
Сабақ барысында мен сынып немесе жекелеген оқушылар туралы менің келесі сабағымды
жетілдіруге көмектесетін не білдім?
Тексерілді: ______________
Ұқсас жұмыстар
Пәндер
- Іс жүргізу
- Автоматтандыру, Техника
- Алғашқы әскери дайындық
- Астрономия
- Ауыл шаруашылығы
- Банк ісі
- Бизнесті бағалау
- Биология
- Бухгалтерлік іс
- Валеология
- Ветеринария
- География
- Геология, Геофизика, Геодезия
- Дін
- Ет, сүт, шарап өнімдері
- Жалпы тарих
- Жер кадастрі, Жылжымайтын мүлік
- Журналистика
- Информатика
- Кеден ісі
- Маркетинг
- Математика, Геометрия
- Медицина
- Мемлекеттік басқару
- Менеджмент
- Мұнай, Газ
- Мұрағат ісі
- Мәдениеттану
- ОБЖ (Основы безопасности жизнедеятельности)
- Педагогика
- Полиграфия
- Психология
- Салық
- Саясаттану
- Сақтандыру
- Сертификаттау, стандарттау
- Социология, Демография
- Спорт
- Статистика
- Тілтану, Филология
- Тарихи тұлғалар
- Тау-кен ісі
- Транспорт
- Туризм
- Физика
- Философия
- Халықаралық қатынастар
- Химия
- Экология, Қоршаған ортаны қорғау
- Экономика
- Экономикалық география
- Электротехника
- Қазақстан тарихы
- Қаржы
- Құрылыс
- Құқық, Криминалистика
- Әдебиет
- Өнер, музыка
- Өнеркәсіп, Өндіріс
Қазақ тілінде жазылған рефераттар, курстық жұмыстар, дипломдық жұмыстар бойынша біздің қор #1 болып табылады.
Ақпарат
Қосымша
Email: info@stud.kz